FENERİUM TIKLIM TIKLIM

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2012 - 17:23, Güncelleme: 17.01.2012 - 17:23
 

FENERİUM TIKLIM TIKLIM

Manisaspor’un Süper Lig’de Fenerbahçe’yi ağırladığı karşılaşmadan önce Fenerbahçeli taraftarlar Beyaz Fil Fenerium Mağazası’na akın etti
Maçtan önce Fenerium’a gelerek müsabakada giyecekleri Fenerbahçe formasına kavuşan Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarına destek olmaya devam ediyor. Fenerbahçeliler’in takımlarına destek olması için Fenerium’a gelerek alışveriş yaptıklarını belirten vatandaşlar, lig bitiminde de takımlarının şampiyon olabilecek güçte olduğunu iddia ettiler  Ne dediler: Cumhur Sercan Aravi:“Biz Fenerbahçe’nin her zaman için yanındayız. Ne olursa olsun takımımızı destekleyeceğiz. Bugün de Fenerium’a geldik ve alışveriş yaptık maçtan önce. Alex bu maçta oynamıyor fakat Fenerbahçe ne olursa olsun kazanabilecek güçtedir. Yazdan itibaren takımımızın başına birçok olay geldi fakat biz Fenerbahçeliler olarak takımımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Eğer Fenerbahçeliler takımlarına destek olmak istiyorsa Fenerium’dan alışveriş yaparak katkı sağlayabilirler. Bizim elimizden ancak bu geliyor. Bugün çubuklu forma aldım ve stada takımımı maç bitene kadar formamı giyerek destekleyeceğim.” Mutlu Çoban:“Fenerbahçe bu akşam iyi mücadele edecektir. Fenerbahçe camiasının unutulmaz ismi Lefter’in anısına şu ana kadar elimizden geleni yaptık bundan sonra da yapacağız. Biz Fenerbahçeliler olarak takımımıza Sultanbet her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Az önce de Fenerium’a gelerek alışveriş yaptık arkadaşlarımızla. Arkadaşım Cemal beye hediye olarak bir forma aldım. Kendisine bir sözüm vardı ve bugün forma alarak bu sözü tuttum. Manisa’da Fenerium’un olması biz taraftarlar için büyük bir şans.” Cemal Bilaç:“Arkadaşım bana bir forma hediyesinde bulundu. Fenerium’dan bir forma beğendik ve kendisinin vermiş olduğu sözü gerçekleştirerek formamızı aldık. Maçı da bu formayı giyerek izleyeceğim. Takımımızın başına bu sezon gelen üzüntü verici olaylar bizi yıldırmadı. Biz her zaman Fenerbahçe’yi destekleyeceğiz. Bu sezon şampiyon olarak herkese Fenerbahçe’nin büyüklüğünü göstreceğiz.” Minik Yağız: “Fenerbahçe maçı bence 3-2 kazanacak. Fenerbahçe’de en sevdiğin oyuncu Alex ve onu çok beğenerek izliyorum. Şu anda Fenerium’dayım ve buradfaki formalara beğeniyle bakıyorum. Şampiyon Fenerbahçe.” 
Manisaspor’un Süper Lig’de Fenerbahçe’yi ağırladığı karşılaşmadan önce Fenerbahçeli taraftarlar Beyaz Fil Fenerium Mağazası’na akın etti

Maçtan önce Fenerium’a gelerek müsabakada giyecekleri Fenerbahçe formasına kavuşan Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarına destek olmaya devam ediyor. Fenerbahçeliler’in takımlarına destek olması için Fenerium’a gelerek alışveriş yaptıklarını belirten vatandaşlar, lig bitiminde de takımlarının şampiyon olabilecek güçte olduğunu iddia ettiler

 Ne dediler:

Cumhur Sercan Aravi:“Biz Fenerbahçe’nin her zaman için yanındayız. Ne olursa olsun takımımızı destekleyeceğiz. Bugün de Fenerium’a geldik ve alışveriş yaptık maçtan önce. Alex bu maçta oynamıyor fakat Fenerbahçe ne olursa olsun kazanabilecek güçtedir. Yazdan itibaren takımımızın başına birçok olay geldi fakat biz Fenerbahçeliler olarak takımımıza desteğimizi sürdürüyoruz. Eğer Fenerbahçeliler takımlarına destek olmak istiyorsa Fenerium’dan alışveriş yaparak katkı sağlayabilirler. Bizim elimizden ancak bu geliyor. Bugün çubuklu forma aldım ve stada takımımı maç bitene kadar formamı giyerek destekleyeceğim.”

Mutlu Çoban:“Fenerbahçe bu akşam iyi mücadele edecektir. Fenerbahçe camiasının unutulmaz ismi Lefter’in anısına şu ana kadar elimizden geleni yaptık bundan sonra da yapacağız. Biz Fenerbahçeliler olarak takımımıza Sultanbet her zaman destek olmaya devam ediyoruz. Az önce de Fenerium’a gelerek alışveriş yaptık arkadaşlarımızla. Arkadaşım Cemal beye hediye olarak bir forma aldım. Kendisine bir sözüm vardı ve bugün forma alarak bu sözü tuttum. Manisa’da Fenerium’un olması biz taraftarlar için büyük bir şans.”

Cemal Bilaç:“Arkadaşım bana bir forma hediyesinde bulundu. Fenerium’dan bir forma beğendik ve kendisinin vermiş olduğu sözü gerçekleştirerek formamızı aldık. Maçı da bu formayı giyerek izleyeceğim. Takımımızın başına bu sezon gelen üzüntü verici olaylar bizi yıldırmadı. Biz her zaman Fenerbahçe’yi destekleyeceğiz. Bu sezon şampiyon olarak herkese Fenerbahçe’nin büyüklüğünü göstreceğiz.”

Minik Yağız: “Fenerbahçe maçı bence 3-2 kazanacak. Fenerbahçe’de en sevdiğin oyuncu Alex ve onu çok beğenerek izliyorum. Şu anda Fenerium’dayım ve buradfaki formalara beğeniyle bakıyorum. Şampiyon Fenerbahçe.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.