DUMAN “ BİR GÜNÜN DİĞER GÜNDEN FARKLI OLMASI GEREKİYOR “

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2016 - 10:11, Güncelleme: 17.05.2016 - 10:11
 

DUMAN “ BİR GÜNÜN DİĞER GÜNDEN FARKLI OLMASI GEREKİYOR “

Manisa’da gerçekleştirilecek olan 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak iller arası Türkiye Gençler açık turnuvası hakkında bilgi veren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman Manisa’da gerçekleştirilecek ,turnuvanın hem Manisa’nın tanınması adına önemli bir turnuva olacak dedi. Bu bir başlangıç olduğunu söyleyen Duman “ Manisa’ya Türkiye Şampiyonası getirmek istediklerini söyledi.
 Manisa’da Eskrim sporunu tanıtmak istediklerini belirten Duman “  Eskrimde ilk olarak İpek İrem Ülkü hocamız ile bir başlangıç yapmak istedik. Arkadaşlar antrenörümüzle beraber okulları ziyaret ettiler, öğrenciler ile bu branş ile ilgili görüşme olanağı oldu. Beden eğitimi öğretmenlerimizle de beraber çok güzel geri dönüşler oldu. Gelen arkadaşlarımız bu sporu sevdikçe devam ettiler tanıdıkça öğrendikçe. Şu anda 65 sporcumuz İl Gençlik spor bünyesinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizde bu sporun yaygınlaşması ve tanıtılması adına bir etkinlik düzenleyelim diye hocamızla karar verdik. Eskrim federasyonuyla görüşmelerimiz neticesinde de 18- 19 Mayıs  tarihlerinde yapalım dedik, biliyorsunuz ki 15-19 tarihleri arası da gençlik haftamız ve bu tarihlerde de gençlik turnuvası yapalım istedik. Yaklaşık 12 ilden 200 yakın sporcu Manisa’ya gelecek. Manisalılara bu sporu tanıtmak adına çok amaçlı kapalı spor salonumuza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Manisa’nın tanıtılması içinde güzel bir etkinlik olacak bu etkinliği bir başlangıç olarak düşünüyorum. Bundan sonrada federasyon başkanı ile görüşmemizde de inşallah bir Türkiye şampiyonasını Manisa’mızda  gerçekleştireceğiz . Bizler elimizden geldiği kadar şehrimizde  spora, sporcuya  ve kulüplere her türlü desteği veriyoruz. Bütçemiz dahilinde bu destekleri yapabiliyoruz. Basınımızın gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum ”dedi. ÜZERİNE KOYARAK İLERLEMEK ZORUNDAYIZ Bir günün diğer günden farklı olması gerekiyor, bir günü bir güne eşit olan bizden değildir, anlayışıyla yetiştik o yüzden bizde bu doğrultuda çalışarak gecen yıl yaptığımız faaliyetlerin üzerine koyarak ilerlemek zorundayız. Bu sene ben Eskrimi yaz okuluna dahil ederek ve yaptığımız görüşmeler sonucu Atıcılıgıda dahil ederek yaz okulunda genç kardeşlerimize sevdirmeyi umut ediyoruz. En fazla ilgiliyi yüzmede alıyoruz, bu sene hem engellilerde hem de normal yüzücülerimizde çok güzel başarılar elde ettik. Manisaspora’da PTT 1 . Lig’de başarılar diliyorum ve şampiyonluklarını kutluyorum. Seramiksanı 1.Ligde göreceğiz inşallah onlarda güzel sonuçlar alacak. Bunun yanında ailelerimizde spor yaptıracağız , çocuklarını buraya getirdiklerinde aktivite yapamıyorlardı şimdi onları da spor ile tanıştıracağız.  Ailemle spor yapıyorum projemiz var halk sağlığı ile görüşüp spora teşvik amaçlı koşular ve yürüyüşler olacak ilk etkinliğimiz Laleli koşu parkurunda hocalarımız ile beraber müzik eşliğinde spor yapacaklar. 15-19 Mayıs da yapılacak gençlik aktivitelerine herkesi bekliyoruz” dedi .   
Manisa’da gerçekleştirilecek olan 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak iller arası Türkiye Gençler açık turnuvası hakkında bilgi veren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman Manisa’da gerçekleştirilecek ,turnuvanın hem Manisa’nın tanınması adına önemli bir turnuva olacak dedi. Bu bir başlangıç olduğunu söyleyen Duman “ Manisa’ya Türkiye Şampiyonası getirmek istediklerini söyledi.
 Manisa’da Eskrim sporunu tanıtmak istediklerini belirten Duman “  Eskrimde ilk olarak İpek İrem Ülkü hocamız ile bir başlangıç yapmak istedik. Arkadaşlar antrenörümüzle beraber okulları ziyaret ettiler, öğrenciler ile bu branş ile ilgili görüşme olanağı oldu. Beden eğitimi öğretmenlerimizle de beraber çok güzel geri dönüşler oldu. Gelen arkadaşlarımız bu sporu sevdikçe devam ettiler tanıdıkça öğrendikçe. Şu anda 65 sporcumuz İl Gençlik spor bünyesinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizde bu sporun yaygınlaşması ve tanıtılması adına bir etkinlik düzenleyelim diye hocamızla karar verdik. Eskrim federasyonuyla görüşmelerimiz neticesinde de 18- 19 Mayıs  tarihlerinde yapalım dedik, biliyorsunuz ki 15-19 tarihleri arası da gençlik haftamız ve bu tarihlerde de gençlik turnuvası yapalım istedik. Yaklaşık 12 ilden 200 yakın sporcu Manisa’ya gelecek. Manisalılara bu sporu tanıtmak adına çok amaçlı kapalı spor salonumuza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Manisa’nın tanıtılması içinde güzel bir etkinlik olacak bu etkinliği bir başlangıç olarak düşünüyorum. Bundan sonrada federasyon başkanı ile görüşmemizde de inşallah bir Türkiye şampiyonasını Manisa’mızda  gerçekleştireceğiz . Bizler elimizden geldiği kadar şehrimizde  spora, sporcuya  ve kulüplere her türlü desteği veriyoruz. Bütçemiz dahilinde bu destekleri yapabiliyoruz. Basınımızın gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum ”dedi.

