ERKUT ERGİN PLOVDİV CUP 2015’TE 1. OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2016 - 10:05, Güncelleme: 31.03.2016 - 10:05
 

ERKUT ERGİN PLOVDİV CUP 2015’TE 1. OLDU

Yunusemre İlçesi Muradiye Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Erkut Ergin, ilk defa Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde düzenlenen; ‘Aerobik Plovdiv Cup 2015 Avrupa Şampiyonası’nda 1.oldu. Çocukluğundan beri Aerobik Cimnastik sporu yapan 15 yaşındaki Erkut Ergin’in hedefinde önce Türkiye, sonrada dünya birinciliği var.
 Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Uluslararası Cimnastik ‘Aerobik Plovdiv Cup 2015 Avrupa  Şampiyonası’nda yarışan, Yunusemre İlçesi Muradiye Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi, 15 yaşındaki Erkut  Ergin Türk Bayrağı’nı Bulgaristan’da dalgalandırdı. Final müsabakalarında 1. Olan Erkut Ergin, Manisa’ya şampiyonluk Madalyası ile döndü. 9 YAŞINDAN BERİ JİMNASTİK YAPIYOR Aerobik Jimnastik’i çok sevdiğini ve bu branşta büyük başarılara imza atmak hedefi olduğunu ifade eden yetenekli sporcu Erkut Ergin; “çocukluğumda hayalimi süsleyen bir spor dalı idi. Çok şükür bu dalda artık madalyalarım var. Aerobik Jimnastik dalında bir Türkiye üçüncülüğüm, bir Manisa Birinciliğim, bir artistik jimnastik Manisa birinciliğim var. Son olarak ta ‘Aerobik Plovdiv Cup 2015 Avrupa  Şampiyonası’nda 1.oldum. Mutluyum. Hedefimde önce Türkiye, sonrada Dünya birinciliği var. Bana destek olan hocalarıma, İl Milli Eğitim ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okuluma ve aileme çok teşekkür ediyorum. “ERKUT’UN YETENEĞİ DE VAR AMA ÇOK ÇALIŞIYOR” Çocukluğundan beri oğullarının  bu sporu yapmasına destek olmaktan vazgeçmediklerini ifade eden başarılı sporcu Erkut Ergin’in annesi Nilgün Ergin; “çok zor oldu. Çocuğumuzu kurslara, eğitimlere götürüp getirmek benim gibi çalışan bir anne için hiç te kolay olmadı ama, yeteneğinin şampiyonluğa götürecek kadar güçlü olduğunu keşfedince, hep destek olduk. Sürekli eğitimler almasını sağladık. Erkut’un yeteneği de var ama çok çalışıyor.  Erkut bu spora 9 yaşında başladı. CBÜ BESYO’da 5 yıl eğitim aldı. Ben  başından sonuna kadar bizlere büyük emekler vererek Türk Cimnastiğinde çığır açan, vizyonu ve misyonuyla bizlere örnek olan Milli Takım Antrenörümüz Gürkan Er Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Erkut  2 yıldır da  BESYO’nun  deneyimli öğretim üyesi, Uluslar arası Hakem Deniz Tıkız ile çalışmaya devam ediyor. Bulgaristan Plovdiv Cup Uluslararası Cimnastik Şampiyonası'na katılmamıza vesile olan Deniz Tıkız Hocamıza da teşekkür ediyorum. Biz ailesi olarak  sonuna kadar Erkut’un arkasındayız” diye konuştu.  OKAN ŞAHİN: GURUR DUYUYORUZ Muradiye Anadolu Lisesi okul Müdürü Okan Şahin ise, öğrencisi Erkut Ergin ile gurur duyduklarını ifade ederek; “Başta il Milli Eğitim Müdürümüz Recep Dernekbaş ve  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Recep Şengül; başarılı ve yetenekli sporcularımızın her zaman destekçisi olmuştur. Ve olmaya da devam ediyorlar. Manisa’dan yetişmiş tüm  sporcularımızın, başarıları ile gurur duyuyoruz. Erkut Ergin’in Uluslar arası bir  arenada  okulumuzu temsil etmesi göğsümüzü kabarttı. Erkut’u ve ailesini tebrik ediyorum” görüşlerine yer verdi.   
Yunusemre İlçesi Muradiye Anadolu Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Erkut Ergin, ilk defa Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde düzenlenen; ‘Aerobik Plovdiv Cup 2015 Avrupa Şampiyonası’nda 1.oldu. Çocukluğundan beri Aerobik Cimnastik sporu yapan 15 yaşındaki Erkut Ergin’in hedefinde önce Türkiye, sonrada dünya birinciliği var.
 Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde düzenlenen Uluslararası Cimnastik ‘Aerobik Plovdiv Cup 2015 Avrupa  Şampiyonası’nda yarışan, Yunusemre İlçesi Muradiye Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi, 15 yaşındaki Erkut  Ergin Türk Bayrağı’nı Bulgaristan’da dalgalandırdı. Final müsabakalarında 1. Olan Erkut Ergin, Manisa’ya şampiyonluk Madalyası ile döndü.

