“FENER’E AYAK DİRETECEK OYUNCULARIM VAR GALİBİYET İMKANSIZ DEĞİL”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2017 - 11:52, Güncelleme: 08.04.2017 - 11:52
 

“FENER’E AYAK DİRETECEK OYUNCULARIM VAR GALİBİYET İMKANSIZ DEĞİL”

Akhisar Belediyespor, 27. Hafta da 3 büyüklerden Sarı-Lacivertli takımın konuğu oluyor. Yarın deplasman da oynanacak karşılaşmaya hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı takımın Teknik Direktörü Buruk; “Takım olarak doğru şekilde hareket edebilirsek Fenerbahçe’yi yenebilecek güce sahibiz.” Dedi.
Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık olarak sürdürülen antremanda  soruları yanıtlayan Okan Buruk; “ Yeşil-siyahlı takım ile birlikte Başakşehir galibiyetiyle yolumuza iyi başladık. Oyuncularım maç içerisinde inanılmaz disiplinli bir oyun sergilediler. Maç öncesi de iyi konsantre olup, iyi bir hazırlık süreci geçirmiştik. Bizim için çok kritik bir maçı kendi evimizde kazanarak morallerimizi yükselttik.” “FENER MAÇINDAN YÜZÜMÜZ GÜLEREK AYRILABİLİRİZ” Yarın saat 19’da Fenerbahçe ile oynayacakları maçı değerlendiren Buruk; “Son haftalarda fazlası ile forma giymiş bir takım. Çıktığı 2-3 maçtır, çok iyi işler çıkartarak, hem lig de hem de kupada kazanan bir takıma karşı oynayacağız. Biz kendi oyunumuzu en iyi şekilde sahaya koymak istiyoruz. Böyle maçlar zordur ama takım olarak doğru şekilde hareket edersek, konsantrasyonumuzu maç içinde kaybetmezsek yüzümüzün güldüğü ve maçın sonunda istediğimizi alabileceğimiz bir maç olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Fenerbahçe’de çok önemli ayaklar var. Hata yaptığınızda çabuk cezalandırabilecek oyuncular var. Bizimde çok kaliteli oyuncularımız var, her maç olduğu gibi bu maçta en iyimizi yapmak için hazırlanacağız" şeklinde konuştu. “ÇOK FARKLI VE AĞIR BİR RAPOR YAZDILAR” Ziraat Türkiye Kupası maçında 90+3’de rakibin kalesine gönderilen topun ardından, ofsayt bayrağının geç kalktığını belirten Okan Buruk, verilen ceza ile ilgili de tahkim kuruluna gideceklerini belirtti ve ekledi; “Yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoruz ama cezanın çok ağır olduğunu düşünüyorum. Maçın son dakikasında atılmış bir gol ve yaklaşık 15 saniye tepki vermeyen 2 tane hakem var. Herkes gole sevinirken 10 saniyelik aradan sonra video hakem uygulaması gibi bir şey oldu. Çok uzun beklendi. Önce herkes hakemin ofsayt vermediğini düşündü. Bu oyuncuların, bizim ve seyircilerin bir anda tepki vermesine yol açtı. Direk olarak ofsayt bayrağı kalksaydı kimsenin diyeceği bir şey olmazdı. Biz orada gol sevincinden bir anda itiraza geçtik. Ama ben hiçbir şekilde hakemi elimle itmedim. Ben hakeme oyuncuların yanına gittiğimi söylediğimde de hakemde bu şekilde raporuna yazacağını söylemişti. Çok farklı, ağır bir rapor yazdılar. Ağır raporun üzerine böyle bir ceza olması normal. Tahkim kuruluna gidip hakkımızı kullanacağız. Oradan doğru bir karar çıkacağına inanıyorum. Oradaki oyuncuların, bizlerin ve taraftarın psikolojik durumlarının da düşünülmesi gerekiyor. Kesinlikle elimle itme veya dokunma gibi bir şeyim olmadı. Orada hepimiz birden hakemin yanına gidince dokunmalar ve çarpmalar olabilir ama hakemin raporunun doğru olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.  
Akhisar Belediyespor, 27. Hafta da 3 büyüklerden Sarı-Lacivertli takımın konuğu oluyor. Yarın deplasman da oynanacak karşılaşmaya hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı takımın Teknik Direktörü Buruk; “Takım olarak doğru şekilde hareket edebilirsek Fenerbahçe’yi yenebilecek güce sahibiz.” Dedi.
Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde ilk 15 dakikası basına açık olarak sürdürülen antremanda  soruları yanıtlayan Okan Buruk; “ Yeşil-siyahlı takım ile birlikte Başakşehir galibiyetiyle yolumuza iyi başladık. Oyuncularım maç içerisinde inanılmaz disiplinli bir oyun sergilediler. Maç öncesi de iyi konsantre olup, iyi bir hazırlık süreci geçirmiştik. Bizim için çok kritik bir maçı kendi evimizde kazanarak morallerimizi yükselttik.”

