İL SPOR MERKEZLERİ AÇILIŞI YAPILDI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2015 - 10:49, Güncelleme: 30.06.2015 - 10:49
 

İL SPOR MERKEZLERİ AÇILIŞI YAPILDI

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 19 farklı branştaki İl Spor Merkezleri açılışı Spor Teşkilatı’nın 77. kuruluş yıl dönümünde Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törenle gerçekleştirdi.
 Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İl Müdürlükleri tarafından açılan İl Spor Merkezleri, Spor Teşkilatı’nın 77. kuruluş yıl dönümünde Manisa Atatürk Spor Salonu’nda yaza ‘HOŞGELDİN’ dedi. Açılış törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Başkan Vekili Şerif Gül, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, ASKF Başkanı İsmail Aydın, antrenörler, veliler ve diğer protokol üyeleri katıldı.  1181 ÇOCUK VE GENCİMİZ SPORLA TANIŞTI  Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Atatürk Spor Salonu’ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bu yıl teşkilatımızın 77.yılını kutluyoruz. Bugün itibari ile il spor merkezi faaliyetlerimiz 7 tesiste 43 antrenörümüz ile yapmaktayız. 7 tesisimizde Atletizm, Voleybol, Basketbol, Güreş, Okçuluk, Tenis, Wushu ,Taekwondo, Futbol, Masa Tenisi, Judo, Hentbol, Badminton, Jimnastik, Muay Thai, Tekerlekli Sandalye Tenis ve Yüzme olmak üzere 19 farklı branşta kurslar açıldı. Sportif faaliyetlerde bugün itibariyle yüzme branşına 561, diğer branşlara 620 ve toplamda ise 1181 çocuk ve gencimiz kayıt yapmıştır” dedi.  SPORLA ÇOCUKLARIMIIZN ÖZGÜVENİ ARTIYOR Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman şöyle devam etti, ”Projelerde de sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmekteyiz. Toplamda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile 118, Emniyet Müdürlüğü ile 100 sporcumuz sporla tanışmış bulunmakta. Ayrıca, imkanı olmayan 415 çocuğumuz da yüzme imkanı ile tanışmıştır. Spor yapan çocuklarımızın kişilik gelişimi, Pasgol sosyalleşmesi ve çalışma azmi de artmaktadır. Spor yapan ve bize çocuklarını spor için yollayan tüm velilerimize teşekkür ediyor alkışlıyoruz” dedi. “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından 5-18 yaş grubunda olan çocuklara ücretsiz olarak İl Spor Merkezlerince eğitim verilecek. İl Gençli bünyesinde yer alan sporcuların yaptığı gösteriler ile devam eden tören sonunda sembolik malzeme dağıtımı yapıldı.    
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 19 farklı branştaki İl Spor Merkezleri açılışı Spor Teşkilatı’nın 77. kuruluş yıl dönümünde Atatürk Spor Salonu’nda yapılan törenle gerçekleştirdi.
 Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İl Müdürlükleri tarafından açılan İl Spor Merkezleri, Spor Teşkilatı’nın 77. kuruluş yıl dönümünde Manisa Atatürk Spor Salonu’nda yaza ‘HOŞGELDİN’ dedi. Açılış törenine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Başkan Vekili Şerif Gül, Yunus Emre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak, ASKF Başkanı İsmail Aydın, antrenörler, veliler ve diğer protokol üyeleri katıldı.

 1181 ÇOCUK VE GENCİMİZ SPORLA TANIŞTI

 Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, Atatürk Spor Salonu’ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Bu yıl teşkilatımızın 77.yılını kutluyoruz. Bugün itibari ile il spor merkezi faaliyetlerimiz 7 tesiste 43 antrenörümüz ile yapmaktayız. 7 tesisimizde Atletizm, Voleybol, Basketbol, Güreş, Okçuluk, Tenis, Wushu ,Taekwondo, Futbol, Masa Tenisi, Judo, Hentbol, Badminton, Jimnastik, Muay Thai, Tekerlekli Sandalye Tenis ve Yüzme olmak üzere 19 farklı branşta kurslar açıldı. Sportif faaliyetlerde bugün itibariyle yüzme branşına 561, diğer branşlara 620 ve toplamda ise 1181 çocuk ve gencimiz kayıt yapmıştır” dedi.

 SPORLA ÇOCUKLARIMIIZN ÖZGÜVENİ ARTIYOR

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman şöyle devam etti, ”Projelerde de sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmekteyiz. Toplamda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile 118, Emniyet Müdürlüğü ile 100 sporcumuz sporla tanışmış bulunmakta. Ayrıca, imkanı olmayan 415 çocuğumuz da yüzme imkanı ile tanışmıştır. Spor yapan çocuklarımızın kişilik gelişimi, Pasgol sosyalleşmesi ve çalışma azmi de artmaktadır. Spor yapan ve bize çocuklarını spor için yollayan tüm velilerimize teşekkür ediyor alkışlıyoruz” dedi. “Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın” sloganı ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından 5-18 yaş grubunda olan çocuklara ücretsiz olarak İl Spor Merkezlerince eğitim verilecek. İl Gençli bünyesinde yer alan sporcuların yaptığı gösteriler ile devam eden tören sonunda sembolik malzeme dağıtımı yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.