Büyükşehir’in Dev Adamlar Kadrosu Cafe 236’Da Buluştu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2021 - 14:31, Güncelleme: 08.09.2021 - 14:31
 

Büyükşehir’in Dev Adamlar Kadrosu Cafe 236’Da Buluştu

Manisa Büyükşehir Basketbol Takımımız 2021-2022 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, yönetim kurulu ve oyuncular Cafe 236 Lounge’de düzenlenen yemekte bir araya geldi. Neşeli görüntülere sahne olan yemekte, yeni sezon hedefinin şampiyonluk olduğu bir kez daha vurgulandı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımızın teknik ekibi ve oyucuları Cafe 236 Lounge’de düzenlenen mangal partisine katıldı. Yemekte, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç, Orhan Haşim Elmalı ve Velihan Yumrukaya, Başantrenör Ceyhun Cabadak ve Genel Menajer Nihat Mala da yer aldı. Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya da yemeğe katılım göstererek yeni sezonda yeşil-beyazlı ekibe başarı dileklerinde bulundular. Neşeli görüntülere sahne olan yemekte takımdaşlık duygusunun ön planda olduğu görüldü. Oyuncularımız mangalın başına geçti Takımımızın yeni transferlerinden Diante Watkins, Takım Kaptanı Recep Doğrusöz ve Fatih Cantitiz, mangalın başına geçerek renkli görüntüler verdi. Yönetim kurulu, teknik ekip ve oyuncuların neşeli görüntüsü gözlerden kaçmadı. Yemeğin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.   “Bu kulüp sürekli üzerine koyarak gidiyor” Manisa Büyükşehir Belediyespor’un eski başkanlarından Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, teknik ekip ve oyuncular ile bir araya geldiği yemekte açıklamalarda bulundu. Aktan, “Son şampiyonluk benim dönemimde geldi. Bu sene yine şampiyonluk zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu kulüp sürekli üzerine koyarak gidiyor. Ama söz verin. Çok iyi bir kadro var, biliyorum. Artık bu şehrin 1’inci ligde olması lazım. Bu potansiyel de var, bu güç de var” dedi. “Manisalı hemşerilerimizin bu takımı yalnız bırakmamasını istiyorum” Basketbol Şube Sorumlumuz Bora Çaylan da, yemekten sonra yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 30-35 gündür takımımız yoğun bir tempoda antrenmanlarını sürdürüyor. Artık son düzlüğe girdik. Sezon, 18 Eylül’de resmi olarak Türkiye Kupası ile başlayacak. Bu hafta da artık hazırlık maçlarımız başlıyor. Oyuncularımızın performansını sahada test edecekleri sürece giriyoruz. Bunun öncesinde, takım, yönetim kurulunun bir arada olduğu bir organizasyon yapmak istiyorduk. Sağ olsun Cafe 236’da bize burada böyle bir fırsat tanıdı. Güzel bir organizasyon yaptık. Yönetim ve oyuncular kaynaştı, eğlendik. Türkiye Kupasından sonra lig maçlarımız başlıyor” dedi. Çaylan açıklamalarının sonunda yeni sezonda taraftarları salona davet ederek, “Buradan Manisa halkına da seslenmek istiyorum. Pandemi kuralları nedeniyle yüzde 50 kapasitemiz var. Bu takımın hedefi süper lige çıkmak. Bu yolda da Manisalı hemşerilerimizin bu takımı yalnız bırakmamasını istiyorum” ifadelerini kullandı.
Manisa Büyükşehir Basketbol Takımımız 2021-2022 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, yönetim kurulu ve oyuncular Cafe 236 Lounge’de düzenlenen yemekte bir araya geldi. Neşeli görüntülere sahne olan yemekte, yeni sezon hedefinin şampiyonluk olduğu bir kez daha vurgulandı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımızın teknik ekibi ve oyucuları Cafe 236 Lounge’de düzenlenen mangal partisine katıldı. Yemekte, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç, Orhan Haşim Elmalı ve Velihan Yumrukaya, Başantrenör Ceyhun Cabadak ve Genel Menajer Nihat Mala da yer aldı. Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya da yemeğe katılım göstererek yeni sezonda yeşil-beyazlı ekibe başarı dileklerinde bulundular. Neşeli görüntülere sahne olan yemekte takımdaşlık duygusunun ön planda olduğu görüldü.

Oyuncularımız mangalın başına geçti
Takımımızın yeni transferlerinden Diante Watkins, Takım Kaptanı Recep Doğrusöz ve Fatih Cantitiz, mangalın başına geçerek renkli görüntüler verdi. Yönetim kurulu, teknik ekip ve oyuncuların neşeli görüntüsü gözlerden kaçmadı. Yemeğin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.  

“Bu kulüp sürekli üzerine koyarak gidiyor”
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un eski başkanlarından Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, teknik ekip ve oyuncular ile bir araya geldiği yemekte açıklamalarda bulundu. Aktan, “Son şampiyonluk benim dönemimde geldi. Bu sene yine şampiyonluk zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu kulüp sürekli üzerine koyarak gidiyor. Ama söz verin. Çok iyi bir kadro var, biliyorum. Artık bu şehrin 1’inci ligde olması lazım. Bu potansiyel de var, bu güç de var” dedi.

“Manisalı hemşerilerimizin bu takımı yalnız bırakmamasını istiyorum”
Basketbol Şube Sorumlumuz Bora Çaylan da, yemekten sonra yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 30-35 gündür takımımız yoğun bir tempoda antrenmanlarını sürdürüyor. Artık son düzlüğe girdik. Sezon, 18 Eylül’de resmi olarak Türkiye Kupası ile başlayacak. Bu hafta da artık hazırlık maçlarımız başlıyor. Oyuncularımızın performansını sahada test edecekleri sürece giriyoruz. Bunun öncesinde, takım, yönetim kurulunun bir arada olduğu bir organizasyon yapmak istiyorduk. Sağ olsun Cafe 236’da bize burada böyle bir fırsat tanıdı. Güzel bir organizasyon yaptık. Yönetim ve oyuncular kaynaştı, eğlendik. Türkiye Kupasından sonra lig maçlarımız başlıyor” dedi. Çaylan açıklamalarının sonunda yeni sezonda taraftarları salona davet ederek, “Buradan Manisa halkına da seslenmek istiyorum. Pandemi kuralları nedeniyle yüzde 50 kapasitemiz var. Bu takımın hedefi süper lige çıkmak. Bu yolda da Manisalı hemşerilerimizin bu takımı yalnız bırakmamasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.