DEV ADAMLARA GENÇ YETENEK

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2018 - 10:10, Güncelleme: 06.07.2018 - 10:10
 

DEV ADAMLARA GENÇ YETENEK

Yeni sezonda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara DSİ’nin 1998 doğumlu genç oyun kurucusu Alihan Deniz Genç’i renklerine bağladı. Dev adamların yeni transferi imza töreninden sonra: “Böyle güzel bir organizasyonun içerisine geldiğim için mutluyum. İyi çalışarak takıma önemli katkılarda bulunacağıma eminim” dedi.
2017-2018 sezonunda basketbolda büyük bir başarıya imza atarak adını Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’ne yazdırmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara DSİ’nin genç oyun kurucusu Alihan Deniz Genç’i renklerine bağladı ve transfer sezonunu açtı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Asbaşkan Orkun Şıktaşlı da hazır bulundu. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökeceğini ve bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Alihan Deniz Genç: “Böyle güzel bir organizasyonun içerisine geldiğim için mutluyum. İyi çalışarak takıma önemli katkılarda bulunacağıma eminim. İnşallah sezona iyi başlayacağız. Manisa Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz yıl çok başarılı bir sezon geçirdi. Yeni sezonda da Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Genç ve Ümit Milli Takım kadrolarında da bulundum. Oradaki yaşadığım tecrübeleri de buraya aktaracağımı düşünüyorum” diye konuştu. ŞIKTAŞLI: “UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUK” Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Alihan Deniz Genç’i uzun süreden bu yana yakından takip ettiklerini ve transferine karar verdiklerini söyleyerek: “Alihan Deniz Genç’i uzun bir dönemden bu yana takip ediyorduk. Kendisi hakkında 7-8 aydır ciddi bir fikir sahibiyiz. Kendisi 1998 doğumlu ancak yaşına rağmen inanılmaz deneyimli. Takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminiz. Düşünerek hareket ettiğimiz bir transfer oldu. Kendisine hem hoş geldin diyoruz hem de başarılar diliyoruz” diye konuştu. KARİYERİNDE ŞAMPİYONLUK VAR 1998 doğumlu olan Alihan Deniz Genç, 2010 yılında Karşıyaka’nın altyapısında basketbol ile tanıştı. 2012 yılında küçük erkekler kategorisinde İzmir 9 Eylül Spor Kulübü’nde Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşayan Alihan Deniz Genç, 2013 yılında Gelişim Koleji takımına transfer oldu. 2015 yılında Gelişim Koleji’nde A takıma yükselen genç oyun kurucu, 2017-2018 sezonunda ise Ankara DSİ takımının başarısı için ter döktü. 1.90 boyundaki genç oyun kurucu, Gelişim Koleji’nde gösterdiği mükemmel performans ile ortalama 22.4 dakikada 7.7 sayı, 1.9 ribaund, 2.7 asist ortalamaları tutturmuş ve ligin en çok gelişim gösteren oyuncuları arasında yer alarak Ankara DSİ takımının yolunu tutmuştu. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek olan Alihan Deniz Genç, Genç ve Ümit Milli takımlarda da forma giydi.  
Yeni sezonda Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara DSİ’nin 1998 doğumlu genç oyun kurucusu Alihan Deniz Genç’i renklerine bağladı. Dev adamların yeni transferi imza töreninden sonra: “Böyle güzel bir organizasyonun içerisine geldiğim için mutluyum. İyi çalışarak takıma önemli katkılarda bulunacağıma eminim” dedi.
2017-2018 sezonunda basketbolda büyük bir başarıya imza atarak adını Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’ne yazdırmayı başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ankara DSİ’nin genç oyun kurucusu Alihan Deniz Genç’i renklerine bağladı ve transfer sezonunu açtı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Asbaşkan Orkun Şıktaşlı da hazır bulundu. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökeceğini ve bundan da büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Alihan Deniz Genç: “Böyle güzel bir organizasyonun içerisine geldiğim için mutluyum. İyi çalışarak takıma önemli katkılarda bulunacağıma eminim. İnşallah sezona iyi başlayacağız. Manisa Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz yıl çok başarılı bir sezon geçirdi. Yeni sezonda da Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Genç ve Ümit Milli Takım kadrolarında da bulundum. Oradaki yaşadığım tecrübeleri de buraya aktaracağımı düşünüyorum” diye konuştu.

ŞIKTAŞLI: “UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORDUK”
Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Orkun Şıktaşlı, Alihan Deniz Genç’i uzun süreden bu yana yakından takip ettiklerini ve transferine karar verdiklerini söyleyerek: “Alihan Deniz Genç’i uzun bir dönemden bu yana takip ediyorduk. Kendisi hakkında 7-8 aydır ciddi bir fikir sahibiyiz. Kendisi 1998 doğumlu ancak yaşına rağmen inanılmaz deneyimli. Takımımıza büyük katkı sağlayacağından eminiz. Düşünerek hareket ettiğimiz bir transfer oldu. Kendisine hem hoş geldin diyoruz hem de başarılar diliyoruz” diye konuştu.

KARİYERİNDE ŞAMPİYONLUK VAR
1998 doğumlu olan Alihan Deniz Genç, 2010 yılında Karşıyaka’nın altyapısında basketbol ile tanıştı. 2012 yılında küçük erkekler kategorisinde İzmir 9 Eylül Spor Kulübü’nde Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşayan Alihan Deniz Genç, 2013 yılında Gelişim Koleji takımına transfer oldu. 2015 yılında Gelişim Koleji’nde A takıma yükselen genç oyun kurucu, 2017-2018 sezonunda ise Ankara DSİ takımının başarısı için ter döktü. 1.90 boyundaki genç oyun kurucu, Gelişim Koleji’nde gösterdiği mükemmel performans ile ortalama 22.4 dakikada 7.7 sayı, 1.9 ribaund, 2.7 asist ortalamaları tutturmuş ve ligin en çok gelişim gösteren oyuncuları arasında yer alarak Ankara DSİ takımının yolunu tutmuştu. Yeni sezonda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için ter dökecek olan Alihan Deniz Genç, Genç ve Ümit Milli takımlarda da forma giydi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.