FUTBOL YASTA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2011 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2011 - 13:39
 

FUTBOL YASTA

Süper Amatör Ligi (B) Grubu'nda Balçova Stadı'nda Güzelbahçe Belediyespor'la Tirespor karşı karşıya geldiği maçın 13'üncü dakikasında, kendi ceza sahasında fenalaşarak yere yığılan bir zamanların Belediyesporlu genç oyuncusu Serkan Tuğal hayatını kaybetti
 Ligde karşılaşan Güzelbahçe ile Tirespor maçında fenalaşarak yere yığılan eski Belediyesporlu 22 yaşındaki Serkan Tuğal’a ilk müdahaleyi tesadüfen karşılaşmayı izlemeye gelen bir aile hekimi yaptı. Çağrılan ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen genç futbolcunun yolda hayatını kaybettiği belirlendi. Hastanede doktorlar, Serkan Tuğal'ın duran kalbini çalıştırmak için yaklaşık iki saat çaba harcadı ancak müdahalelere karşılık alınamadı. Manisa Belediyespor'dan sezon başında Tirespor'a transfer olan Serkan Tuğal'ın ölümü büyük üzüntü yaratırken, karşılaşma da ertelendi. İzmir Süper Amatör Küme'de oynanan Güzelbahçe Belediyespor- Tirespor karşılaşmasının 7'inci dakikasında, kendi ceza sahasında kalp krizi geçirip, hayatını kaybeden Tiresporlu futbolcu Serkan Tuğal'ın, müsabakadan önce arkadaşlarına, "Bu son maçım" dediği öğrenildi.  Manisa Köy Hizmetleri'nde futbol hayatına başlayan, Manisa Belediyespor'da top koşturduktan sonra Betboo sezon başında Tirespor'a transfer olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Serkan Tuğal'ın, takım arkadaşı Murat Çevik'le yaptığı sohbette futbolu bırakacağını söylediği öğrenildi. Çevik Tuğal’ın kendisine, "Futboldan bana ekmek yok. Hayatımız amatör kümede sürünmekle geçiyor. Ne gören var, ne izleyen. Para kazandığımız da yok. Bu maçtan sonra devre arasına giriyoruz. Top oynamayı bırakacağım. Manisa'ya dönüp, başka bir işte çalışarak hayatımı kazanmak için çaba harcayacağım" söylediğini ifade etti. Belediyespor’un eski taknik direktörü Serol Emlek ise oynanan karşılaşmada sağlık önlemlerinin yetersiz olduğunu iddia etti, "Maçlarda sağlık önlemlerinin mutlaka alınması lazım. Sanırım bu maçta bir ihmal var, biraz müdahalede geç kalınmış. Bunların giderilmesi lazım. Gençlerimiz böyle kaybolmasın. Ambulans normalde maçlara mecbur geliyor. Sahalarda mutlaka ambulans olması gerekiyor. İlk önce sağlık." dedi. Merkez Mesir Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında genç futbolcu Serkan Tuğal, futbolcu arkadaşları ve yakınlarının omuzlarında Kırtık Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.
Süper Amatör Ligi (B) Grubu'nda Balçova Stadı'nda Güzelbahçe Belediyespor'la Tirespor karşı karşıya geldiği maçın 13'üncü dakikasında, kendi ceza sahasında fenalaşarak yere yığılan bir zamanların Belediyesporlu genç oyuncusu Serkan Tuğal hayatını kaybetti
 Ligde karşılaşan Güzelbahçe ile Tirespor maçında fenalaşarak yere yığılan eski Belediyesporlu 22 yaşındaki Serkan Tuğal’a ilk müdahaleyi tesadüfen karşılaşmayı izlemeye gelen bir aile hekimi yaptı. Çağrılan ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürülen genç futbolcunun yolda hayatını kaybettiği belirlendi. Hastanede doktorlar, Serkan Tuğal'ın duran kalbini çalıştırmak için yaklaşık iki saat çaba harcadı ancak müdahalelere karşılık alınamadı. Manisa Belediyespor'dan sezon başında Tirespor'a transfer olan Serkan Tuğal'ın ölümü büyük üzüntü yaratırken, karşılaşma da ertelendi. İzmir Süper Amatör Küme'de oynanan Güzelbahçe Belediyespor- Tirespor karşılaşmasının 7'inci dakikasında, kendi ceza sahasında kalp krizi geçirip, hayatını kaybeden Tiresporlu futbolcu Serkan Tuğal'ın, müsabakadan önce arkadaşlarına, "Bu son maçım" dediği öğrenildi.

 Manisa Köy Hizmetleri'nde futbol hayatına başlayan, Manisa Belediyespor'da top koşturduktan sonra Betboo sezon başında Tirespor'a transfer olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Serkan Tuğal'ın, takım arkadaşı Murat Çevik'le yaptığı sohbette futbolu bırakacağını söylediği öğrenildi. Çevik Tuğal’ın kendisine, "Futboldan bana ekmek yok. Hayatımız amatör kümede sürünmekle geçiyor. Ne gören var, ne izleyen. Para kazandığımız da yok. Bu maçtan sonra devre arasına giriyoruz. Top oynamayı bırakacağım. Manisa'ya dönüp, başka bir işte çalışarak hayatımı kazanmak için çaba harcayacağım" söylediğini ifade etti. Belediyespor’un eski taknik direktörü Serol Emlek ise oynanan karşılaşmada sağlık önlemlerinin yetersiz olduğunu iddia etti, "Maçlarda sağlık önlemlerinin mutlaka alınması lazım. Sanırım bu maçta bir ihmal var, biraz müdahalede geç kalınmış. Bunların giderilmesi lazım. Gençlerimiz böyle kaybolmasın. Ambulans normalde maçlara mecbur geliyor. Sahalarda mutlaka ambulans olması gerekiyor. İlk önce sağlık." dedi. Merkez Mesir Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında genç futbolcu Serkan Tuğal, futbolcu arkadaşları ve yakınlarının omuzlarında Kırtık Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Deniz Mutlu
(28.06.2020 13:56 - #2723)
Merhaba Seyhan Bey, Yazınızı ilgi ile okudum. Adana sanayi tarihi ile ilgili bir araştırma yapmaktayım doktora çalışmam kapsamında. Acaba konu ile ilgili okuduğunuz kaynakları paylaşmanız mümkün olur mu? Adana Sanayi Tarihi kitabında belli detaylara ulaştım fakat sizin katkınız da çokça faydalı olur. Eğer var ise deniz.mutlu03@hotmail.com adresime paylaşmanız beni memnun eder. Ayırdığınız zaman için teşekkür ederim saygılarımla.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.