ÜZERİNE KOYARAK İLERLEMEK ZORUNDAYIZ

Bir günün diğer günden farklı olması gerekiyor, bir günü bir güne eşit olan bizden değildir, anlayışıyla yetiştik o yüzden bizde bu doğrultuda çalışarak gecen yıl yaptığımız faaliyetlerin üzerine koyarak ilerlemek zorundayız. Bu sene ben Eskrimi yaz okuluna dahil ederek ve yaptığımız görüşmeler sonucu Atıcılıgıda dahil ederek yaz okulunda genç kardeşlerimize sevdirmeyi umut ediyoruz. En fazla ilgiliyi yüzmede alıyoruz, bu sene hem engellilerde hem de normal yüzücülerimizde çok güzel başarılar elde ettik. Manisaspora’da PTT 1 . Lig’de başarılar diliyorum ve şampiyonluklarını kutluyorum. Seramiksanı 1.Ligde göreceğiz inşallah onlarda güzel sonuçlar alacak. Bunun yanında ailelerimizde spor yaptıracağız , çocuklarını buraya getirdiklerinde aktivite yapamıyorlardı şimdi onları da spor ile tanıştıracağız.  Ailemle spor yapıyorum projemiz var halk sağlığı ile görüşüp spora teşvik amaçlı koşular ve yürüyüşler olacak ilk etkinliğimiz Laleli koşu parkurunda hocalarımız ile beraber müzik eşliğinde spor yapacaklar. 15-19 Mayıs da yapılacak gençlik aktivitelerine herkesi bekliyoruz” dedi .   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.