9 YAŞINDAN BERİ JİMNASTİK YAPIYOR

Aerobik Jimnastik’i çok sevdiğini ve bu branşta büyük başarılara imza atmak hedefi olduğunu ifade eden yetenekli sporcu Erkut Ergin; “çocukluğumda hayalimi süsleyen bir spor dalı idi. Çok şükür bu dalda artık madalyalarım var. Aerobik Jimnastik dalında bir Türkiye üçüncülüğüm, bir Manisa Birinciliğim, bir artistik jimnastik Manisa birinciliğim var. Son olarak ta ‘Aerobik Plovdiv Cup 2015 Avrupa  Şampiyonası’nda 1.oldum. Mutluyum. Hedefimde önce Türkiye, sonrada Dünya birinciliği var. Bana destek olan hocalarıma, İl Milli Eğitim ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, okuluma ve aileme çok teşekkür ediyorum.

“ERKUT’UN YETENEĞİ DE VAR AMA ÇOK ÇALIŞIYOR”

Çocukluğundan beri oğullarının  bu sporu yapmasına destek olmaktan vazgeçmediklerini ifade eden başarılı sporcu Erkut Ergin’in annesi Nilgün Ergin; “çok zor oldu. Çocuğumuzu kurslara, eğitimlere götürüp getirmek benim gibi çalışan bir anne için hiç te kolay olmadı ama, yeteneğinin şampiyonluğa götürecek kadar güçlü olduğunu keşfedince, hep destek olduk. Sürekli eğitimler almasını sağladık. Erkut’un yeteneği de var ama çok çalışıyor.  Erkut bu spora 9 yaşında başladı. CBÜ BESYO’da 5 yıl eğitim aldı. Ben  başından sonuna kadar bizlere büyük emekler vererek Türk Cimnastiğinde çığır açan, vizyonu ve misyonuyla bizlere örnek olan Milli Takım Antrenörümüz Gürkan Er Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Erkut  2 yıldır da  BESYO’nun  deneyimli öğretim üyesi, Uluslar arası Hakem Deniz Tıkız ile çalışmaya devam ediyor. Bulgaristan Plovdiv Cup Uluslararası Cimnastik Şampiyonası'na katılmamıza vesile olan Deniz Tıkız Hocamıza da teşekkür ediyorum. Biz ailesi olarak  sonuna kadar Erkut’un arkasındayız” diye konuştu. 

OKAN ŞAHİN: GURUR DUYUYORUZ

Muradiye Anadolu Lisesi okul Müdürü Okan Şahin ise, öğrencisi Erkut Ergin ile gurur duyduklarını ifade ederek; “Başta il Milli Eğitim Müdürümüz Recep Dernekbaş ve  Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Recep Şengül; başarılı ve yetenekli sporcularımızın her zaman destekçisi olmuştur. Ve olmaya da devam ediyorlar. Manisa’dan yetişmiş tüm  sporcularımızın, başarıları ile gurur duyuyoruz. Erkut Ergin’in Uluslar arası bir  arenada  okulumuzu temsil etmesi göğsümüzü kabarttı. Erkut’u ve ailesini tebrik ediyorum” görüşlerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.