GAKKOŞLARDAN SÜPER LİG KUTLAMASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2012 - 20:25, Güncelleme: 22.05.2012 - 20:25
 

GAKKOŞLARDAN SÜPER LİG KUTLAMASI

Manisa’daki yüzlerce Elazığlı, Elazığspor’un Spor Toto Süper Lig’e çıkışını davul, zurna ve Elazığ yöresel sanatçılarının söylediği türkülerle kutladı
 Geceye Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, CBÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Do. Dr. Emin Kırkıl, CBÜ Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Hadi Bulut ve çok sayıda bürokrat katıldı. Gece adına konuşma yapan Cezayir Bilekli, “Şuan iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Birincisi doğduğum şehir olan Elazığ'ın güzide takımı, medarı iftiharı olan Elazığspor’un Süperlig’ çıkması ve bir diğeri de yıllardan beri yaşamakta olduğumuz Manisa ilimizin Akhisar İlçesi Lunabet Belediyespor Kulübü'nün şampiyon olarak Süperlig’e çıkmasıdır. İki takımın da Süperlig’e çıkışını canı gönülden kutluyor, iki güzide takımada Süperlig’de başarılar diliyoruz” dedi. Bilekli daha sonra da Elazığspor’un süper lige çıkmasına en büyük desteği sağlayan Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'a teşekkür etti. Yapılan konuşmanın ardından Elazığlılar çiğköfte etrafında bir araya gelerek, hem çiğköfte yoğurdular hem birlikte türküler söyledi hem de davul zurna eşliğinde halaylar çekti.
Manisa’daki yüzlerce Elazığlı, Elazığspor’un Spor Toto Süper Lig’e çıkışını davul, zurna ve Elazığ yöresel sanatçılarının söylediği türkülerle kutladı
 Geceye Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, CBÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Do. Dr. Emin Kırkıl, CBÜ Edebiyat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Halil Hadi Bulut ve çok sayıda bürokrat katıldı. Gece adına konuşma yapan Cezayir Bilekli, “Şuan iki mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Birincisi doğduğum şehir olan Elazığ'ın güzide takımı, medarı iftiharı olan Elazığspor’un Süperlig’ çıkması ve bir diğeri de yıllardan beri yaşamakta olduğumuz Manisa ilimizin Akhisar İlçesi Lunabet Belediyespor Kulübü'nün şampiyon olarak Süperlig’e çıkmasıdır. İki takımın da Süperlig’e çıkışını canı gönülden kutluyor, iki güzide takımada Süperlig’de başarılar diliyoruz” dedi.

Bilekli daha sonra da Elazığspor’un süper lige çıkmasına en büyük desteği sağlayan Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'a teşekkür etti. Yapılan konuşmanın ardından Elazığlılar çiğköfte etrafında bir araya gelerek, hem çiğköfte yoğurdular hem birlikte türküler söyledi hem de davul zurna eşliğinde halaylar çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.