KAPALIDA NELER OLUYOR?

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2013 - 13:21, Güncelleme: 30.09.2013 - 13:21
 

KAPALIDA NELER OLUYOR?

Manisaspor, bu sezon PFDK’dan taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle 24 Bin TL para cezası aldı. Fakat bu cezaların alınmasından en büyük etken kapalı tribünde bulunan bazı taraftarların çıkardığı olaylar. Rakip takım futbolcularına plastik şişe, bozuk para ve taş atan taraftarlar yüzünden Manisaspor ağır cezalar alırken, emniyetin bu taraftarlar hakkında harekete geçtiği öğrenildi.
 Bu sezon evinde oynadığı maçlarda çıkan olaylarla gündeme gelen Manisaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Mersin İdmanyurdu ve Karşıyaka maçında çıkan olaylar nedeniyle toplam 24 Bin TL para cezasıyla cezalandırıldı. Fakat Manisaspor’un bu cezaları almasında kapalı tribünde çıkan olaylar olduğu öğrenildi. Mersin İdmanyurdu ve Karşıyaka maçlarında rakip takım oyuncularına kapalı tribünden plastik şişe, bozuk para ve taş fırlatılması nedeniyle bu cezalar geldi. Her iki maçın temsilcisi de kapalı tribünde çıkan olayları rapor etmiş ve PFDK’ya göndermişti. Kapalı tribünde olay çıkaran taraftarların maçlara biletsiz kaçak yollarla girdiği ve bazı kişiler tarafından desteklendiği iddia ediliyor. Emniyet harekte geçti Mersin ve Karşıyaka maçlarından yaşananlardan dolayı harekete geçen Manisa emniyetinin gereken önlemleri alacağı ve karşılaşmalara biletsiz giren olay çıkaran taraftarlar hakkında harekete geçtiği öğrenildi. Bizimle alakası yok 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, kapalı tribünde bulunan taraftarların kendileriyle bir alakasının bulunmadığını söyledi. Kendilerine de kapalı tribüne bazı taraftarların biletsiz girdiği Betmatik yönünde duyumlar geldiğini kabul eden Çakıcı, “Kapalı tribünde yaşananlardan dolayı Mersin ve Karşıyaka maçlarında kulübümüze cezalar geldi. Fakat bu alınan cezalara sebep olan taraftarlarla derneğimizin hiçbir ilgisi yok. Biz elimizden geldiğince bu kulübe destek olmaya çalışırken bu olayları çıkaranlar kulübü baltalıyor. Konu hakkında biz Manisa Emniyeti ve Manisaspor Kulübü’yle irtibata geçtik. İlerleyen haftalarda bu konun çözüme kavuşacağına inanıyoruz” dedi. Emniyet gerekeni yapacaktır Manisaspor Asbaşkanı ve taraftar sorumlusu Mustafa Pekçetin’de taraftarların bu yaptıklarının kabul edilemeyeceğini söyledi. 2 defa ceza aldıklarını ve bir defa daha böyle bir ceza almaları halinde seyircisiz maç cezası alacaklarını belirten Pekçetin, “Bu sezon eski Tarzanlar ve yeni taraftarlar kapalı tribünde maçı izliyorlar. O yüzden bu tribün diğerlerine göre daha karışık konumda ancak eski Tarzanlar burada herhangi bir olaya karışmadı. Bizimde tanımadığımız kişiler bu tarz olaylara sebep oldu. Yönetim olarak bu tarz kişilerin her zaman karşısındayız. Manisa emniyetimiz bu konuda hakkında gerekenleri yapacaktır” diye konuştu.
Manisaspor, bu sezon PFDK’dan taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle 24 Bin TL para cezası aldı. Fakat bu cezaların alınmasından en büyük etken kapalı tribünde bulunan bazı taraftarların çıkardığı olaylar. Rakip takım futbolcularına plastik şişe, bozuk para ve taş atan taraftarlar yüzünden Manisaspor ağır cezalar alırken, emniyetin bu taraftarlar hakkında harekete geçtiği öğrenildi.
 Bu sezon evinde oynadığı maçlarda çıkan olaylarla gündeme gelen Manisaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Mersin İdmanyurdu ve Karşıyaka maçında çıkan olaylar nedeniyle toplam 24 Bin TL para cezasıyla cezalandırıldı. Fakat Manisaspor’un bu cezaları almasında kapalı tribünde çıkan olaylar olduğu öğrenildi. Mersin İdmanyurdu ve Karşıyaka maçlarında rakip takım oyuncularına kapalı tribünden plastik şişe, bozuk para ve taş fırlatılması nedeniyle bu cezalar geldi. Her iki maçın temsilcisi de kapalı tribünde çıkan olayları rapor etmiş ve PFDK’ya göndermişti. Kapalı tribünde olay çıkaran taraftarların maçlara biletsiz kaçak yollarla girdiği ve bazı kişiler tarafından desteklendiği iddia ediliyor.

Emniyet harekte geçti

Mersin ve Karşıyaka maçlarından yaşananlardan dolayı harekete geçen Manisa emniyetinin gereken önlemleri alacağı ve karşılaşmalara biletsiz giren olay çıkaran taraftarlar hakkında harekete geçtiği öğrenildi.

Bizimle alakası yok

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, kapalı tribünde bulunan taraftarların kendileriyle bir alakasının bulunmadığını söyledi. Kendilerine de kapalı tribüne bazı taraftarların biletsiz girdiği Betmatik yönünde duyumlar geldiğini kabul eden Çakıcı, “Kapalı tribünde yaşananlardan dolayı Mersin ve Karşıyaka maçlarında kulübümüze cezalar geldi. Fakat bu alınan cezalara sebep olan taraftarlarla derneğimizin hiçbir ilgisi yok. Biz elimizden geldiğince bu kulübe destek olmaya çalışırken bu olayları çıkaranlar kulübü baltalıyor. Konu hakkında biz Manisa Emniyeti ve Manisaspor Kulübü’yle irtibata geçtik. İlerleyen haftalarda bu konun çözüme kavuşacağına inanıyoruz” dedi.

Emniyet gerekeni yapacaktır

Manisaspor Asbaşkanı ve taraftar sorumlusu Mustafa Pekçetin’de taraftarların bu yaptıklarının kabul edilemeyeceğini söyledi. 2 defa ceza aldıklarını ve bir defa daha böyle bir ceza almaları halinde seyircisiz maç cezası alacaklarını belirten Pekçetin, “Bu sezon eski Tarzanlar ve yeni taraftarlar kapalı tribünde maçı izliyorlar. O yüzden bu tribün diğerlerine göre daha karışık konumda ancak eski Tarzanlar burada herhangi bir olaya karışmadı. Bizimde tanımadığımız kişiler bu tarz olaylara sebep oldu. Yönetim olarak bu tarz kişilerin her zaman karşısındayız. Manisa emniyetimiz bu konuda hakkında gerekenleri yapacaktır” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.