CENGİZ ERGÜN’DEN SELENDİ BELEDİYESPOR’A BÜYÜK DESTEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 18:45, Güncelleme: 28.11.2013 - 18:45
 

CENGİZ ERGÜN’DEN SELENDİ BELEDİYESPOR’A BÜYÜK DESTEK

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediyespor Kulübü’ne verdiği sözü tutarak, futbolculara malzeme desteğinde bulundu.
  Malzemeleri teslim almak üzere Başkan Ergün’ü ziyaret eden Selendi Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ethem Erol, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederek, “Selendi Belediyespor olarak tarihimizde ilk defa bu kadar kaliteli malzeme görüyoruz. İnşallah bu malzemeler kulübümüze şans getirir” dedi.            Manisa Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Selendi ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Selendi Belediyespor’un malzeme talebini programa alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, talebi geri çevirmeyerek  Selendi Belediyespor Kulübü’ne malzeme desteği sağladı. Selendi Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ethem Erol da malzemeleri teslim almak üzere Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ile Selendi Belediyesi adına Mustafa Başyiğit de yer aldı.   Selendili Futbolculardan Başkan Ergün’e Selam         Ziyaretinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Selendi Belediyespor yönetimi ve futbolcularının selamlarını ileten Selendi Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Betebet Ethem Erol, malzeme desteğinin büyük bir sevinçle karşılandığını ifade ederek şöyle konuştu, “Bizler imkanlarımız dahilinde kulübümüze malzeme alıyorduk. Fakat şuanda Selendi Belediyespor olarak tarihimizde ilk defa bu kadar kaliteli malzeme görüyoruz. Kendisi de geçmişte başarılı bir spor adamı olan Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sporcularımıza verdiği destek için teşekkür ediyoruz”   Spora Desteğe Devam          Sporun içinden gelen biri olarak sporcuların yaşadıkları sıkıntıyı iyi bildiğini belirten Başkan Ergün de malzemelerin kulübe ve futbolculara şans getirmesini dileyerek, “Bilindiği üzere Manisa Belediyesi olarak merkezdeki yaklaşık 20 amatör spor kulübümüze her yıl belirli aralıklarla malzeme desteğinde bulunuyoruz. Değerli başkanımız Nurullah Savaş’ın daveti üzerine gittiğimiz Selendi’de de Selendi Belediyespor’un bizlerden malzeme desteği talebi oldu. Bizler de bunu programımız dahiline aldık. Değerli yöneticilerimize ve futbolcularımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan sporun her dalında mücadele içerisinde olan genç yeteneklere imkan tanımaktır. Bu imkanları da malzemelerle desteklemek gerektiğine inanıyorum. Manisa Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde amatör spor kulüplerine verdiğimiz desteğe devam edeceği.z. Malzemelerin Selendi’deki tüm değerli genç arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, ligde başarılar diliyorum. Güle güle kullansınlar “dedi. 
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediyespor Kulübü’ne verdiği sözü tutarak, futbolculara malzeme desteğinde bulundu.
  Malzemeleri teslim almak üzere Başkan Ergün’ü ziyaret eden Selendi Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ethem Erol, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ederek, “Selendi Belediyespor olarak tarihimizde ilk defa bu kadar kaliteli malzeme görüyoruz. İnşallah bu malzemeler kulübümüze şans getirir” dedi.

 

         Manisa Belediyesi, amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Selendi ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette Selendi Belediyespor’un malzeme talebini programa alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, talebi geri çevirmeyerek 

Selendi Belediyespor Kulübü’ne malzeme desteği sağladı. Selendi Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ethem Erol da malzemeleri teslim almak üzere Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ile Selendi Belediyesi adına Mustafa Başyiğit de yer aldı.

 

Selendili Futbolculardan Başkan Ergün’e Selam

        Ziyaretinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Selendi Belediyespor yönetimi ve futbolcularının selamlarını ileten Selendi Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Betebet Ethem Erol, malzeme desteğinin büyük bir sevinçle karşılandığını ifade ederek şöyle konuştu, “Bizler imkanlarımız dahilinde kulübümüze malzeme alıyorduk. Fakat şuanda Selendi Belediyespor olarak tarihimizde ilk defa bu kadar kaliteli malzeme görüyoruz. Kendisi de geçmişte başarılı bir spor adamı olan Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e sporcularımıza verdiği destek için teşekkür ediyoruz”

 

Spora Desteğe Devam

         Sporun içinden gelen biri olarak sporcuların yaşadıkları sıkıntıyı iyi bildiğini belirten Başkan Ergün de malzemelerin kulübe ve futbolculara şans getirmesini dileyerek, “Bilindiği üzere Manisa Belediyesi olarak merkezdeki yaklaşık 20 amatör spor kulübümüze her yıl belirli aralıklarla malzeme desteğinde bulunuyoruz. Değerli başkanımız Nurullah Savaş’ın daveti üzerine gittiğimiz Selendi’de de Selendi Belediyespor’un bizlerden malzeme desteği talebi oldu. Bizler de bunu programımız dahiline aldık. Değerli yöneticilerimize ve futbolcularımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan sporun her dalında mücadele içerisinde olan genç yeteneklere imkan tanımaktır. Bu imkanları da malzemelerle desteklemek gerektiğine inanıyorum. Manisa Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde amatör spor kulüplerine verdiğimiz desteğe devam edeceği.z. Malzemelerin Selendi’deki tüm değerli genç arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, ligde başarılar diliyorum. Güle güle kullansınlar “dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.