İLK 11'DE OYNAYACAK OYUNCU ARANIYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2012 - 18:36, Güncelleme: 11.06.2012 - 18:36
 

İLK 11'DE OYNAYACAK OYUNCU ARANIYOR!

Manisaspor’da kan kaybı devam ediyor. Ahmet İlhan ve Yiğit İncedemir’in Karabükspor ile anlaşmasından sonra siyah-beyazlı takımın kadrosunda sadece 13 futbolcu kaldı. Bu sezon maddi sorunlarla başa çıkmayan çalışan Tarzanlar’da gençlere A takım yolu göründü.
 Bank Asya. 1. ligine düştükten sonra birçok futbolcusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Manisaspor’un kadrosunda sadece 13 futbolcu kaldı. Manisaspor'da şu an kadrosunda Aziza Makukula, Bekir Yılmaz, Burakcan Balcı, Bülent Cevahir, Floresta Kahe, Eray Ataseven, Hikmet Balioğlu, Hüseyin Tok, Jerry Akaminko, Michael Klukowski, Murat Gürbüzerol, Onur Karakabak ve Volkan Babacan bulunuyor. Bu futbolculardan Jery Akaminko ve Hüseyin Tok’un gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ganalı futbolcu Akaminko’yu Fenerbahçe ve Eskişehirspor isterken, Hüseyin Tok için Gaziantepspor’un girişimleri sürüyor. Bu isimlerinde transfer olması durumunda siyah-beyazlı takımda sadece 11 futbolcu kalacak.   Hasgör, gençlere güveniyor Geçtiğimiz hafta içinde yapılan Manisaspor Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime giren ve cratosslot Manisaspor'un yeni başkanı seçilen Emre Hasgör, alt yapıdan A takıma oyuncu transfer edeceklerini açıkladı. Geçtiğimiz gün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde alt yapı sorumlusu Haşim Elmalı ve antrenörlerle bir toplantı yapan Hasgör’ün genç oyuncular hakkında görüş alış-verişinde bulunduğu öğrenildi. Hasgör’ün ayrıca alt yapı antrenörleriyle yola devam edeceği öğrenildi. Alt yapı seçmeleri başladı Manisaspor 2012–2013 Sezonu Altyapı seçmeleri dün Atatürk Spor Kompleksi Sahası’nda başladı. Genç takımlarımıza oyuncu kazandırmak amacıyla düzenlenen organizasyonun ilk gününde,   1995 doğumluların seçmeleri altyapı antrenörlerimizin nezaretinde gerçekleştirildi. Altyapı seçmeleri bugün saat 09:00’da 1996 doğumluların, yarın 09:00’da 1997 doğumluların, 14 Haziran Perşembe günü saat 09:00’da 1998 doğumluların, 15 Haziran Cuma günü saat 09:00’da 1999 doğumluların seçmeleri ile devam edecek.  
Manisaspor’da kan kaybı devam ediyor. Ahmet İlhan ve Yiğit İncedemir’in Karabükspor ile anlaşmasından sonra siyah-beyazlı takımın kadrosunda sadece 13 futbolcu kaldı. Bu sezon maddi sorunlarla başa çıkmayan çalışan Tarzanlar’da gençlere A takım yolu göründü.
 Bank Asya. 1. ligine düştükten sonra birçok futbolcusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan Manisaspor’un kadrosunda sadece 13 futbolcu kaldı. Manisaspor'da şu an kadrosunda Aziza Makukula, Bekir Yılmaz, Burakcan Balcı, Bülent Cevahir, Floresta Kahe, Eray Ataseven, Hikmet Balioğlu, Hüseyin Tok, Jerry Akaminko, Michael Klukowski, Murat Gürbüzerol, Onur Karakabak ve Volkan Babacan bulunuyor. Bu futbolculardan Jery Akaminko ve Hüseyin Tok’un gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ganalı futbolcu Akaminko’yu Fenerbahçe ve Eskişehirspor isterken, Hüseyin Tok için Gaziantepspor’un girişimleri sürüyor. Bu isimlerinde transfer olması durumunda siyah-beyazlı takımda sadece 11 futbolcu kalacak.  

Hasgör, gençlere güveniyor

Geçtiğimiz hafta içinde yapılan Manisaspor Olağan Genel Kurulu'nda tek listeyle seçime giren ve cratosslot Manisaspor'un yeni başkanı seçilen Emre Hasgör, alt yapıdan A takıma oyuncu transfer edeceklerini açıkladı. Geçtiğimiz gün Tarık Almış Spor Tesisleri'nde alt yapı sorumlusu Haşim Elmalı ve antrenörlerle bir toplantı yapan Hasgör’ün genç oyuncular hakkında görüş alış-verişinde bulunduğu öğrenildi. Hasgör’ün ayrıca alt yapı antrenörleriyle yola devam edeceği öğrenildi.

Alt yapı seçmeleri başladı

Manisaspor 2012–2013 Sezonu Altyapı seçmeleri dün Atatürk Spor Kompleksi Sahası’nda başladı. Genç takımlarımıza oyuncu kazandırmak amacıyla düzenlenen organizasyonun ilk gününde,   1995 doğumluların seçmeleri altyapı antrenörlerimizin nezaretinde gerçekleştirildi. Altyapı seçmeleri bugün saat 09:00’da 1996 doğumluların, yarın 09:00’da 1997 doğumluların, 14 Haziran Perşembe günü saat 09:00’da 1998 doğumluların, 15 Haziran Cuma günü saat 09:00’da 1999 doğumluların seçmeleri ile devam edecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.