HOROZKÖY'DE TAŞKIN DÖNEMİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2012 - 20:04, Güncelleme: 31.05.2012 - 20:04
 

HOROZKÖY'DE TAŞKIN DÖNEMİ

Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden ve bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Horozköyspor, Metin Taşkın ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan tecrübeli teknik adam, Horozköyspor’u amatör ligde en iyi yerlere getirmek istediğini ifade etti.
 Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’e yükselen ve ilk sezonunda başarılı bir sezon geçiren Horozköyspor yeni sezonda Manisalı futbolseverlere bambaşka bir takım seyrettirmenin hesaplarını yapıyor. 2012-2013 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Mor Menekşeler, 7 yıldır Donatımspor’un başında olan ve takımı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör Metin Taşkın ile sözleşme imzaladı. Konak Simit Sarayı’nda gerçekleşen imza törenine Horozköyspor Başkanı Osman Yıldırım, Horozköyspor Onursal Başkanı ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, teknik direktör Metin Taşkın, 2. başkan Orhan Ertaş, Genel Kaptan Emrehan Suretli, Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Arslan katıldı. Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Osman Yıldırım, “Manisa’ya, Manisa sporuna Horozköy’e yakışır bir şekilde güzel bir futbol oynamak istiyoruz. Bu yola çıkarken hedeflerimiz belirledik. Bu seneki hedefimiz gönlümüzde şampiyonluk yatıyor. Bu amaçla yola çıktık. Manisa’ya 40 yıldır hizmet eden Metin Taşkın’ı antrenör olarak seçtik. Bizde bu birlik, beraberlik varken inanıyorum ki bu Padişahbet takımı yılsonunda Allah’ın izniyle ve futbolcularımızın güzel oyunuyla şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Taşkın iddialı 7 sene Donatımspor’u çalıştırdıktan sonra yeni bir camiaya geldiğini ifade eden Horozköyspor’un yeni teknik direktörü Metin Taşkın, “Yıllar sonra başka bir takımı gitmek önemli bir olay. Horozköyspor’un başkanı bana bu teklifine sunduğunda hedefi olan bir takım olduğu için kabul ettim. Genç bir kadroyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Zaten hedefi olmayan bir ekip olsaydı ben burada olmazdım. Ben 7 senenin 4 yılını şampiyon olmuş, 1 senesini de BAL liginde geçirmiş bir takımda geçirdim. İnşallah bu takımda kalıcı olurum. Hedefimiz daima şampiyonluktur. Yapacağımız çalışmalarla Horozköy’ü Manisa Amatöründe en iyi yerlere gidermek için mücadele edeceğiz” diyerek hayırlı olmasını diledi. Manisa’nın her yerinde her zaman Horozköy’ün adını duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Onursal başkanı olan Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ise “Horozköy’de 75 bin nüfusu olan büyük bir yer. Burada önemli olan sporu aşılamak. Bu sadece futbolla değil, değişik spor dallarında gençlere imkan vermek istiyoruz. Horozköyspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.
Manisa Süper Amatör Küme’de mücadele eden ve bu sezon şampiyonluğu hedefleyen Horozköyspor, Metin Taşkın ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan tecrübeli teknik adam, Horozköyspor’u amatör ligde en iyi yerlere getirmek istediğini ifade etti.
 Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’e yükselen ve ilk sezonunda başarılı bir sezon geçiren Horozköyspor yeni sezonda Manisalı futbolseverlere bambaşka bir takım seyrettirmenin hesaplarını yapıyor. 2012-2013 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen Mor Menekşeler, 7 yıldır Donatımspor’un başında olan ve takımı başarıdan başarıya koşturan teknik direktör Metin Taşkın ile sözleşme imzaladı. Konak Simit Sarayı’nda gerçekleşen imza törenine Horozköyspor Başkanı Osman Yıldırım, Horozköyspor Onursal Başkanı ve Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, teknik direktör Metin Taşkın, 2. başkan Orhan Ertaş, Genel Kaptan Emrehan Suretli, Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Arslan katıldı. Manisa’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Osman Yıldırım, “Manisa’ya, Manisa sporuna Horozköy’e yakışır bir şekilde güzel bir futbol oynamak istiyoruz. Bu yola çıkarken hedeflerimiz belirledik. Bu seneki hedefimiz gönlümüzde şampiyonluk yatıyor. Bu amaçla yola çıktık. Manisa’ya 40 yıldır hizmet eden Metin Taşkın’ı antrenör olarak seçtik. Bizde bu birlik, beraberlik varken inanıyorum ki bu Padişahbet takımı yılsonunda Allah’ın izniyle ve futbolcularımızın güzel oyunuyla şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Taşkın iddialı

7 sene Donatımspor’u çalıştırdıktan sonra yeni bir camiaya geldiğini ifade eden Horozköyspor’un yeni teknik direktörü Metin Taşkın, “Yıllar sonra başka bir takımı gitmek önemli bir olay. Horozköyspor’un başkanı bana bu teklifine sunduğunda hedefi olan bir takım olduğu için kabul ettim. Genç bir kadroyla başarılı olacağımıza inanıyorum. Zaten hedefi olmayan bir ekip olsaydı ben burada olmazdım. Ben 7 senenin 4 yılını şampiyon olmuş, 1 senesini de BAL liginde geçirmiş bir takımda geçirdim. İnşallah bu takımda kalıcı olurum. Hedefimiz daima şampiyonluktur. Yapacağımız çalışmalarla Horozköy’ü Manisa Amatöründe en iyi yerlere gidermek için mücadele edeceğiz” diyerek hayırlı olmasını diledi. Manisa’nın her yerinde her zaman Horozköy’ün adını duyurmaya çalıştıklarını ifade eden Onursal başkanı olan Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ise “Horozköy’de 75 bin nüfusu olan büyük bir yer. Burada önemli olan sporu aşılamak. Bu sadece futbolla değil, değişik spor dallarında gençlere imkan vermek istiyoruz. Horozköyspor’u layık olduğu yere taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.