KAPTAN HÜSEYİN SANCAKTEPE’DE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2018 - 12:46, Güncelleme: 09.07.2018 - 12:46
 

KAPTAN HÜSEYİN SANCAKTEPE’DE

Manisaspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren takım kaptanı Hüseyin Tok, Siyah beyazlılarda kalmak istemesine rağmen yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayınca TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden SancaktepeBelediyespor’a imza attı.
Grandmedical Manisaspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren kaptan Hüseyin Tok, İstanbul ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Mevcut yönetimle yeni sözleşme konusunda anlaşamayan 29 yaşındaki oyuncu, Manisaspor gibi TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Sancaktepe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. BöyleceManisaspor’dan ayrılan oyuncular kervanına kaptan Hüseyin de eklenmiş oldu. Geçtiğimiz sezon ligde 6, kupada ise 1 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, bu 7 karşılaşmanın 6’sına ilk 11’de başlamış ve toplam 551 dakika sahada kalmıştı. 2008-2009 sezonunda Tarzanlar ile 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Kaptan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımdaki genç oyunculara yaptığı ağabeylik ile büyük alkış toplamıştı. Hüseyin Tok’un ayrılığı sonrası yönetimin, iç transferde Uğur Pamuk, Timur Karagülmez, Akın Açık, Abdülkadir Korkut ve Ömer Buğdaycı’yı kadroda tutmak için görüşmeler yapacağı öğrenildi. AYRILIĞIN PERDE ARKASINI ANLATTI Manisaspor’dageçtiğimiz sezon herkes alacakları yüzünden takımdan ayrılırken kalıp savaşmayı tercih eden ve gençlere ağabeylik yapan kaptan Hüseyin Tok, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi SancaktepeBelediyespor’atransfer oldu. Manisa’nın yerel spor internet sitelerinden 45skor.com’un haberine göre Manisaspor yönetimi ile yaptıkları son görüşmede şartların uyuşmadığını belirten Hüseyin: “Ben Manisaspor’u ve Manisa’yı çok seviyorum. Hatta gelecek planlarımı bu şehirde yapıyorum. Eşim burada bir iş yeri işletiyor. Gönlüm ve kalbim Manisaspor’da kalmaktan yanaydı. Ama gel gelelim anlaşma sağlanamadı. Son haftalarda gelen teklifler çoğalmaya başladı. Bu kulüpleri bekletiyordum. Önceliğimin Manisaspor olduğunu onlara söylüyordum. Hatta eşimle karar aldık, önce Manisaspor ile görüşüp ondan sonra yol haritası çizecektim. Başkanla bir görüşme oldu ve anlaşamadık. Bu zaman kadar bekledim. Bakmakla yükümlü olduğum insanlar var. Bu anlamda kendimi ve ailemi düşünmek zorundayım. Transfer sürecimde yönetimin bilgisi vardı. Taliplerimle görüşürken, başkanımız Bülent Baygeldi’den izin aldım. Onların bilgisi doğrultusunda görüşmeye gittim ve 2 saat içinde anlaşmaya vardım. Herkes için hayırlısı olsun. Manisaspor’da7.5 yıl geçirdim. Dediğim gibi bu kulüp ve bu şehir bana çok şey kattı. Burayı çok seviyorum. Ayrılmam üzücü. Manisaspor için gereken fedakarlığı yaptım, gerekirse yine yaparım. Herkes hakkını helal etsin” diye konuştu.  
Manisaspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren takım kaptanı Hüseyin Tok, Siyah beyazlılarda kalmak istemesine rağmen yeni sözleşme konusunda yönetimle anlaşamayınca TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden SancaktepeBelediyespor’a imza attı.
Grandmedical Manisaspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren kaptan Hüseyin Tok, İstanbul ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile anlaşmaya vardı. Mevcut yönetimle yeni sözleşme konusunda anlaşamayan 29 yaşındaki oyuncu, Manisaspor gibi TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Sancaktepe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. BöyleceManisaspor’dan ayrılan oyuncular kervanına kaptan Hüseyin de eklenmiş oldu. Geçtiğimiz sezon ligde 6, kupada ise 1 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, bu 7 karşılaşmanın 6’sına ilk 11’de başlamış ve toplam 551 dakika sahada kalmıştı. 2008-2009 sezonunda Tarzanlar ile 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Kaptan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımdaki genç oyunculara yaptığı ağabeylik ile büyük alkış toplamıştı. Hüseyin Tok’un ayrılığı sonrası yönetimin, iç transferde Uğur Pamuk, Timur Karagülmez, Akın Açık, Abdülkadir Korkut ve Ömer Buğdaycı’yı kadroda tutmak için görüşmeler yapacağı öğrenildi.

AYRILIĞIN PERDE ARKASINI ANLATTI
Manisaspor’dageçtiğimiz sezon herkes alacakları yüzünden takımdan ayrılırken kalıp savaşmayı tercih eden ve gençlere ağabeylik yapan kaptan Hüseyin Tok, TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi SancaktepeBelediyespor’atransfer oldu. Manisa’nın yerel spor internet sitelerinden 45skor.com’un haberine göre Manisaspor yönetimi ile yaptıkları son görüşmede şartların uyuşmadığını belirten Hüseyin: “Ben Manisaspor’u ve Manisa’yı çok seviyorum. Hatta gelecek planlarımı bu şehirde yapıyorum. Eşim burada bir iş yeri işletiyor. Gönlüm ve kalbim Manisaspor’da kalmaktan yanaydı. Ama gel gelelim anlaşma sağlanamadı. Son haftalarda gelen teklifler çoğalmaya başladı. Bu kulüpleri bekletiyordum. Önceliğimin Manisaspor olduğunu onlara söylüyordum. Hatta eşimle karar aldık, önce Manisaspor ile görüşüp ondan sonra yol haritası çizecektim. Başkanla bir görüşme oldu ve anlaşamadık. Bu zaman kadar bekledim. Bakmakla yükümlü olduğum insanlar var. Bu anlamda kendimi ve ailemi düşünmek zorundayım. Transfer sürecimde yönetimin bilgisi vardı. Taliplerimle görüşürken, başkanımız Bülent Baygeldi’den izin aldım. Onların bilgisi doğrultusunda görüşmeye gittim ve 2 saat içinde anlaşmaya vardım. Herkes için hayırlısı olsun. Manisaspor’da7.5 yıl geçirdim. Dediğim gibi bu kulüp ve bu şehir bana çok şey kattı. Burayı çok seviyorum. Ayrılmam üzücü. Manisaspor için gereken fedakarlığı yaptım, gerekirse yine yaparım. Herkes hakkını helal etsin” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.