'GOL KRALI' ÜNVANINI ALDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2017 - 12:10, Güncelleme: 04.04.2017 - 12:10
 

'GOL KRALI' ÜNVANINI ALDI

BAL'da mücadele eden Salihli Kocaçeşmespor'un oyuncusu Sercan Tunç, oynadığı 20 maçta 15 gol atarak 'Gol Kralı' ünvanını kazandı.
BAL'da 5. sırada olmasına rağmen statü gereği bir alt lige düşen Salihli Kocaçeşmespor'un forveri Sercan Tunç, gösterdiği performansı ile bu yılın 'Gol Kralı' ilan edildi.  TAKIMINDAN TAM DESTEK Takımının kısıtlı imkanlarını bahane etmeden 2 yıl boyunca oynadıkları lig de başarılı performans sergileyen Tunç'a takımından destek geldi; "2016-2017 Sezonu Bal Ligi 9.Grupta Salihli Kocaçeşmespor Forveti Sercan Tunç 20 maçta 15 gol atarak gol kralı oldu. Oyuncumuzu yürekten kutluyoruz. 1990 doğumlu olan Sercan Tunç futbola Orduspor altyapısında başladı ve bu kulüpte profesyonel oldu. Orduspor’da ve çeşitli profesyonel takımlarda oynadı. Bu sezon takımımıza transfer olan golcü oyuncu çıktığı 20 maçta 15 gol atarak büyük başarı yakaladı. Efendi kişiliği ile tüm Salihlili futbolseverlerinde gönlünde taht kurdu. Tüm olumsuzluklara rağmen son maça kadar takımı ile maçlara devam etti. Başarılı oyuncumuzu tebrik eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”dedi.
BAL'da mücadele eden Salihli Kocaçeşmespor'un oyuncusu Sercan Tunç, oynadığı 20 maçta 15 gol atarak 'Gol Kralı' ünvanını kazandı.
BAL'da 5. sırada olmasına rağmen statü gereği bir alt lige düşen Salihli Kocaçeşmespor'un forveri Sercan Tunç, gösterdiği performansı ile bu yılın 'Gol Kralı' ilan edildi. 

TAKIMINDAN TAM DESTEK
Takımının kısıtlı imkanlarını bahane etmeden 2 yıl boyunca oynadıkları lig de başarılı performans sergileyen Tunç'a takımından destek geldi; "2016-2017 Sezonu Bal Ligi 9.Grupta Salihli Kocaçeşmespor Forveti Sercan Tunç 20 maçta 15 gol atarak gol kralı oldu. Oyuncumuzu yürekten kutluyoruz. 1990 doğumlu olan Sercan Tunç futbola Orduspor altyapısında başladı ve bu kulüpte profesyonel oldu. Orduspor’da ve çeşitli profesyonel takımlarda oynadı. Bu sezon takımımıza transfer olan golcü oyuncu çıktığı 20 maçta 15 gol atarak büyük başarı yakaladı. Efendi kişiliği ile tüm Salihlili futbolseverlerinde gönlünde taht kurdu. Tüm olumsuzluklara rağmen son maça kadar takımı ile maçlara devam etti. Başarılı oyuncumuzu tebrik eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.