HERŞEY GENÇLİK İÇİN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2012 - 19:07, Güncelleme: 27.01.2012 - 19:07
 

HERŞEY GENÇLİK İÇİN

19 Mayıs Stadyumu Gediz Tribünü’nün altındaki yerler artık can buluyor. Eskiden atıl vaziyette olan ya da çağ dışı görüntüsüyle spora, sporcuya ve gençliğe yakışmayan bölümlerde artık gençler, sporcular ve aileler dilediği gibi vakit geçirebilecekler
 Gediz Tribünü altında bulunan tribün noktası, yeni yüzüyle gençliğe ve spora hizmet edecek. Satrançtan  masa tenisine, dans salonundan atıcılık kulübüne kadar bir çok yeni yapının kazandırılacağı mekanlarda incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, inşaatla ilgili ihale aşamasının bittiğini ve önümüzdeki hafta yer tesliminin yapılacağını müjdeledi. İnşaat ihalesi bitti Uçak Denge Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi, “İlk etapta Gediz Tribünü olarak tarif ettiğimiz bir yerimiz var ve hemen altındaki tribün noktasında satranç, masa tenisi, halk oyunları, dans salonu, atıcılık kulübü, projeksiyonlu eğitim-yönetim başhakem salonu ve mücadele salonları olan mekanların inşaatıyla ilgili ihale bitti. Önümüzdeki hafta yer teslimi yapacağız ve inşallah bunlarla ilgili hızlı bir tesis çalışması içerisine girerek her noktayı değerlendireceğiz. Biz gençlik için varız ve gençlik için elimizden gelenin fazlasını her zaman yapmaya hazırız.”  “Gençlik için gece-gündüz çalışıyoruz” Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün başlattığı 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında kendilerinin de bir sacayağı olduğunu vurgulayan Uçak, konuşmasına şöyle devam etti,  “Öncelikle her şey Manisa ve Manisa’nın gençleri için olacak. Biz her zaman söylüyoruz, gençliği düzgün olmayanın sporu da başarılı olmaz. Biz önce gençlik diyoruz ve bu gençlikle birlikte sporun her kademesinde Manisa’daki bütün gençlerimizi bilhassa Sayın Valimizin üzerinde ısrarla durduğu ve bizim de bu projede kendimizi sacayağı olarak gördüğümüz 251 Bin Dev Öğrenci Projesi ile ilgili spor, sanat ve kültürle uğraşmayan gencimizin kalmaması için mesai harcıyoruz. Bizler Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda tesislerimizi gerek halkımıza gerekse gençlerimize hizmete açma amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah işimiz gençlik, gücümüz de gençlik olacaktır.”  
19 Mayıs Stadyumu Gediz Tribünü’nün altındaki yerler artık can buluyor. Eskiden atıl vaziyette olan ya da çağ dışı görüntüsüyle spora, sporcuya ve gençliğe yakışmayan bölümlerde artık gençler, sporcular ve aileler dilediği gibi vakit geçirebilecekler
 Gediz Tribünü altında bulunan tribün noktası, yeni yüzüyle gençliğe ve spora hizmet edecek. Satrançtan  masa tenisine, dans salonundan atıcılık kulübüne kadar bir çok yeni yapının kazandırılacağı mekanlarda incelemelerde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, inşaatla ilgili ihale aşamasının bittiğini ve önümüzdeki hafta yer tesliminin yapılacağını müjdeledi.

İnşaat ihalesi bitti

Uçak Denge Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi, “İlk etapta Gediz Tribünü olarak tarif ettiğimiz bir yerimiz var ve hemen altındaki tribün noktasında satranç, masa tenisi, halk oyunları, dans salonu, atıcılık kulübü, projeksiyonlu eğitim-yönetim başhakem salonu ve mücadele salonları olan mekanların inşaatıyla ilgili ihale bitti. Önümüzdeki hafta yer teslimi yapacağız ve inşallah bunlarla ilgili hızlı bir tesis çalışması içerisine girerek her noktayı değerlendireceğiz. Biz gençlik için varız ve gençlik için elimizden gelenin fazlasını her zaman yapmaya hazırız.”

 Casino Siteleri style="mso-bidi-font-weight:normal">“Gençlik için gece-gündüz çalışıyoruz”

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz’ün başlattığı 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında kendilerinin de bir sacayağı olduğunu vurgulayan Uçak, konuşmasına şöyle devam etti,  “Öncelikle her şey Manisa ve Manisa’nın gençleri için olacak. Biz her zaman söylüyoruz, gençliği düzgün olmayanın sporu da başarılı olmaz. Biz önce gençlik diyoruz ve bu gençlikle birlikte sporun her kademesinde Manisa’daki bütün gençlerimizi bilhassa Sayın Valimizin üzerinde ısrarla durduğu ve bizim de bu projede kendimizi sacayağı olarak gördüğümüz 251 Bin Dev Öğrenci Projesi ile ilgili spor, sanat ve kültürle uğraşmayan gencimizin kalmaması için mesai harcıyoruz. Bizler Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda tesislerimizi gerek halkımıza gerekse gençlerimize hizmete açma amacıyla gece gündüz çalışıyoruz. İnşallah işimiz gençlik, gücümüz de gençlik olacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.