Büyükşehir’in milli jimnastikçilerinden avrupa başarısı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.09.2021 - 13:20, Güncelleme: 23.09.2021 - 13:20
 

Büyükşehir’in milli jimnastikçilerinden avrupa başarısı

Avrupa Şampiyonası’nda tüm rakiplerini eleyerek finale kalmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediye Spor ’un başarılı Milli Jimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı, gösterdikleri müthiş performanslar ile Avrupa 4’üncüsü oldular.
Manisa Büyükşehir Belediye Spor ’un başarılı Milli Jimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı, 3 hafta önce Slovakya’nın Bratislava kentinde düzenlenen Aerobik jimnastik uluslararası turnuvasında altın madalyaya ulaştılar ve İtalya’nın Pesaro kentinde düzenlenen Aerobik Jimnastik Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Avrupa Şampiyonası’nda tüm rakiplerini eleyerek finale kalmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediye Sporun başarılı Millileri Avrupa Şampiyonası finalinde çok az farkla Avrupa Şampiyonasında Avrupa 4. olmayı başardılar. İlk defa katıldıkları Avrupa Şampiyonasında jimnastik branşında Avrupa’nın en iyileri arasında olduklarını ve madalyaya çok yakın olduklarını tüm Avrupa’ya gösterdiler. Mevcutta alt yapılarda yetişen Büyük sporcuları, birçok başarılı Jimnastikçileri önümüzdeki yıllarda Dünya Jimnastiğinde ses getireceklerinin sinyallerini verdiler. Jimnastik milli takımının en başarılı sporcuları Manisa Büyükşehir Belediye Sporun alt yapısında yetişerek Dünya ve Avrupa’da kendilerini kanıtladılar.  DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA MADALYA SÖZÜ Bu şampiyonada 3 kategoride final yaşayan Manisa Büyükşehir Belediye Sporun milli jimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı aldıkları başarı ile seneye yapılacak olan Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda dünyanın da en iyi sporcuları arasında olduklarını gösterme şansı elde etti. Manisa Büyükşehir Belediye Sporun başarılı jimnastikçileri Dünya Şampiyonasında madalya ile ülkeye döneceklerinin sözünü verdiler.
Avrupa Şampiyonası’nda tüm rakiplerini eleyerek finale kalmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediye Spor ’un başarılı Milli Jimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı, gösterdikleri müthiş performanslar ile Avrupa 4’üncüsü oldular.

Manisa Büyükşehir Belediye Spor ’un başarılı Milli Jimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı, 3 hafta önce Slovakya’nın Bratislava kentinde düzenlenen Aerobik jimnastik uluslararası turnuvasında altın madalyaya ulaştılar ve İtalya’nın Pesaro kentinde düzenlenen Aerobik Jimnastik Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazandılar. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Avrupa Şampiyonası’nda tüm rakiplerini eleyerek finale kalmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediye Sporun başarılı Millileri Avrupa Şampiyonası finalinde çok az farkla Avrupa Şampiyonasında Avrupa 4. olmayı başardılar. İlk defa katıldıkları Avrupa Şampiyonasında jimnastik branşında Avrupa’nın en iyileri arasında olduklarını ve madalyaya çok yakın olduklarını tüm Avrupa’ya gösterdiler. Mevcutta alt yapılarda yetişen Büyük sporcuları, birçok başarılı Jimnastikçileri önümüzdeki yıllarda Dünya Jimnastiğinde ses getireceklerinin sinyallerini verdiler. Jimnastik milli takımının en başarılı sporcuları Manisa Büyükşehir Belediye Sporun alt yapısında yetişerek Dünya ve Avrupa’da kendilerini kanıtladılar. 

DÜNYA ŞAMPİYONASI’NDA MADALYA SÖZÜ

Bu şampiyonada 3 kategoride final yaşayan Manisa Büyükşehir Belediye Sporun milli jimnastikçileri Okay Arsan, Şimal Seyman ve Göktürk Balcı aldıkları başarı ile seneye yapılacak olan Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası’nda dünyanın da en iyi sporcuları arasında olduklarını gösterme şansı elde etti. Manisa Büyükşehir Belediye Sporun başarılı jimnastikçileri Dünya Şampiyonasında madalya ile ülkeye döneceklerinin sözünü verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.