'HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2012 - 19:42, Güncelleme: 04.04.2012 - 19:42
 

'HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR'

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 2011-2012 Voleybol Federasyonu Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi B Grubu Birincisi Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nın şampiyonluk sevincini paylaştı
 Anemon Otel’de düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, antrenör Osman Çakır ve Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı katıldı. Törenin açılış konuşmasında Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, “Geçen yıl Anemon Hotels Spor Kulübümüz ilk defa bölgesel ligde müsabakalara katılmıştı. Bu yıl ise yönetim kurulu ve taraftarımızın desteğiyle bölgemizde ve gruplarda yaptığımız bütün müsabakalarda net bir skorla galip gelerek kulübümüz 3. Lig’e çıkmıştır. Başarılarından dolayı tüm sporcularımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi. “Uçak’tan müjde” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak da Atatürk Spor Salonu’nda voleybol müsabakalarının oynatılması için çalışmalara başladıklarını, kısa zamanda yapılacak saha çiziminin ardından voleybol maçlarına ev sahipliği yapacaklarının müjdesini verdi. “Emeği geçen herkese teşekkürler” Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımını başarısından dolayı kutlayan Vali Daşöz, “Hiçbir başarı tesadüf Kolaybet değildir. Kulüp yönetiminin, antrenörlerin ve sporcuların birlik ve beraberliği, başarının gerçekleşmesinde çok önemli. Anemon Hotels Spor Kulübü bunu en iyi şekilde gözler önüne serdi. Anemon, Manisalıların ve tüm Türkiye’nin gurur duyduğu bir isim. Sporun kişisel sağlığa ve şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığını hepimiz biliyoruz. Hiçbir zaman spor sadece spor değildir. Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının, başarı çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inancım tamdır. Hem Türk sporu hem de Manisamız bu oluşumla ilerde büyük gurur duyacaktır. Başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu. Vali Halil İbrahim Daşöz 3. Lig vizesi alan sporcuları tebrik ederek, bayan voleyboluna yaptığı katkılardan dolayı kulüp başkanı Salim Yavaş’a plaket verdi.Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının şampiyonluk sevincini paylaşan Vali Daşöz ve voleybolcular şampiyonluk kupasıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. Şampiyonluk öyküsü 2011-2012 Voleybol Federasyonu Bayanlar  Bölgesel Voleybol Ligi B Grubunda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü grubunda, Turgutlu Seramiksan, Alaşehir Belediye, Soma Sotes Spor ve İzmir Menemen Belediye Spor ile deplasmanlı ligde Üçüncü Lige çıkma mücadelesi verdi.Türkiye Bölgesel Voleybol ligine toplam 108 takım iştirak etti. Grubunda 1. ve 2. olan 48 takım 6’lı play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bayanlar Bölgesel Voleybol Liginde sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı da play-off müsabakalarına girmeye hak kazandı. Takım play-off maçlarını da şampiyon olarak tamamladı ve 3.Lig hedefine ulaştı.  
Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 2011-2012 Voleybol Federasyonu Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi B Grubu Birincisi Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nın şampiyonluk sevincini paylaştı
 Anemon Otel’de düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak, Anemon Hotels Spor Kulübü Başkanı Salim Yavaş, Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, antrenör Osman Çakır ve Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımı katıldı. Törenin açılış konuşmasında Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, “Geçen yıl Anemon Hotels Spor Kulübümüz ilk defa bölgesel ligde müsabakalara katılmıştı. Bu yıl ise yönetim kurulu ve taraftarımızın desteğiyle bölgemizde ve gruplarda yaptığımız bütün müsabakalarda net bir skorla galip gelerek kulübümüz 3. Lig’e çıkmıştır. Başarılarından dolayı tüm sporcularımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

“Uçak’tan müjde”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak da Atatürk Spor Salonu’nda voleybol müsabakalarının oynatılması için çalışmalara başladıklarını, kısa zamanda yapılacak saha çiziminin ardından voleybol maçlarına ev sahipliği yapacaklarının müjdesini verdi.

“Emeği geçen herkese teşekkürler”

Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımını başarısından dolayı kutlayan Vali Daşöz, “Hiçbir başarı tesadüf Kolaybet değildir. Kulüp yönetiminin, antrenörlerin ve sporcuların birlik ve beraberliği, başarının gerçekleşmesinde çok önemli. Anemon Hotels Spor Kulübü bunu en iyi şekilde gözler önüne serdi. Anemon, Manisalıların ve tüm Türkiye’nin gurur duyduğu bir isim. Sporun kişisel sağlığa ve şehrin tanıtımına büyük katkı sağladığını hepimiz biliyoruz. Hiçbir zaman spor sadece spor değildir. Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının, başarı çıtasını daha yükseklere çıkaracağına inancım tamdır. Hem Türk sporu hem de Manisamız bu oluşumla ilerde büyük gurur duyacaktır. Başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum” diye konuştu.

Vali Halil İbrahim Daşöz 3. Lig vizesi alan sporcuları tebrik ederek, bayan voleyboluna yaptığı katkılardan dolayı kulüp başkanı Salim Yavaş’a plaket verdi.Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol takımının şampiyonluk sevincini paylaşan Vali Daşöz ve voleybolcular şampiyonluk kupasıyla birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Şampiyonluk öyküsü

2011-2012 Voleybol Federasyonu Bayanlar  Bölgesel Voleybol Ligi B Grubunda mücadele eden Anemon Hotels Spor Kulübü grubunda, Turgutlu Seramiksan, Alaşehir Belediye, Soma Sotes Spor ve İzmir Menemen Belediye Spor ile deplasmanlı ligde Üçüncü Lige çıkma mücadelesi verdi.Türkiye Bölgesel Voleybol ligine toplam 108 takım iştirak etti. Grubunda 1. ve 2. olan 48 takım 6’lı play-off müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Bayanlar Bölgesel Voleybol Liginde sezonu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Anemon Hotels Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı da play-off müsabakalarına girmeye hak kazandı. Takım play-off maçlarını da şampiyon olarak tamamladı ve 3.Lig hedefine ulaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.