İLÇELERDE AMATÖR SPOR HAFTASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2017 - 11:18, Güncelleme: 11.10.2017 - 11:18
 

İLÇELERDE AMATÖR SPOR HAFTASI

Akhisar ve Kula’da; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı.15 Ekim’e kadar sürmesi planlanan etkinliklerin açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi
AKHİSAR Akhisar’da bu yıl ilki düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Akhisar Belediye Spor Salonu yanında bulunan sokak basketbol sahasında Taekwondo gösterileri ve sokak basketbol müsabakaları ile başladı. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile Amatör Spor Haftasının kutlanacağını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, hafta boyunca voleybol, masa tenisi, atıcılık, engelliler futbol maçı ve son olarak pazar günü yapılacak doğa yürüyüşü ile bu haftayı dolu dolu sporla kapacaklarını ifade etti. KULA Kula’da ki etkinliklerde ise İlçe Spor Müdür Vekili Mehmet Yaman, “Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek, spora katılımın üst seviyede sağlanması, haftanın anlam ve önemine ilişkin düzenlenecek etkinlikler ile Kula’da spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amaçlamaktayız” dedi. Etkinlik daha sonra yapımı devam eden Yeni Kapalı Spor Salonuna doğru bisiklet sürüş etkinliğiyle devam etti.    
Akhisar ve Kula’da; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, Amatör Spor Haftası etkinlikleri başladı.15 Ekim’e kadar sürmesi planlanan etkinliklerin açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi
AKHİSAR
Akhisar’da bu yıl ilki düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri Akhisar Belediye Spor Salonu yanında bulunan sokak basketbol sahasında Taekwondo gösterileri ve sokak basketbol müsabakaları ile başladı. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler ile Amatör Spor Haftasının kutlanacağını belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin Oktay, hafta boyunca voleybol, masa tenisi, atıcılık, engelliler futbol maçı ve son olarak pazar günü yapılacak doğa yürüyüşü ile bu haftayı dolu dolu sporla kapacaklarını ifade etti.




KULA
Kula’da ki etkinliklerde ise İlçe Spor Müdür Vekili Mehmet Yaman, “Amatör Spor Haftası kapsamında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerinin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması yoluyla kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilerek, spora katılımın üst seviyede sağlanması, haftanın anlam ve önemine ilişkin düzenlenecek etkinlikler ile Kula’da spor bilinci ve kültürünün oluşturulması amaçlamaktayız” dedi.
Etkinlik daha sonra yapımı devam eden Yeni Kapalı Spor Salonuna doğru bisiklet sürüş etkinliğiyle devam etti.
 





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.