Ercan Kahyaoğlu: ”Rakibe çok alan bıraktık”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2019 - 18:40, Güncelleme: 20.04.2019 - 18:40
 

Ercan Kahyaoğlu: ”Rakibe çok alan bıraktık”

Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriye dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz “ dedi.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında...
Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriye dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz “ dedi.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında küme düşme tehlikesini yakından yaşayan Akhisarspor, evinde konuk ettiği Antalyaspor’a 2-1 mağlup olarak, kötü gidişatını sürdürdü. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, “Müsabaka istediğimiz şekilde sonuçlanmadı. Rakibe çok alan bıraktık. Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriyi dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz. 3 gün sonra kupada bir maçımız var. Orada farklı bir kimlikle oynayacağız. Rakip de önemli. Artık başımızı kaldırıp önümüzdeki maça konsantre olmaya çalışacağız. Antalyaspor’u tebrik ederim” dedi.
Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriye dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz “ dedi.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında...

Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriye dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz “ dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında küme düşme tehlikesini yakından yaşayan Akhisarspor, evinde konuk ettiği Antalyaspor’a 2-1 mağlup olarak, kötü gidişatını sürdürdü. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisarspor Teknik Direktörü Ercan Kahyaoğlu, “Müsabaka istediğimiz şekilde sonuçlanmadı. Rakibe çok alan bıraktık. Burası süper lig, bu kadar alan bırakarak oynarsanız geriyi dönüşü gerçekleştiremiyorsunuz. 3 gün sonra kupada bir maçımız var. Orada farklı bir kimlikle oynayacağız. Rakip de önemli. Artık başımızı kaldırıp önümüzdeki maça konsantre olmaya çalışacağız. Antalyaspor’u tebrik ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.