ERİŞ, “ALT YAPIDAN YENİ YETENEKLER ÇIKARMALIYIZ”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2015 - 08:22, Güncelleme: 01.10.2015 - 08:22
 

ERİŞ, “ALT YAPIDAN YENİ YETENEKLER ÇIKARMALIYIZ”

Manisa Büyükşehir Belediyespor alt yapı ve futbol okullarında görev yapan antrenörler Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eriş, Manisa’da bugüne kadar çok yetenekli oyuncuların çıktığını belirterek, “Kulübümüzde de alt yapıya büyük önem veriliyor. Burada çok yetenekli değerler var. Alt yapıdan yeni yetenekler çıkarmalıyız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
 Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Büyükşehir Belediyespor alt yapısı ve futbol okullarında görev yapan antrenörleri konuk etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Yenigelen ile birlikte Alt Yapı Koordinatörü İsmail Özer ve antrenörler yer aldı. Ziyarete katılan alt yapı ve futbol kulu antrenörleri kendilerini tanıtırken, Levent Eriş ve ekibine başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Levent Eriş alt yapıya önem verdiğinin altını çizdi. Görev yaptığı kulüplerde alt yapıdaki antrenörler ve oyuncularla bir araya geldiğini dile getiren Eriş, “Biz laf olsun diye bir araya gelmeyi sevenlerden değiliz. Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini bilenlerdeniz. Manisa alt yapısında önemli oyuncular çıkaran taşında toprağında yetenekli oyuncular barındıran bir il. Geçmişte de bunun örneğin yaşadık. Bu anlamda Manisa’da çok yetenekli oyuncular çıktı. Burada çok daha yetenekli değerler var. Bu değerlere zaten sevgili başkan ve yönetim kurulu önem veriyor. Bizim amacımız mümkün olduğu kadar bu oyuncuları yukarıya taşımak” dedi. YUKARI TAŞIYACAĞINIZ OYUNCULAR KALİTELİ OLMALI          Alt yapıdaki oyuncuları kazanmak düşüncesinde olduklarını ifade eden Eriş, “Kulübümüzün içerisinde ne kadar Manisa’nın çocuğu olursa camia ve kulübün elektriği artacaktır. Yukarıya oyuncu çıkarırken tabi kaliteli olmasından yanayız. Amacımız mutlaka yukarıya iyi oyuncu taşımak ve sizlerin iyi oyuncularını değerlendirebilmek. Bunu yapmak çok zor değil. Taraftarium Çok çalışmalıyız. Tabi bu zaman isteyen bir çalışmadır. Alt yapıdan oyuncu çıkmasını bekliyorsan oraya katkı sağlamak zorundasın, değer vermek zorundasın. Ama buradaki tablo da gördüğüm zaten alt yapıya burada önem veriliyor. İnşallah biz burada iyi oyuncular yetiştiririz ve faydalanırız. Bu süreçte Büyükşehir Belediyesporu üst liglere taşımak isteriz. Burada bulunma amacımız da bu. Biz şu anda bulunduğumuz ligden hoşnut değiliz. İnşallah hep beraber birlikte elele hedeflerimizi başarırız. Daha önce yaptık yine yaparız. Tek başına hiçbir şeyiz ama hepimiz çok şeyiz” diye konuştu. HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM          Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de alt yapıya verdikleri önemden bahsetti. Levent Eriş’in ve ekibinin kariyerini tartışacak durumda olmadıklarını belirten Ergün, “İnşallah hocamızla uzun yıllar birlikte olacağız. Bizde göreve geldiğimizde alt yapıda 20-30 oyuncumuz vardı. Yaz okullarını 70 sporcuyla yapıyorduk. Bugün bu rakamları üç binlere çıkardık. Sizlerin de alt yapıya gereken değeri vereceğinize inanıyoruz. Ben birlikte çok çalışarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor alt yapı ve futbol okullarında görev yapan antrenörler Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eriş, Manisa’da bugüne kadar çok yetenekli oyuncuların çıktığını belirterek, “Kulübümüzde de alt yapıya büyük önem veriliyor. Burada çok yetenekli değerler var. Alt yapıdan yeni yetenekler çıkarmalıyız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
 Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Büyükşehir Belediyespor alt yapısı ve futbol okullarında görev yapan antrenörleri konuk etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Cenk Ergün, Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Yenigelen ile birlikte Alt Yapı Koordinatörü İsmail Özer ve antrenörler yer aldı. Ziyarete katılan alt yapı ve futbol kulu antrenörleri kendilerini tanıtırken, Levent Eriş ve ekibine başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Levent Eriş alt yapıya önem verdiğinin altını çizdi. Görev yaptığı kulüplerde alt yapıdaki antrenörler ve oyuncularla bir araya geldiğini dile getiren Eriş, “Biz laf olsun diye bir araya gelmeyi sevenlerden değiliz. Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini bilenlerdeniz. Manisa alt yapısında önemli oyuncular çıkaran taşında toprağında yetenekli oyuncular barındıran bir il. Geçmişte de bunun örneğin yaşadık. Bu anlamda Manisa’da çok yetenekli oyuncular çıktı. Burada çok daha yetenekli değerler var. Bu değerlere zaten sevgili başkan ve yönetim kurulu önem veriyor. Bizim amacımız mümkün olduğu kadar bu oyuncuları yukarıya taşımak” dedi.

YUKARI TAŞIYACAĞINIZ OYUNCULAR KALİTELİ OLMALI

         Alt yapıdaki oyuncuları kazanmak düşüncesinde olduklarını ifade eden Eriş, “Kulübümüzün içerisinde ne kadar Manisa’nın çocuğu olursa camia ve kulübün elektriği artacaktır. Yukarıya oyuncu çıkarırken tabi kaliteli olmasından yanayız. Amacımız mutlaka yukarıya iyi oyuncu taşımak ve sizlerin iyi oyuncularını değerlendirebilmek. Bunu yapmak çok zor değil. Taraftarium Çok çalışmalıyız. Tabi bu zaman isteyen bir çalışmadır. Alt yapıdan oyuncu çıkmasını bekliyorsan oraya katkı sağlamak zorundasın, değer vermek zorundasın. Ama buradaki tablo da gördüğüm zaten alt yapıya burada önem veriliyor. İnşallah biz burada iyi oyuncular yetiştiririz ve faydalanırız. Bu süreçte Büyükşehir Belediyesporu üst liglere taşımak isteriz. Burada bulunma amacımız da bu. Biz şu anda bulunduğumuz ligden hoşnut değiliz. İnşallah hep beraber birlikte elele hedeflerimizi başarırız. Daha önce yaptık yine yaparız. Tek başına hiçbir şeyiz ama hepimiz çok şeyiz” diye konuştu.

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

         Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de alt yapıya verdikleri önemden bahsetti. Levent Eriş’in ve ekibinin kariyerini tartışacak durumda olmadıklarını belirten Ergün, “İnşallah hocamızla uzun yıllar birlikte olacağız. Bizde göreve geldiğimizde alt yapıda 20-30 oyuncumuz vardı. Yaz okullarını 70 sporcuyla yapıyorduk. Bugün bu rakamları üç binlere çıkardık. Sizlerin de alt yapıya gereken değeri vereceğinize inanıyoruz. Ben birlikte çok çalışarak hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.