HEDEF DEPLASMANDA İLK GALİBİYET

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2013 - 19:31, Güncelleme: 29.11.2013 - 19:31
 

HEDEF DEPLASMANDA İLK GALİBİYET

Ligde ilk 12 haftayı 15 puanla 9. sırada geçen Akhisar Belediyespor, iç saha performansının aksine deplasmanda istediği sonuçları alamadı.
 Puanlarının 13'ünü Manisa'da oynadığı maçlarda kazanan Ege temsilcisi, dış sahadaki 6 müsabakada sadece 2 puan kazanabildi. Sahasında Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilerek evindeki ilk mağlubiyetini alan Ege temsilcisi, Manisa'da Beşiktaş'la berabere (3-3) kalırken, diğer 4 maçında Elazığspor (3-1), Trabzonspor (3-0), Gaziantepspor (2-0) ve Galatasaray'ı (2-1) mağlup etti. Manisa'da 13 gol kaydeden Akhisar Belediyespor, kalesinde 6 gol gördü. GALİBİYET HASRETİ Dış sahada oynadığı 6 maçta sadece 2 puan alan Akhisar Belediyespor, ligde Torku Konyaspor'dan sonra deplasmanda en başarısız ekip konumunda bulunuyor. Bu maçlarda Gençlerbirliği (0-3), Kayseri Erciyesspor (0-1), Medical Park Antalyaspor Betpark (0-1) ve Eskişehirspor'a (0-2) mağlup olan Ege temsilcisi, Bursaspor ve Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kaldı. Akhisar Belediyespor, profesyonel liglerdeki 127 takım içinde dış saha maçlarında henüz gol sevinci yaşayamayan tek ekip durumunda yer aldı. Deplasmanda son galibiyetini geçen sezonun son haftasında Orduspor karşısında Bruno'nun golleriyle 2-0'lık sonuçla alan Akhisar Belediyespor, ligde 580 dakikadır dış sahada gol atamadı. BARIŞ ŞİMŞEK’LE HİÇ KAYBETMEDİ Karşılaşma için dün Kayseri'ye giden Akhisar Belediyespor'da eksik futbolcu bulunmuyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 15.30'da başlayacak Kayserispor-Akhisar Belediyespor maçını Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek'in daha önce yönettiği 6 maçta hiç yenilmeyen Akhisar Belediyespor bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. AKHİSASPORUN İLK ON BİRİ: Oğuz, Sonko, Uğur Demirok, Erkan, Ahmet Cebe, Merter, Sertan, Bilal Kısa, Kenan Özer, Niasse, Bruno,  
Ligde ilk 12 haftayı 15 puanla 9. sırada geçen Akhisar Belediyespor, iç saha performansının aksine deplasmanda istediği sonuçları alamadı.

 Puanlarının 13'ünü Manisa'da oynadığı maçlarda kazanan Ege temsilcisi, dış sahadaki 6 müsabakada sadece 2 puan kazanabildi. Sahasında Kardemir Karabükspor'a 1-0 yenilerek evindeki ilk mağlubiyetini alan Ege temsilcisi, Manisa'da Beşiktaş'la berabere (3-3) kalırken, diğer 4 maçında Elazığspor (3-1), Trabzonspor (3-0), Gaziantepspor (2-0) ve Galatasaray'ı (2-1) mağlup etti. Manisa'da 13 gol kaydeden Akhisar Belediyespor, kalesinde 6 gol gördü.

GALİBİYET HASRETİ
Dış sahada oynadığı 6 maçta sadece 2 puan alan Akhisar Belediyespor, ligde Torku Konyaspor'dan sonra deplasmanda en başarısız ekip konumunda bulunuyor. Bu maçlarda Gençlerbirliği (0-3), Kayseri Erciyesspor (0-1), Medical Park Antalyaspor Betpark (0-1) ve Eskişehirspor'a (0-2) mağlup olan Ege temsilcisi, Bursaspor ve Çaykur Rizespor'la golsüz berabere kaldı. Akhisar Belediyespor, profesyonel liglerdeki 127 takım içinde dış saha maçlarında henüz gol sevinci yaşayamayan tek ekip durumunda yer aldı. Deplasmanda son galibiyetini geçen sezonun son haftasında Orduspor karşısında Bruno'nun golleriyle 2-0'lık sonuçla alan Akhisar Belediyespor, ligde 580 dakikadır dış sahada gol atamadı.

BARIŞ ŞİMŞEK’LE HİÇ KAYBETMEDİ
Karşılaşma için dün Kayseri'ye giden Akhisar Belediyespor'da eksik futbolcu bulunmuyor. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 15.30'da başlayacak Kayserispor-Akhisar Belediyespor maçını Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek'in daha önce yönettiği 6 maçta hiç yenilmeyen Akhisar Belediyespor bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

AKHİSASPORUN İLK ON BİRİ: Oğuz, Sonko, Uğur Demirok, Erkan, Ahmet Cebe, Merter, Sertan, Bilal Kısa, Kenan Özer, Niasse, Bruno,  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.