HÜSEYİN ENGİN YENİDEN TURGUTLU’DA

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2015 - 08:55, Güncelleme: 29.07.2015 - 08:55
 

HÜSEYİN ENGİN YENİDEN TURGUTLU’DA

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Turgutluspor, eski oyuncusu Hüseyin Engin'i yeniden renklerine kattı.
 Turgutluspor, transfer çalışmalarında, geçen yıl takımdan ayrılarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor kadrosuna dahil olan Hüseyin Sahabet Engin ile anlaşmaya vardı. Turgutluspor yönetimi, Irlamaz Spor Vadisi Tesislerinde düzenlenen törenle sağ bek mevkisinde oynayan Engin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Engin, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeniden Turgutluspor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, başarılı bir sezon geçirmek istediğini söyledi. Turgutluspor Genel Kaptanı Fatih Acısoğan ise takıma takviye için çalışmalarının sürdüğünü, bir hafta içinde 1’i kaleci, 6 oyuncuya daha imza attırmayı planladıklarını kaydetti. Öte yandan, Turgutluspor'un sezon hazırlıkları için cumartesi günü Kocaeli Kartepe’de kampa gireceği bildirildi.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Turgutluspor, eski oyuncusu Hüseyin Engin'i yeniden renklerine kattı.
 Turgutluspor, transfer çalışmalarında, geçen yıl takımdan ayrılarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor kadrosuna dahil olan Hüseyin Sahabet Engin ile anlaşmaya vardı.

Turgutluspor yönetimi, Irlamaz Spor Vadisi Tesislerinde düzenlenen törenle sağ bek mevkisinde oynayan Engin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Engin, imza töreninde yaptığı açıklamada, yeniden Turgutluspor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, başarılı bir sezon geçirmek istediğini söyledi.

Turgutluspor Genel Kaptanı Fatih Acısoğan ise takıma takviye için çalışmalarının sürdüğünü, bir hafta içinde 1’i kaleci, 6 oyuncuya daha imza attırmayı planladıklarını kaydetti.

Öte yandan, Turgutluspor'un sezon hazırlıkları için cumartesi günü Kocaeli Kartepe’de kampa gireceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.