HAYDİ MANİSASPOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2017 - 08:00, Güncelleme: 12.03.2017 - 08:00
 

HAYDİ MANİSASPOR!

TFF 1.Lig’in 23. Haftasında kendi evinde ağırladığı Bandırmaspor’u 6-2’lik farklı skorla uğurlayan Manisaspor, bugün deplasmanda Adana Demirspor’un rakibi olacak.
Mücadele ettiği ligde geçtiğimiz hafta taraftarlarını ve kulübünü heyecanlandıran bir skorla yoluna devam eden Manisaspor, bugün saat 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda ligde 29 puanla 9. Sırada bulunan Adanaspor ile kozlarını paylaşacak. Manisaspor deplasmandan 3 puanı da alarak bir üst basamakta 27 puanı bulunan Denizlispor ile arasındaki puan farkını 1’e indirmek istiyor. HAKEMLER; Bugün saat 18.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma da düdük Özgüç Türkalp’te olacak. Türkalp’e ise Engin Erdem, Mehmet Kışal ve Ali Zağlı yardım edecek. MAÇI CANLI OLARAK TRT SPOR'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ    
TFF 1.Lig’in 23. Haftasında kendi evinde ağırladığı Bandırmaspor’u 6-2’lik farklı skorla uğurlayan Manisaspor, bugün deplasmanda Adana Demirspor’un rakibi olacak.
Mücadele ettiği ligde geçtiğimiz hafta taraftarlarını ve kulübünü heyecanlandıran bir skorla yoluna devam eden Manisaspor, bugün saat 18.30'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda ligde 29 puanla 9. Sırada bulunan Adanaspor ile kozlarını paylaşacak. Manisaspor deplasmandan 3 puanı da alarak bir üst basamakta 27 puanı bulunan Denizlispor ile arasındaki puan farkını 1’e indirmek istiyor.
HAKEMLER;
Bugün saat 18.30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma da düdük Özgüç Türkalp’te olacak. Türkalp’e ise Engin Erdem, Mehmet Kışal ve Ali Zağlı yardım edecek.

MAÇI CANLI OLARAK TRT SPOR'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.