“FENER MAÇINDAN YÜZÜMÜZ GÜLEREK AYRILABİLİRİZ”
Yarın saat 19’da Fenerbahçe ile oynayacakları maçı değerlendiren Buruk; “Son haftalarda fazlası ile forma giymiş bir takım. Çıktığı 2-3 maçtır, çok iyi işler çıkartarak, hem lig de hem de kupada kazanan bir takıma karşı oynayacağız. Biz kendi oyunumuzu en iyi şekilde sahaya koymak istiyoruz. Böyle maçlar zordur ama takım olarak doğru şekilde hareket edersek, konsantrasyonumuzu maç içinde kaybetmezsek yüzümüzün güldüğü ve maçın sonunda istediğimizi alabileceğimiz bir maç olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Fenerbahçe’de çok önemli ayaklar var. Hata yaptığınızda çabuk cezalandırabilecek oyuncular var. Bizimde çok kaliteli oyuncularımız var, her maç olduğu gibi bu maçta en iyimizi yapmak için hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

“ÇOK FARKLI VE AĞIR BİR RAPOR YAZDILAR”
Ziraat Türkiye Kupası maçında 90+3’de rakibin kalesine gönderilen topun ardından, ofsayt bayrağının geç kalktığını belirten Okan Buruk, verilen ceza ile ilgili de tahkim kuruluna gideceklerini belirtti ve ekledi; “Yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoruz ama cezanın çok ağır olduğunu düşünüyorum. Maçın son dakikasında atılmış bir gol ve yaklaşık 15 saniye tepki vermeyen 2 tane hakem var. Herkes gole sevinirken 10 saniyelik aradan sonra video hakem uygulaması gibi bir şey oldu. Çok uzun beklendi. Önce herkes hakemin ofsayt vermediğini düşündü. Bu oyuncuların, bizim ve seyircilerin bir anda tepki vermesine yol açtı. Direk olarak ofsayt bayrağı kalksaydı kimsenin diyeceği bir şey olmazdı. Biz orada gol sevincinden bir anda itiraza geçtik. Ama ben hiçbir şekilde hakemi elimle itmedim. Ben hakeme oyuncuların yanına gittiğimi söylediğimde de hakemde bu şekilde raporuna yazacağını söylemişti. Çok farklı, ağır bir rapor yazdılar. Ağır raporun üzerine böyle bir ceza olması normal. Tahkim kuruluna gidip hakkımızı kullanacağız. Oradan doğru bir karar çıkacağına inanıyorum. Oradaki oyuncuların, bizlerin ve taraftarın psikolojik durumlarının da düşünülmesi gerekiyor. Kesinlikle elimle itme veya dokunma gibi bir şeyim olmadı. Orada hepimiz birden hakemin yanına gidince dokunmalar ve çarpmalar olabilir ama hakemin raporunun doğru olmadığını düşünüyorum" diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.