HELAL OLSUN SİZE KIZLAR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2019 - 17:16, Güncelleme: 15.11.2019 - 17:16
 

HELAL OLSUN SİZE KIZLAR!

Manisa’yı, Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde temsil eden Manisa Ata Okul Spor takımı, tüm Türkiye’de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligde çıktıkları 6 karşılaşmanın 5’ini kazanan ve zirveye oturan başarılı takım, desteklenmesi halinde neler başarabileceğini şimdiden kanıtladı.
Haber: Caner KILIÇ Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden ve aldıkları başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Ata Spor kızları, ilk kez boy gösterdikleri profesyonel ligde liderlik koltuğuna oturdu. Atatürk Ortaokulu bünyesinde kurulan bir okul takımı olan, daha sonra kıt imkanlara rağmen büyüyen bir kulüp haline gelen takımın Antrenörü Osman Koca, "Oyuncu grubumuzun yüzde 90’ı alt yapıdan yetişen sporcularımız. Milli takım ve üst liglere de birçok oyuncu gönderdik. Bu sezon da Manisa'yı profesyonel liglerde temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bölgesel ligde başarılı bir sezon geçirerek profesyonel lige yükseldik. Tüm voleybol severlerden takımımıza destek bekliyoruz" dedi. "MANİSA'DAN DESTEK BEKLIYORUZ" Okul kulübü olmaları nedeniyle kaynak noktasında sıkıntı yaşadıklarının da altını çizen Baş Antrenör Koca, "Başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan bize destek oluyorlar. Onların desteğiyle bu sezona hazırlanabildik. Ancak okul takımı olmamız nedeniyle daha fazla maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Daha fazla destek olduğu zaman Manisa'nın merkezdeki tek profesyonel voleybol takımı olarak, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Manisa’yı, Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde temsil eden Manisa Ata Okul Spor takımı, tüm Türkiye’de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligde çıktıkları 6 karşılaşmanın 5’ini kazanan ve zirveye oturan başarılı takım, desteklenmesi halinde neler başarabileceğini şimdiden kanıtladı.
Haber: Caner KILIÇ
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden ve aldıkları başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Ata Spor kızları, ilk kez boy gösterdikleri profesyonel ligde liderlik koltuğuna oturdu. Atatürk Ortaokulu bünyesinde kurulan bir okul takımı olan, daha sonra kıt imkanlara rağmen büyüyen bir kulüp haline gelen takımın Antrenörü Osman Koca, "Oyuncu grubumuzun yüzde 90’ı alt yapıdan yetişen sporcularımız. Milli takım ve üst liglere de birçok oyuncu gönderdik. Bu sezon da Manisa'yı profesyonel liglerde temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl bölgesel ligde başarılı bir sezon geçirerek profesyonel lige yükseldik. Tüm voleybol severlerden takımımıza destek bekliyoruz" dedi.

"MANİSA'DAN DESTEK BEKLIYORUZ"

Okul kulübü olmaları nedeniyle kaynak noktasında sıkıntı yaşadıklarının da altını çizen Baş Antrenör Koca, "Başta Sayın Valimiz Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan bize destek oluyorlar. Onların desteğiyle bu sezona hazırlanabildik. Ancak okul takımı olmamız nedeniyle daha fazla maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Daha fazla destek olduğu zaman Manisa'nın merkezdeki tek profesyonel voleybol takımı olarak, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.