İLAHİ ADALET!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2011 - 16:29, Güncelleme: 06.12.2011 - 16:29
 

İLAHİ ADALET!

Şike iddianamesi kapsamında stadlara girmesi yasaklanan Kenan Yaralı’nın karıştığı olaylar saymakla bitmiyor..!
 Futbolda şike iddialarına ilişkin hazırlanan iddianamede ismi geçen Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı'ya, stada giriş yasağının getirilmesinin ardından Manisaspor maçlarını staddan izleyemeyeceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Yaralı, öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada ise kendisine stada giriş yasağı getirildiğine ilişkin resmi tebligatın öğle saatlerinde eline ulaştığını bildirdi. Bu karar doğrultusunda Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı artık stadlara alınmayacak. Gazetecilerle tartıştı, tesislerden kovdu! Manisa’nın tek yerel televizyonu olan Etv’nin Şubat 2009 yılında 19 Mayıs Stadyumu’ndan gerçekleştirdiği canlı yayın esnasında, ekibin üzerine yürüyerek saldırıda bulunan Yaralı, o tarihten itibaren Etv, Denge ve Yenigün Gazetelerinin muhabirlerini verdiği talimatlarla tesislere aldırmadı. Tek amacının Manisalılar’a sağlıklı haberler ulaştırmak olan muhabirler, haber alma ve Manisaspor’la ilgili Betlike Manisalılar’a sağlıklı haberler ulaştırma özgürlüğü kısıtlanmış oldu. Son olarak Ağustos 2011’de Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın Yardımcısı Reha Erginer’in istifasının ardından kulübün Basın Sözcüsü Selami Delan’a “ Gemi Su Mu Alıyor? ” sorusunu soran Gazeteci Ahmet Ünsal, Başkan Yaralı tarafından kulüpten zorla uzaklaştırıldı. Olaya tanık olan meslektaşlarına açıklama yapan Ünsal, yaptığı bir haberden dolayı Başkan Yaralı ve eski Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın telefonda kendisine hakaret ettiğini iddia etti. Şimdi soruyoruz! Amaçları sadece işlerini yapmak olan gazetecilerle tartışan, tesislerden kovan ve Etv, Denge ve Yenigün Gazeteleri muhabirlerini uzun süredir tesislerden dışlayan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı,  şimdi şike iddialarına ilişkin iddianame kapsamında stadlara girişi yasaklandı. 1965 yılından bu yana Manisa futboluna başarıdan ve gururdan başka bir şey kazandırmayan köklü ve büyük Manisaspor’un, Başkan Kenan Yaralı’nın adının şike iddianamesinde geçmesiyle birlikte bazı taraftarların Başkan Yarılı’ya öfkeli olduğu öğrenildi.. Bazı taraftarların, koskoca Manisaspor camiasının adının yanlış, kuralsız ve hukuk dışı işlerde geçmesinden sorumlu olanları affetmeyeceği öğrenildi.     
Şike iddianamesi kapsamında stadlara girmesi yasaklanan Kenan Yaralı’nın karıştığı olaylar saymakla bitmiyor..!
 Futbolda şike iddialarına ilişkin hazırlanan iddianamede ismi geçen Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı'ya, stada giriş yasağının getirilmesinin ardından Manisaspor maçlarını staddan izleyemeyeceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Yaralı, öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada ise kendisine stada giriş yasağı getirildiğine ilişkin resmi tebligatın öğle saatlerinde eline ulaştığını bildirdi. Bu karar doğrultusunda Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı artık stadlara alınmayacak.

Gazetecilerle tartıştı, tesislerden kovdu!

Manisa’nın tek yerel televizyonu olan Etv’nin Şubat 2009 yılında 19 Mayıs Stadyumu’ndan gerçekleştirdiği canlı yayın esnasında, ekibin üzerine yürüyerek saldırıda bulunan Yaralı, o tarihten itibaren Etv, Denge ve Yenigün Gazetelerinin muhabirlerini verdiği talimatlarla tesislere aldırmadı. Tek amacının Manisalılar’a sağlıklı haberler ulaştırmak olan muhabirler, haber alma ve Manisaspor’la ilgili Betlike Manisalılar’a sağlıklı haberler ulaştırma özgürlüğü kısıtlanmış oldu. Son olarak Ağustos 2011’de Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın Yardımcısı Reha Erginer’in istifasının ardından kulübün Basın Sözcüsü Selami Delan’a “ Gemi Su Mu Alıyor? ” sorusunu soran Gazeteci Ahmet Ünsal, Başkan Yaralı tarafından kulüpten zorla uzaklaştırıldı. Olaya tanık olan meslektaşlarına açıklama yapan Ünsal, yaptığı bir haberden dolayı Başkan Yaralı ve eski Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın telefonda kendisine hakaret ettiğini iddia etti.

Şimdi soruyoruz!

Amaçları sadece işlerini yapmak olan gazetecilerle tartışan, tesislerden kovan ve Etv, Denge ve Yenigün Gazeteleri muhabirlerini uzun süredir tesislerden dışlayan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı,  şimdi şike iddialarına ilişkin iddianame kapsamında stadlara girişi yasaklandı. 1965 yılından bu yana Manisa futboluna başarıdan ve gururdan başka bir şey kazandırmayan köklü ve büyük Manisaspor’un, Başkan Kenan Yaralı’nın adının şike iddianamesinde geçmesiyle birlikte bazı taraftarların Başkan Yarılı’ya öfkeli olduğu öğrenildi.. Bazı taraftarların, koskoca Manisaspor camiasının adının yanlış, kuralsız ve hukuk dışı işlerde geçmesinden sorumlu olanları affetmeyeceği öğrenildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.