KARAFIRTINALAR; “MANİSASPOR RAKİPLERİNE KORKU SALMAYA BAŞLADI”

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2017 - 07:22, Güncelleme: 11.03.2017 - 07:22
 

KARAFIRTINALAR; “MANİSASPOR RAKİPLERİNE KORKU SALMAYA BAŞLADI”

TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar yarın ki Adana Demirspor maçı ile ilgili önemli açıklamalar da bulundu. Karafırtınalar Manisaspor’un ikinci yarıda aldığı galibiyetlerin rakipleri açısından tehlike yaratmaya başladığını belirterek; “Adana Demirspor maçından puan almadan dönmeyeceğiz” dedi.
“BUNU EGO OLSUN DİYE SÖYLEMİYORUM AMA…” 23. hafta da evinde ağırladığı Bandırmaspor maçı sonrasında gerek ulusal basında gerek yerel basında hak ettikleri desteği alamadıklarını belirten Karafırtınalar; “Bandırmaspor maçından önceki akşam Barcelona 6 gol attı, dünya ayağa kalktı. O kendi kategorisinde attı biz ise kendi kategorimiz de attık 6 gol attık ama ne TRT’den ne de kendi medyamızdan gerekli desteği ve ilgiyi göremedik. Bunu ego olması için söylemiyorum güzel bir başarı yakalayan takıma destek olunduğunda oyuncularımız daha da motive oluyor. Sonuçta bu oyuncularımızın emeği. Bu son 3 maçımızda 5 golün üzerinde atarak kazanıyoruz bu çok kolay bir şey değil bunu yapan çokta takımda yok şuan ligimizde. Şimdi önümüzdeki mücadelelerde yine güzel sonuçlar almak için çok çalışıyoruz” dedi. “ADANA’DAN PUAN ALMADAN DÖNMEK İSTEMİYORUZ” Adana’da oynayacakları karşılaşmayı çok önemsediklerini belirten Karafırtınalar; “Şimdi çok önemli bir maçımız var. Bizim ilk göreve geldiğimizde Adana Demirspor ilk maçımızdı. 90+4 de konsantrasyon eksikliği ile 2-1’lik mağlubiyet yaşadık. O günden bugüne iki takımda 21 puan aldı ama onlar bizden 3 puan alarak bu puana geldiler. Bizden 1 adım öndeler onların o zaman ki kadro kalitesi bizden çok öndeydi ama yine de biz onlardan daha başarılı bir dönem geçirmişiz. Biz ikinci devre daha kaliteli ve başarılı bir kadro ile sahaya çıkıyoruz. Aldığımız ciddi mesafe ile daha güçlü bir takım olduk. Sadece yarın Adana Demirspor için değil oynadığımız her takım için tehlikeli bir duruma geldik. Deplasman da Denizli, Eskişehir’i yendik. Adana Demir’i de yenebiliriz, beklentiler tabi çok yüksek. 5-1’den 6-2’den dolayı .Bunu karşılamak için elimizden geleni yapacağız, biz puan almayı garantilemek istiyoruz lig daha çok uzun. Kaybetmeden gelmekte çok önemli çok güzel bir maç olacak.” Dedi.   ÖZŞEN; “ALLAH’IN İZNİYLE GÜZEL BİR MAÇ OLACAK” Şehrin tek takımı Manisaspor’un çok güzel bir ivme kazandığını ve morallerin en üst seviye de olduğunu belirten Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen; “Bu maça çok yüksek bir moral ve motivasyon ile gidiyoruz. Kendimize güvenimiz tam. Allah utandırmasın, çok güzel bir maç olacak. Puan alarak döneceğiz.Taraftarımızın desteğini arkamızda his etmek istiyoruz.” Dedi.    
TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisaspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar yarın ki Adana Demirspor maçı ile ilgili önemli açıklamalar da bulundu. Karafırtınalar Manisaspor’un ikinci yarıda aldığı galibiyetlerin rakipleri açısından tehlike yaratmaya başladığını belirterek; “Adana Demirspor maçından puan almadan dönmeyeceğiz” dedi.
“BUNU EGO OLSUN DİYE SÖYLEMİYORUM AMA…”
23. hafta da evinde ağırladığı Bandırmaspor maçı sonrasında gerek ulusal basında gerek yerel basında hak ettikleri desteği alamadıklarını belirten Karafırtınalar; “Bandırmaspor maçından önceki akşam Barcelona 6 gol attı, dünya ayağa kalktı. O kendi kategorisinde attı biz ise kendi kategorimiz de attık 6 gol attık ama ne TRT’den ne de kendi medyamızdan gerekli desteği ve ilgiyi göremedik. Bunu ego olması için söylemiyorum güzel bir başarı yakalayan takıma destek olunduğunda oyuncularımız daha da motive oluyor. Sonuçta bu oyuncularımızın emeği. Bu son 3 maçımızda 5 golün üzerinde atarak kazanıyoruz bu çok kolay bir şey değil bunu yapan çokta takımda yok şuan ligimizde. Şimdi önümüzdeki mücadelelerde yine güzel sonuçlar almak için çok çalışıyoruz” dedi.

“ADANA’DAN PUAN ALMADAN DÖNMEK İSTEMİYORUZ”
Adana’da oynayacakları karşılaşmayı çok önemsediklerini belirten Karafırtınalar; “Şimdi çok önemli bir maçımız var. Bizim ilk göreve geldiğimizde Adana Demirspor ilk maçımızdı. 90+4 de konsantrasyon eksikliği ile 2-1’lik mağlubiyet yaşadık. O günden bugüne iki takımda 21 puan aldı ama onlar bizden 3 puan alarak bu puana geldiler. Bizden 1 adım öndeler onların o zaman ki kadro kalitesi bizden çok öndeydi ama yine de biz onlardan daha başarılı bir dönem geçirmişiz. Biz ikinci devre daha kaliteli ve başarılı bir kadro ile sahaya çıkıyoruz. Aldığımız ciddi mesafe ile daha güçlü bir takım olduk. Sadece yarın Adana Demirspor için değil oynadığımız her takım için tehlikeli bir duruma geldik. Deplasman da Denizli, Eskişehir’i yendik. Adana Demir’i de yenebiliriz, beklentiler tabi çok yüksek. 5-1’den 6-2’den dolayı .Bunu karşılamak için elimizden geleni yapacağız, biz puan almayı garantilemek istiyoruz lig daha çok uzun. Kaybetmeden gelmekte çok önemli çok güzel bir maç olacak.” Dedi.
 
ÖZŞEN; “ALLAH’IN İZNİYLE GÜZEL BİR MAÇ OLACAK”
Şehrin tek takımı Manisaspor’un çok güzel bir ivme kazandığını ve morallerin en üst seviye de olduğunu belirten Manisaspor Basın Sözcüsü Serkan Özşen; “Bu maça çok yüksek bir moral ve motivasyon ile gidiyoruz. Kendimize güvenimiz tam. Allah utandırmasın, çok güzel bir maç olacak. Puan alarak döneceğiz.Taraftarımızın desteğini arkamızda his etmek istiyoruz.” Dedi.


 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.