KARTEPE’DE SON ANTREMAN

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2017 - 16:54, Güncelleme: 21.07.2017 - 16:54
 

KARTEPE’DE SON ANTREMAN

Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Kartepe’de dün tamamladı. Siyah-beyazlı takım son antremanında yarı saha da taktik çalıştı.
Manisaspor, 1. Etap antremanın son çalışmasına ısınma koşusuyla başladı. Futbola özgü dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada taktik oyunun ardından stretching ile tamamlandı.Manisaspor’da tedavileri devam eden Atilla Erel, Zahit Fındık ve Akın Açık ve sağ el serçe parmağında zorlanma olan Göktuğ Bakırbaş antrenmanda yer almadı.     MANİSASPOR’DA 2. ETAP BAŞLIYOR!  Manisaspor, Kartepe’de sürdürdüğü 1. Etap kamp dönemini sonlandırdı. Takım 24 Temmuz- 4 Ağustos tarihleri arasında Afyon’da 2. Etap çalışmalarına başlayacak.    
Manisaspor, yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Kartepe’de dün tamamladı. Siyah-beyazlı takım son antremanında yarı saha da taktik çalıştı.
Manisaspor, 1. Etap antremanın son çalışmasına ısınma koşusuyla başladı. Futbola özgü dayanıklılık çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada taktik oyunun ardından stretching ile tamamlandı.Manisaspor’da tedavileri devam eden Atilla Erel, Zahit Fındık ve Akın Açık ve sağ el serçe parmağında zorlanma olan Göktuğ Bakırbaş antrenmanda yer almadı.
 
 
MANİSASPOR’DA 2. ETAP BAŞLIYOR!
 Manisaspor, Kartepe’de sürdürdüğü 1. Etap kamp dönemini sonlandırdı. Takım 24 Temmuz- 4 Ağustos tarihleri arasında Afyon’da 2. Etap çalışmalarına başlayacak.
 








 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.