GALİBİYET SERİSİNİ BOZMAK İSTEMİYORLAR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2017 - 20:36, Güncelleme: 03.05.2017 - 20:36
 

GALİBİYET SERİSİNİ BOZMAK İSTEMİYORLAR

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk edeceği Gaziantepspor'dan da 3 puanı almak isteyen Akhisar Belediyespor sürdürdüğü seriyi ileriye taşımak istiyor.
Lig’in 28. Ve 29. Haftasında zorlu Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarından ard arda gelen galibiyetlerin ardından ligde rahat bir nefes Akhisar Belediyespor,Gaziantep’den de 3 puan almanın peşinde. 2016-2017 sezonundaki Cihat Arslan ve Tolunay Kafkas’ın ardından ligin 26. haftasında takımın başına geçen Okan Buruk ve ekibi 4 maçta 3 galibiyet alarak takıma 9 puan kazandırdı.    HAZIRLIKLAR BAŞLADI Ligin 30. haftasında da kazanarak ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini almak isteyen yeşil-siyahlı takımın Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Ligin bitimine son 5 maç kaldı ve son 4 maçta alınan 9 puan ile lige sıkı tutunuyoruz. Yine zorlu 5 maçımız var. Takımda moraller yüksek. Bu kalan 5 maçı da kazanacak kapasitemiz var. Ancak bu zorlu yolda alınacak 1 puan dahi çok önemli” dedi. BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI Passo Lig üzerinden satışı yapılacak maçın bilet fiyatları misafir takım ve kale arkası 10 TL, Akigo Maraton 11 TL, kapalı tribün 15 TL ve VIP tribün ise 20 TL’den satışa sunuldu.  
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında konuk edeceği Gaziantepspor'dan da 3 puanı almak isteyen Akhisar Belediyespor sürdürdüğü seriyi ileriye taşımak istiyor.
Lig’in 28. Ve 29. Haftasında zorlu Bursaspor ve Kasımpaşa maçlarından ard arda gelen galibiyetlerin ardından ligde rahat bir nefes Akhisar Belediyespor,Gaziantep’den de 3 puan almanın peşinde. 2016-2017 sezonundaki Cihat Arslan ve Tolunay Kafkas’ın ardından ligin 26. haftasında takımın başına geçen Okan Buruk ve ekibi 4 maçta 3 galibiyet alarak takıma 9 puan kazandırdı. 
 
HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Ligin 30. haftasında da kazanarak ilk kez üst üste üçüncü galibiyetini almak isteyen yeşil-siyahlı takımın Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “Ligin bitimine son 5 maç kaldı ve son 4 maçta alınan 9 puan ile lige sıkı tutunuyoruz. Yine zorlu 5 maçımız var. Takımda moraller yüksek. Bu kalan 5 maçı da kazanacak kapasitemiz var. Ancak bu zorlu yolda alınacak 1 puan dahi çok önemli” dedi.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
Passo Lig üzerinden satışı yapılacak maçın bilet fiyatları misafir takım ve kale arkası 10 TL, Akigo Maraton 11 TL, kapalı tribün 15 TL ve VIP tribün ise 20 TL’den satışa sunuldu.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.