GÜNDEMİ YİNE SPORİZM BELİRLEDİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2012 - 19:37, Güncelleme: 04.04.2012 - 19:37
 

GÜNDEMİ YİNE SPORİZM BELİRLEDİ

Usta gazeteci Ahmet Ünsal’ın yönettiği Sporizm’de, Süper Lig’den düşen ve peş peşe istifalarla sarsılan Manisaspor Yönetimi’nden her hangi bir açıklama gelmemesinin nedenleri masaya yatırıldı
 Etv ekranlarında her hafta Salı akşamları saat 20:30’da canlı olarak yayınlanan ve usta gazeteci Ahmet Ünsal’ın sunduğu ve uzman yorumcu Ufuk Dündar’ın yorumculuk yaptığı “Sporizm”de Manisaspor Yönetimi konu edildi. Manisaspor Yönetimi’nden hala her hangi bir açıklamanın gelmediğine vurgu yapan Ünsal, “Manisaspor Yönetimi’nden hala ses seda çıkmadı. En son Yıldız ve Hasgör yönetimden istifa etmişti bu hafta da Sait Türek istifa etti. Bu insanlar kendi iş hayatlarında son derece sevilen insanlar fakat Süper Lig’de Manisaspor’un ateşten gömleğini giymek bir meziyetti ve bu yönetim bunu başardı. Eğer siz 7 yaşındaki çocuğunuza bakamıyorsanız burada bir sıkıntı var demektir. Bu çocuk nezle oldu, ardından grip oldu, ardından zatürre ve yoğun bakıma kaldırıldı ardından bu çocuk yok olup gitti. Mansiaspor’un durumu da böyle oldu.”şeklinde konuştu. “Yönetim sağlıklı bir ekip çalışması yapamadı” Manisaspor Yönetimi içerisinde daha önce de bir takım sorunlar İlbet olduğunu açıklayan Ufuk Dündar bu sorunların yönetimden peş peşe istifaların gelmesiyle su yüzüne çıktığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı,“Yönetimin içerisinde bir takım sorunların olması Hasgör istifasıyla ortaya çıktı ve dışa vurumu bu istifayla oldu. Bu yönetimin göreve geldiği tarihten itibaren çok sağlıklı bir ekip çalışması içerisinde olmadığını burada zaten konuştuk daha önce de. İkinci yarının başlamasıyla beraber sportif anlamda gelen başarısız sonuçlar neticesiyle yönetim içerisinden de birçok anlaşmazlıkların olduğu gün yüzüne çıktı. Selami Delan’ın açıklamalarında başarısızlığı Manisa’ya bağladıklarını gördük ve başarısızlığın sorumluluğunu almadıklarını gördük. Bu hafta içinde Sait Türek’in açıklamalarında yönetimde tek başlılık olduğunu vurgulamış. Keşke Türek bunu daha önce de görebilseydi. İstifa edenlerin sorumluluklarından feragat ettikleri anlamına gelmediğini bilmeliler.”  
Usta gazeteci Ahmet Ünsal’ın yönettiği Sporizm’de, Süper Lig’den düşen ve peş peşe istifalarla sarsılan Manisaspor Yönetimi’nden her hangi bir açıklama gelmemesinin nedenleri masaya yatırıldı
 Etv ekranlarında her hafta Salı akşamları saat 20:30’da canlı olarak yayınlanan ve usta gazeteci Ahmet Ünsal’ın sunduğu ve uzman yorumcu Ufuk Dündar’ın yorumculuk yaptığı “Sporizm”de Manisaspor Yönetimi konu edildi. Manisaspor Yönetimi’nden hala her hangi bir açıklamanın gelmediğine vurgu yapan Ünsal, “Manisaspor Yönetimi’nden hala ses seda çıkmadı. En son Yıldız ve Hasgör yönetimden istifa etmişti bu hafta da Sait Türek istifa etti. Bu insanlar kendi iş hayatlarında son derece sevilen insanlar fakat Süper Lig’de Manisaspor’un ateşten gömleğini giymek bir meziyetti ve bu yönetim bunu başardı. Eğer siz 7 yaşındaki çocuğunuza bakamıyorsanız burada bir sıkıntı var demektir. Bu çocuk nezle oldu, ardından grip oldu, ardından zatürre ve yoğun bakıma kaldırıldı ardından bu çocuk yok olup gitti. Mansiaspor’un durumu da böyle oldu.”şeklinde konuştu.

“Yönetim sağlıklı bir ekip çalışması yapamadı”

Manisaspor Yönetimi içerisinde daha önce de bir takım sorunlar İlbet olduğunu açıklayan Ufuk Dündar bu sorunların yönetimden peş peşe istifaların gelmesiyle su yüzüne çıktığını açıkladı ve şu ifadeleri kullandı,“Yönetimin içerisinde bir takım sorunların olması Hasgör istifasıyla ortaya çıktı ve dışa vurumu bu istifayla oldu. Bu yönetimin göreve geldiği tarihten itibaren çok sağlıklı bir ekip çalışması içerisinde olmadığını burada zaten konuştuk daha önce de. İkinci yarının başlamasıyla beraber sportif anlamda gelen başarısız sonuçlar neticesiyle yönetim içerisinden de birçok anlaşmazlıkların olduğu gün yüzüne çıktı. Selami Delan’ın açıklamalarında başarısızlığı Manisa’ya bağladıklarını gördük ve başarısızlığın sorumluluğunu almadıklarını gördük. Bu hafta içinde Sait Türek’in açıklamalarında yönetimde tek başlılık olduğunu vurgulamış. Keşke Türek bunu daha önce de görebilseydi. İstifa edenlerin sorumluluklarından feragat ettikleri anlamına gelmediğini bilmeliler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.