JEOPARK BEŞİKTAŞ’I PERİŞAN ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2017 - 11:11, Güncelleme: 10.10.2017 - 11:11
 

JEOPARK BEŞİKTAŞ’I PERİŞAN ETTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nin 4. Haftasında İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda Beşiktaş, Jeopark Kula Belediyespor’u konuk etti. Manisa temsilcisi ilk 4 haftada 2. galibiyetini aldı ve puanını 6’ya çıkardı.
Manisa’nın tek temsilcisi mücadeleye üstün başladı. İlk seti 18-25, 2. Seti uzatmalarda 25-27 ve son seti 15-25 alarak Kula’nın Efeleri maçı 3-0 kazandı. Mücadelenin tümünde rakibine fırsat tanımayan Kula’nın filedeki Efeleri, müsabakayı izleyenlerden büyük alkış topladı. Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönen Kula’nın Efeleri, ilk yarı maçlarının tümünü deplasmanda oynamanın verdiği dezavantaja rağmen ligin ilk dört haftasında 2 galibiyet, 2’de mağlubiyet alarak topladığı 6 puanla rakiplerine gözdağı verdi. BAŞ ANTRENÖR ÇAYIR; “MOTİVASYONUMUZ YÜKSELDİ” TVF Efeler Ligi’nde ilk dört haftayı başarıyla geçtiklerini belirten Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır, takımın lig temposunu kısa sürede yakaladığının altını çizdi. Baş Antrenör Çayır; “ Beşiktaş karşısında güzel bir oyun sergiledik. Skora da yansıyan üstünlüğümüz bize galibiyeti getirdi. Geçtiğimiz hafta içi Afyon’da, bu hafta da Beşiktaş karşısında aldığımız iki güzel galibiyet takım motivasyonunu olumlu yönde etkileyecektir. Yeni bir takım olduğumuz kadar yetenekli ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız. Önümüzdeki maçları kazanıp bir galibiyet serisi yakalamayı istiyoruz” BİR SONRAKİ RANDEVU Jeopark Kula Belediyespor, önümüzdeki hafta oynanacak ligin 5. Hafta müsabakalarında 15 Ekim Pazar günü İstanbul Büyükşehir karşısında desplasmanda galibiyet için salona çıkacak.    
Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nin 4. Haftasında İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda Beşiktaş, Jeopark Kula Belediyespor’u konuk etti. Manisa temsilcisi ilk 4 haftada 2. galibiyetini aldı ve puanını 6’ya çıkardı.
Manisa’nın tek temsilcisi mücadeleye üstün başladı. İlk seti 18-25, 2. Seti uzatmalarda 25-27 ve son seti 15-25 alarak Kula’nın Efeleri maçı 3-0 kazandı. Mücadelenin tümünde rakibine fırsat tanımayan Kula’nın filedeki Efeleri, müsabakayı izleyenlerden büyük alkış topladı. Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönen Kula’nın Efeleri, ilk yarı maçlarının tümünü deplasmanda oynamanın verdiği dezavantaja rağmen ligin ilk dört haftasında 2 galibiyet, 2’de mağlubiyet alarak topladığı 6 puanla rakiplerine gözdağı verdi.



BAŞ ANTRENÖR ÇAYIR; “MOTİVASYONUMUZ YÜKSELDİ”
TVF Efeler Ligi’nde ilk dört haftayı başarıyla geçtiklerini belirten Jeopark Kula Belediyespor Baş Antrenörü Mustafa Çayır, takımın lig temposunu kısa sürede yakaladığının altını çizdi. Baş Antrenör Çayır; “ Beşiktaş karşısında güzel bir oyun sergiledik. Skora da yansıyan üstünlüğümüz bize galibiyeti getirdi. Geçtiğimiz hafta içi Afyon’da, bu hafta da Beşiktaş karşısında aldığımız iki güzel galibiyet takım motivasyonunu olumlu yönde etkileyecektir. Yeni bir takım olduğumuz kadar yetenekli ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız. Önümüzdeki maçları kazanıp bir galibiyet serisi yakalamayı istiyoruz”



BİR SONRAKİ RANDEVU
Jeopark Kula Belediyespor, önümüzdeki hafta oynanacak ligin 5. Hafta müsabakalarında 15 Ekim Pazar günü İstanbul Büyükşehir karşısında desplasmanda galibiyet için salona çıkacak.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.