KASABA İŞKAR İLE DEVAM

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2018 - 08:38, Güncelleme: 17.07.2018 - 08:38
 

KASABA İŞKAR İLE DEVAM

2018-2019 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Turgutluspor, geçen sezonun ikinci yarısında takımı devralan ve bu yaz döneminde transfer çalışmalarını birlikte yürüttükleri Teknik Direktör Erdal İşkar ile sözleşme yeniledi.
Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Özgün Kaya’nın görevden ayrılmasının ardından ikinci yarının 5. haftasında takımın başına geçen Erdal İşkar, yeni sezon için Turgutluspor ile anlaşmıştı. Turgutlu Belediyesi’nde Başkan Hakan Sezer ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde sözleşmesini yenileyen Erdal İşkar, Turgutluluların yeni sezonda çok daha farklı ve hedefi olan bir ekip izleyeceklerini söyledi.İmza töreni sonrası gazetecilere konuşan İşkar: “Öncelikle başta başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon ortasında Turgutlu’ya geldik, sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdürdük. Artık Turgutlu’yu kendi memleketimiz gibi görüyoruz, bu anlayışla çalışmalarımızı ara vermeden devam ettirdik. Takip ettiğimiz oyuncuları başkanımız ve yönetim kurulumuzun çabalarıyla kadromuza kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. İnşallah Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Geçtiğimiz sezondan devam eden ve bu sezon takıma katılan oyuncularımızı kaynaştırıp iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. Turgutluspor için hayırlısı olsun" dedi. İmza töreni sonrası konuşan Kulüp Başkanı Hakan Sezer ise: “Geçtiğimiz sezonun bitişinden itibaren hocamızla irtibatımızı devam ettirmiştik. Zaten kendisiyle her konuda anlaşmıştık, bugün de bunu imzaya döktük. Kendisine güvenimiz tam. İnşallah Turgutluspor için iyi bir sezon olacak” şeklinde konuştu. SEZON AÇILIŞI YAPILDI TFF 3. Lig’de transferin hareketli takımlarından Turgutluspor, 2018-19 sezonunun hazırlıklarına dün saat 18.00’de Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile başladı.5 altyapı oyuncusu ile birlikte 22 kişilik bir kadroyla sezonu açan olan Kırmızı-siyahlılar, 4 Ağustos’a kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. 1 günlük iznin ardından 6 Ağustos’ta Kartepe kampına başlayacak olan Kasaba, 18 Ağustos’ta Turgutlu’ya dönecek. Sezon başlangıcına kadar 8-10 hazırlık maçı oynamayı planlayan Kırmızı-siyahlılar, kamp sonrası çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.Geçtiğimiz sezondan iç transferde Mustafa Özgen, Mehmet Berber, Kadir Torbacı, Emre Avcı ve Fatih Çakır ile yola devam eden Turgutluspor, 20 Haziran’da yapılan kongrede Hakan Sezer’in yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından transferde atağa geçti. Dış transferde şu ana kadar Cihan Şentürk, Necmi Çoban, Tayfun Yanar, Güner Okay, Zihni Aydın, Fatih Arat, Gökhan Cingirt, Tugay Meşekoparan, Mehmet Can Küçükalioğlu, Çağrı Gülcü ve son olarak Furkan Mehmet Tuncer’i renklerine bağlayan Manisa temsilcisi, 3-4 takviyeyle daha transferi tamamlamayı hedefliyor.  
2018-2019 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Turgutluspor, geçen sezonun ikinci yarısında takımı devralan ve bu yaz döneminde transfer çalışmalarını birlikte yürüttükleri Teknik Direktör Erdal İşkar ile sözleşme yeniledi.
Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Özgün Kaya’nın görevden ayrılmasının ardından ikinci yarının 5. haftasında takımın başına geçen Erdal İşkar, yeni sezon için Turgutluspor ile anlaşmıştı. Turgutlu Belediyesi’nde Başkan Hakan Sezer ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı imza töreninde sözleşmesini yenileyen Erdal İşkar, Turgutluluların yeni sezonda çok daha farklı ve hedefi olan bir ekip izleyeceklerini söyledi.İmza töreni sonrası gazetecilere konuşan İşkar: “Öncelikle başta başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon ortasında Turgutlu’ya geldik, sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdürdük. Artık Turgutlu’yu kendi memleketimiz gibi görüyoruz, bu anlayışla çalışmalarımızı ara vermeden devam ettirdik. Takip ettiğimiz oyuncuları başkanımız ve yönetim kurulumuzun çabalarıyla kadromuza kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. İnşallah Pazartesi gününden itibaren çalışmalara başlayacağız. Geçtiğimiz sezondan devam eden ve bu sezon takıma katılan oyuncularımızı kaynaştırıp iyi bir hava yakalayacağımızı düşünüyorum. Turgutluspor için hayırlısı olsun" dedi. İmza töreni sonrası konuşan Kulüp Başkanı Hakan Sezer ise: “Geçtiğimiz sezonun bitişinden itibaren hocamızla irtibatımızı devam ettirmiştik. Zaten kendisiyle her konuda anlaşmıştık, bugün de bunu imzaya döktük. Kendisine güvenimiz tam. İnşallah Turgutluspor için iyi bir sezon olacak” şeklinde konuştu.


SEZON AÇILIŞI YAPILDI
TFF 3. Lig’de transferin hareketli takımlarından Turgutluspor, 2018-19 sezonunun hazırlıklarına dün saat 18.00’de Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile başladı.5 altyapı oyuncusu ile birlikte 22 kişilik bir kadroyla sezonu açan olan Kırmızı-siyahlılar, 4 Ağustos’a kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek. 1 günlük iznin ardından 6 Ağustos’ta Kartepe kampına başlayacak olan Kasaba, 18 Ağustos’ta Turgutlu’ya dönecek. Sezon başlangıcına kadar 8-10 hazırlık maçı oynamayı planlayan Kırmızı-siyahlılar, kamp sonrası çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.Geçtiğimiz sezondan iç transferde Mustafa Özgen, Mehmet Berber, Kadir Torbacı, Emre Avcı ve Fatih Çakır ile yola devam eden Turgutluspor, 20 Haziran’da yapılan kongrede Hakan Sezer’in yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından transferde atağa geçti. Dış transferde şu ana kadar Cihan Şentürk, Necmi Çoban, Tayfun Yanar, Güner Okay, Zihni Aydın, Fatih Arat, Gökhan Cingirt, Tugay Meşekoparan, Mehmet Can Küçükalioğlu, Çağrı Gülcü ve son olarak Furkan Mehmet Tuncer’i renklerine bağlayan Manisa temsilcisi, 3-4 takviyeyle daha transferi tamamlamayı hedefliyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.