JEOPARK KULA’DAN EVİNDE İLK GALİBİYET!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 11:42, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:42
 

JEOPARK KULA’DAN EVİNDE İLK GALİBİYET!

Voleybol Efeler Ligi 13. haftasında İnegöl Belediyespor’u konuk eden Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, parkeden 3-1 galip ayrıldı.
Efeler Ligi’nde mücadele eden tek Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, 2017-2018 sezonunun 13. haftasında kendi evinde İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip setlerde 0-1 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmasını bildi. Kula Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın setleri 21-25, 25-21, 25-18 ve 25-22'lik skorlarla sona erdi. Salonunun yapımından dolayı ligin ilk devresindeki bütün maçlarını deplasmanda oynayan, geçen hafta ikinci devrenin ilk maçı olan Ziraat Bankası mücadelesiyle “evine dönen”Jeopark Kula Belediyespor, bu maçta 2. kez taraftarlarının karşısına çıktı. Salonu tıklım tıklım dolduran Kulalıların desteğiyle ve özellikle smaçörüWeber’in etkili oyunuyla maçın ikinci setinden itibaren çok etkili olan Sarı-siyahlılar, geçen hafta kaybettikleri maçın ardından bu hafta Kulalılara kendi evlerinde tarihlerindeki ilk Efeler Ligi galibiyetinin sevincini yaşattılar. “TÜM KULALILARA ARMAĞAN OLSUN” Bu galibiyetle 13.maçında 4.galibiyetini alan Jeopark Kula Belediyespor, hem rakibi İnegöl Belediyespor ile galibiyet sayılarını eşitledi, hem de üst sıralara tırmanma yolunda önemli bir adım attı. Maç sonu röportajında çok iyi mücadele sergilediklerini söyleyen Baş Antrenör Mustafa Çayır: “Bu maça hafta başından beri iyi hazırlandık. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Taraftarlarımız da bu galibiyete hasretti. Bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm Kula halkına teşekkür ediyorum.” dedi.Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise: “Hedefimize ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımız bugün bizleri aldıkları galibiyetle mutlu etti. Bu galibiyeti tüm Kula halkına hediye ediyoruz.” diye konuştu.  
Voleybol Efeler Ligi 13. haftasında İnegöl Belediyespor’u konuk eden Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, parkeden 3-1 galip ayrıldı.
Efeler Ligi’nde mücadele eden tek Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, 2017-2018 sezonunun 13. haftasında kendi evinde İnegöl Belediyespor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip setlerde 0-1 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanmasını bildi. Kula Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın setleri 21-25, 25-21, 25-18 ve 25-22'lik skorlarla sona erdi. Salonunun yapımından dolayı ligin ilk devresindeki bütün maçlarını deplasmanda oynayan, geçen hafta ikinci devrenin ilk maçı olan Ziraat Bankası mücadelesiyle “evine dönen”Jeopark Kula Belediyespor, bu maçta 2. kez taraftarlarının karşısına çıktı. Salonu tıklım tıklım dolduran Kulalıların desteğiyle ve özellikle smaçörüWeber’in etkili oyunuyla maçın ikinci setinden itibaren çok etkili olan Sarı-siyahlılar, geçen hafta kaybettikleri maçın ardından bu hafta Kulalılara kendi evlerinde tarihlerindeki ilk Efeler Ligi galibiyetinin sevincini yaşattılar.



“TÜM KULALILARA ARMAĞAN OLSUN”
Bu galibiyetle 13.maçında 4.galibiyetini alan Jeopark Kula Belediyespor, hem rakibi İnegöl Belediyespor ile galibiyet sayılarını eşitledi, hem de üst sıralara tırmanma yolunda önemli bir adım attı. Maç sonu röportajında çok iyi mücadele sergilediklerini söyleyen Baş Antrenör Mustafa Çayır: “Bu maça hafta başından beri iyi hazırlandık. Galibiyete ihtiyacımız vardı. Taraftarlarımız da bu galibiyete hasretti. Bizleri bugün yalnız bırakmayan tüm Kula halkına teşekkür ediyorum.” dedi.Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ise: “Hedefimize ulaşmak istiyoruz. Oyuncularımız bugün bizleri aldıkları galibiyetle mutlu etti. Bu galibiyeti tüm Kula halkına hediye ediyoruz.” diye konuştu.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.