GÜLTEKİN AVRUPA 3.'SÜ OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2012 - 16:59, Güncelleme: 03.02.2012 - 16:59
 

GÜLTEKİN AVRUPA 3.'SÜ OLDU

Avrasya Uluslararası Karate Turnuvası’nda, Türkiye Karate Milli Takımı Veteryanlar Kategorisi 35-40 yaş grubunda yer alan Alaşehir Belediyespor Karate takımı antrenörü Bilal Gültekin Turnuva 3.’sü oldu. 3.’lük madalyası ile dönen Antrenör Bilal Gültekin’i, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak makamında kabul etti.
 3.’lük madalyası ile Alaşehir’e dönen Gültekin, İl Temsilcisi Kadir Çetinkaya ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü’nün davetlisi olarak Manisa’ya gelerek sevincini Uçak ile paylaştı. Turnuvada 3. olan Alaşehir Belediyespor Karate Antrenörü Bilal Gültekin ise yaptığı konuşmasında, uzun zamandır yaptığı karate sporunda hep içerisinde eksikliğini hissettiği Türkiye adına yarışmalara katılma hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, “8 Yıldan buyana Alaşehir Belediyspor’da Karate Takımı Antrenörlüğü yapıyorum. Bugüne kadar çok sayıda yetiştirdiğim sporcular ile İl ve Türkiye şampiyonalarında madalyalar alarak, başarılı Bets10 olduk. Takım halinde ise birinciliklere abone olduk. Her yıl bir sporcumuzu Türkiye karate Federasyonunun seçtiği eğitim ve gelişim kamplarına gönderiyoruz. Bu yıl da  Sultan Uygun Milli Takım kampana katıldı. Ayrıca Türkiye Karate Federasyonu Asbaşkanı Timur Özdemir, Alaşehir’e gelerek, Alaşehir Belediyespor sporcularına 2 günlük seminer verdi. Bu seminerin sonucunda takımımızı çok başarılı bulduğunu, en kısa zamanda en iyi dereceleri alacağımıza inandığını belirtti. Alaşehir Belediyesi Karate Takımı olarak, ilklere imza atıyoruz, atmaya devam edeceğiz”dedi.  
Avrasya Uluslararası Karate Turnuvası’nda, Türkiye Karate Milli Takımı Veteryanlar Kategorisi 35-40 yaş grubunda yer alan Alaşehir Belediyespor Karate takımı antrenörü Bilal Gültekin Turnuva 3.’sü oldu. 3.’lük madalyası ile dönen Antrenör Bilal Gültekin’i, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak makamında kabul etti.
 3.’lük madalyası ile Alaşehir’e dönen Gültekin, İl Temsilcisi Kadir Çetinkaya ile birlikte Gençlik Spor İl Müdürü’nün davetlisi olarak Manisa’ya gelerek sevincini Uçak ile paylaştı.

Turnuvada 3. olan Alaşehir Belediyespor Karate Antrenörü Bilal Gültekin ise yaptığı konuşmasında, uzun zamandır yaptığı karate sporunda hep içerisinde eksikliğini hissettiği Türkiye adına yarışmalara katılma hayalini gerçekleştirdiğini belirterek, “8 Yıldan buyana Alaşehir Belediyspor’da Karate Takımı Antrenörlüğü yapıyorum. Bugüne kadar çok sayıda yetiştirdiğim sporcular ile İl ve Türkiye şampiyonalarında madalyalar alarak, başarılı Bets10 olduk. Takım halinde ise birinciliklere abone olduk. Her yıl bir sporcumuzu Türkiye karate Federasyonunun seçtiği eğitim ve gelişim kamplarına gönderiyoruz. Bu yıl da  Sultan Uygun Milli Takım kampana katıldı. Ayrıca Türkiye Karate Federasyonu Asbaşkanı Timur Özdemir, Alaşehir’e gelerek, Alaşehir Belediyespor sporcularına 2 günlük seminer verdi. Bu seminerin sonucunda takımımızı çok başarılı bulduğunu, en kısa zamanda en iyi dereceleri alacağımıza inandığını belirtti. Alaşehir Belediyesi Karate Takımı olarak, ilklere imza atıyoruz, atmaya devam edeceğiz”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.