ERGÜN MANİSASPOR STORE’U ZİYARET ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2013 - 18:38, Güncelleme: 28.11.2013 - 18:38
 

ERGÜN MANİSASPOR STORE’U ZİYARET ETTİ

Manisaspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazadan forma, eşofman takımı ve çeşitli ürünler satın alan Başkan Ergün, herkesi Manisaspor’a destek olmaya çağırdı.
 Manisaspor’un lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı Manisaspor Store Mağazası’nı ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mağazadan çeşitli ürünler aldı. Başkan Ergün’e ziyaretinde Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümeştekin ile birlikte Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de eşlik etti. Mağazada ki ürünleri inceleyen Başkan Ergün, Manisaspor forması, eşofman takımı ve çeşitli ürünlerden satın aldı. Başkan Ergün ‘Manisalıyım’ diyen herkesin kulübe destek olması gerektiğini belirterek, “Takımımız son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. İnşallah bu çıkışını sezon sonuna kadar Betboo sürdürecek ve hak ettiği yere yeniden çıkacaktır. Taraftarlarımızın da Manisaspor’un lisanslı ürünlerinden satın alarak kulübe destek olması gerekiyor” diye konuştu. Hasgör Teşekkür Etti          Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ise Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımız bizim en büyük destekçimiz. Kendisi bugün kulübümüzün mağazasını ziyaret ederek, kendisine ve beraberindekilere çeşitli ürünler aldı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekler artarak devam eder ve Manisaspor’u layık olduğu yerlere taşırız” dedi. 
Manisaspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazadan forma, eşofman takımı ve çeşitli ürünler satın alan Başkan Ergün, herkesi Manisaspor’a destek olmaya çağırdı.
 Manisaspor’un lisanslı ürünlerinin satışının yapıldığı Manisaspor Store Mağazası’nı ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mağazadan çeşitli ürünler aldı. Başkan Ergün’e ziyaretinde Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümeştekin ile birlikte Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de eşlik etti. Mağazada ki ürünleri inceleyen Başkan Ergün, Manisaspor forması, eşofman takımı ve çeşitli ürünlerden satın aldı. Başkan Ergün ‘Manisalıyım’ diyen herkesin kulübe destek olması gerektiğini belirterek, “Takımımız son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. İnşallah bu çıkışını sezon sonuna kadar Betboo sürdürecek ve hak ettiği yere yeniden çıkacaktır. Taraftarlarımızın da Manisaspor’un lisanslı ürünlerinden satın alarak kulübe destek olması gerekiyor” diye konuştu.

Hasgör Teşekkür Etti

         Manisaspor Başkanı Emre Hasgör ise Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımız bizim en büyük destekçimiz. Kendisi bugün kulübümüzün mağazasını ziyaret ederek, kendisine ve beraberindekilere çeşitli ürünler aldı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu destekler artarak devam eder ve Manisaspor’u layık olduğu yerlere taşırız” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.