BÜYÜKŞEHİR’İN ALTIN YILI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2018 - 08:37, Güncelleme: 21.06.2018 - 08:37
 

BÜYÜKŞEHİR’İN ALTIN YILI

Kurumsallaşma yapısı ve her geçen gün genişleyen vizyonu ile Türkiye’nin örnek kulüplerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde, Mevlüt Aktan başkanlığındaki genç ve dinamik yönetimiyle ilk yılında altın çağını yaşayarak 2017-2018 sezonunda futbolda ve basketbolda bir üst lige çıkmayı başardı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluklara abone oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde, Mevlüt Aktan başkanlığındaki genç ve dinamik yönetimiyle ilk yılında hem futbolda hem de basketbolda bir üst lige çıkmayı başaran yeşil beyazlılar, kurumsallaşma yapısı ve her geçen gün genişleyen vizyonu ile de Türkiye’nin örnek kulüplerinden biri olmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da ilk şampiyonluk öyküsü futbol takımından geldi. Yeşil beyazlı ekip, 2017-2018 futbol sezonunda tüm rekorları alt üst ederek teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve adını TFF 2. Lig’e yazdırmayı başardı. TFF 3. Lig 1. Grup’ta 75 puan toplayarak şampiyon olan ve TFF 2. Lig’e yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şimdi hedef Spor Toto 1. Lig olarak belirlendi. Manisa’nın sporun içinden gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği büyük destek yaşanılan zaferlerde önemli rol oynadı. Futbol ve basketbolda bir üst lige yükselerek sezonu çifte zafer ile kapatan Yeşil beyazlılarda şimdi hedef çok daha önemli başarılara imza atmak. HEM FUTBOL HEM BASKETBOLDA ŞAMPİYONLUK GELDİ Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2011 yılında başlayan Bölgesel Amatör Lig serüveninde 2017-2018 futbol sezonunda Teknik Direktör Levent Devrim önderliğinde tarihi bir başarı yakaladı. 1994 yılında Manisa Belediyespor adıyla kurulan yeşil beyazlılar, 2011 yılında Manisa Süper Amatör Lig'de namağlup şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başardı. BAL’dailk sezonundan itibaren 3. Lig hedefiyle yola çıkan yeşil-beyazlılar, 2014-2015 futbol sezonunda BAL 8’inci Grup’ta şampiyon olarak adını TFF 3. Lig’e yazdırmayı başardı. 2017-2018 futbol sezonunda ise TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 2. Lig arenasındaki yerini aldı. Sezon başında son anda hayata geçirilen ve kurulmasına karar verilen Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, uzun lig maratonunda mutlu sona baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde ulaşmayı başardı. Normal sezonu 41 puanla zirvede bitiren yeşil beyazlı dev adamlar, play-off eleme turunda ise Serra Sünger İnegöl Belediyespor’u iki maçta da mağlup ederek final grubu maçlarına kalmayı başardı. Final grubu maçlarında da başarılı sonuçlar almaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, final grubu maçlarını şampiyon olarak tamamlayan Final Spor’un ardından averajla 2’nci sırada tamamladı ve Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı. ​  
Kurumsallaşma yapısı ve her geçen gün genişleyen vizyonu ile Türkiye’nin örnek kulüplerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde, Mevlüt Aktan başkanlığındaki genç ve dinamik yönetimiyle ilk yılında altın çağını yaşayarak 2017-2018 sezonunda futbolda ve basketbolda bir üst lige çıkmayı başardı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluklara abone oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde, Mevlüt Aktan başkanlığındaki genç ve dinamik yönetimiyle ilk yılında hem futbolda hem de basketbolda bir üst lige çıkmayı başaran yeşil beyazlılar, kurumsallaşma yapısı ve her geçen gün genişleyen vizyonu ile de Türkiye’nin örnek kulüplerinden biri olmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da ilk şampiyonluk öyküsü futbol takımından geldi. Yeşil beyazlı ekip, 2017-2018 futbol sezonunda tüm rekorları alt üst ederek teknik direktörü Levent Devrim yönetiminde ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve adını TFF 2. Lig’e yazdırmayı başardı. TFF 3. Lig 1. Grup’ta 75 puan toplayarak şampiyon olan ve TFF 2. Lig’e yükselmeyi başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şimdi hedef Spor Toto 1. Lig olarak belirlendi. Manisa’nın sporun içinden gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün verdiği büyük destek yaşanılan zaferlerde önemli rol oynadı. Futbol ve basketbolda bir üst lige yükselerek sezonu çifte zafer ile kapatan Yeşil beyazlılarda şimdi hedef çok daha önemli başarılara imza atmak.



HEM FUTBOL HEM BASKETBOLDA ŞAMPİYONLUK GELDİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2011 yılında başlayan Bölgesel Amatör Lig serüveninde 2017-2018 futbol sezonunda Teknik Direktör Levent Devrim önderliğinde tarihi bir başarı yakaladı. 1994 yılında Manisa Belediyespor adıyla kurulan yeşil beyazlılar, 2011 yılında Manisa Süper Amatör Lig'de namağlup şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi başardı. BAL’dailk sezonundan itibaren 3. Lig hedefiyle yola çıkan yeşil-beyazlılar, 2014-2015 futbol sezonunda BAL 8’inci Grup’ta şampiyon olarak adını TFF 3. Lig’e yazdırmayı başardı. 2017-2018 futbol sezonunda ise TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, TFF 2. Lig arenasındaki yerini aldı. Sezon başında son anda hayata geçirilen ve kurulmasına karar verilen Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, uzun lig maratonunda mutlu sona baş antrenörü Ceyhun Cabadak yönetiminde ulaşmayı başardı. Normal sezonu 41 puanla zirvede bitiren yeşil beyazlı dev adamlar, play-off eleme turunda ise Serra Sünger İnegöl Belediyespor’u iki maçta da mağlup ederek final grubu maçlarına kalmayı başardı. Final grubu maçlarında da başarılı sonuçlar almaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un dev adamları, final grubu maçlarını şampiyon olarak tamamlayan Final Spor’un ardından averajla 2’nci sırada tamamladı ve Türkiye Basketbol 1. Ligi’ne yükselmeyi başardı.





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.