KASIP KAVURACAKLAR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2012 - 16:35, Güncelleme: 15.01.2012 - 16:35
 

KASIP KAVURACAKLAR

Bölgesel Amatör Lig’de 3. Lig mücadelesi veren Manisa Belediyespor, lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirmeye devam ediyor. Son olarak 3. Lig’in güçlü ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşılaşan Manisa Belediyespor, oynadığı güzel futbol ile taraftarlarından tam not aldı ve 2. yarıya hazır olduğunu gösterdi
 Lige verilen arada hazırlıklarını aralıksız sürdüren Manisa Belediyespor, evinde Menemen Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında göz doldurdu. Deneyimli Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde dirençli bir takım hüviyeti kazanan Yeşil-beyazlılar karşılaşma boyunca sergilediği üstün performansla 2. yarıda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya aday bir takım olduğunu gösterdi. Karşılaşmayı izleyen Donatımspor Teknik Direktörü Metin Taşkın da Belediyespor’un 2. yarıda daha farklı bir görüntü çizeceğine inandığını belirterek şöyle konuştu, ”Belediyespor 2. devre hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tabi ki özel maçlar skor olarak çok önemli de değildir. Fakat şu anda Menemenspor 3. Lig’in güçlü ekiplerinden ve Belediyespor bu mücadelede gayet iyi bir performans sergiliyor. 2. yarıda Yeşil-beyazlılar’dan çok ümitliyim ben de taraftar gibi. Bu takım eğer ligde şampiyon olamazsa kesinlikle 2. olacaktır diye düşünüyorum. Takımda çok fazla yetenekli oyuncular var ve şu ana kadar ideal 11’i ile müsabakalara çıkamadı sakatlıklardan ötürü. Takımdaki aşırı motivasyon ve istek belli oluyor. Kendilerine başarılar diliyor Manisamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi. Belediyespor’un mücadeleci bir takım olduğunu ve bu doğrultuda bulundukları ligi hak etmeyerek daha üst liglerde mücadele edebilecek güçte olduğunu vurgulayan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Altan Çetindağ, “Belediyespor’la çetin bir hazırlık maçı yaptık. Her iki takım da son Ultrabet derece iyi mücadele etti. Belediyespor’un amatör ligi hak etmediğini düşünüyorum. Taner Taşkın yönetimindeki bu takım gerçekten kaliteli bir ekip ve 3. Lig’de rahatlıkla mücadele edebilir ve başarılar yakalayabilir. Ben Belediyespor’u izlerken müthiş keyif aldım. Bütün Belediyesporlu oyunculara ve hocalarına başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu. Devre arasını son derece faydalı bir şekilde geçirdiklerini ve 2. yarıda taraftarlara daha farklı bir Belediyespor izlettireceklerine inandıklarını belirten deneyimli Teknik Adam Taner Taşkın ise şöyle konuştu, “Bit üstteki takıma karşı korakor mücadele sergilemek çok önemlidir. Oyuncularımız son derece iyi mücadele etti. Sakat oyuncularımız var ve onların da takıma katılmasıyla beraber ideal 11’imizi oluşturacağız. Takımda oynayan ya da oynamayan bütün oyuncularımdan son derece memnunum. Gayet iyi çalışıyoruz ve dirençli bir takım haline geldik. 2. yarıda daha farklı bir Belediyespor izlettireceğiz. Yeni aldığımız transferlerden Cenk’in kasığında bir sakatlığı var ve biz de o bölgede Fatih ile maça başladık ve henüz maçın başında sakatlandı ve dışarıya almak zorunda kaldık. Sakatlıklar bizi üzüyor. Fakat bunlara rağmen bugün takımımı çok beğendim. Biz hem fiziksel açıdan, hem taktiksel açıdan bir çok çalışmalar yaptık ve bunların meyvesini de ligde alacağımıza eminiz.”
Bölgesel Amatör Lig’de 3. Lig mücadelesi veren Manisa Belediyespor, lige verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirmeye devam ediyor. Son olarak 3. Lig’in güçlü ekiplerinden Menemen Belediyespor ile karşılaşan Manisa Belediyespor, oynadığı güzel futbol ile taraftarlarından tam not aldı ve 2. yarıya hazır olduğunu gösterdi
 Lige verilen arada hazırlıklarını aralıksız sürdüren Manisa Belediyespor, evinde Menemen Belediyespor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında göz doldurdu. Deneyimli Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde dirençli bir takım hüviyeti kazanan Yeşil-beyazlılar karşılaşma boyunca sergilediği üstün performansla 2. yarıda rakiplerinin korkulu rüyası olmaya aday bir takım olduğunu gösterdi. Karşılaşmayı izleyen Donatımspor Teknik Direktörü Metin Taşkın da Belediyespor’un 2. yarıda daha farklı bir görüntü çizeceğine inandığını belirterek şöyle konuştu, ”Belediyespor 2. devre hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tabi ki özel maçlar skor olarak çok önemli de değildir. Fakat şu anda Menemenspor 3. Lig’in güçlü ekiplerinden ve Belediyespor bu mücadelede gayet iyi bir performans sergiliyor. 2. yarıda Yeşil-beyazlılar’dan çok ümitliyim ben de taraftar gibi. Bu takım eğer ligde şampiyon olamazsa kesinlikle 2. olacaktır diye düşünüyorum. Takımda çok fazla yetenekli oyuncular var ve şu ana kadar ideal 11’i ile müsabakalara çıkamadı sakatlıklardan ötürü. Takımdaki aşırı motivasyon ve istek belli oluyor. Kendilerine başarılar diliyor Manisamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

Belediyespor’un mücadeleci bir takım olduğunu ve bu doğrultuda bulundukları ligi hak etmeyerek daha üst liglerde mücadele edebilecek güçte olduğunu vurgulayan Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Altan Çetindağ, “Belediyespor’la çetin bir hazırlık maçı yaptık. Her iki takım da son Ultrabet derece iyi mücadele etti. Belediyespor’un amatör ligi hak etmediğini düşünüyorum. Taner Taşkın yönetimindeki bu takım gerçekten kaliteli bir ekip ve 3. Lig’de rahatlıkla mücadele edebilir ve başarılar yakalayabilir. Ben Belediyespor’u izlerken müthiş keyif aldım. Bütün Belediyesporlu oyunculara ve hocalarına başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Devre arasını son derece faydalı bir şekilde geçirdiklerini ve 2. yarıda taraftarlara daha farklı bir Belediyespor izlettireceklerine inandıklarını belirten deneyimli Teknik Adam Taner Taşkın ise şöyle konuştu, “Bit üstteki takıma karşı korakor mücadele sergilemek çok önemlidir. Oyuncularımız son derece iyi mücadele etti. Sakat oyuncularımız var ve onların da takıma katılmasıyla beraber ideal 11’imizi oluşturacağız. Takımda oynayan ya da oynamayan bütün oyuncularımdan son derece memnunum. Gayet iyi çalışıyoruz ve dirençli bir takım haline geldik. 2. yarıda daha farklı bir Belediyespor izlettireceğiz. Yeni aldığımız transferlerden Cenk’in kasığında bir sakatlığı var ve biz de o bölgede Fatih ile maça başladık ve henüz maçın başında sakatlandı ve dışarıya almak zorunda kaldık. Sakatlıklar bizi üzüyor. Fakat bunlara rağmen bugün takımımı çok beğendim. Biz hem fiziksel açıdan, hem taktiksel açıdan bir çok çalışmalar yaptık ve bunların meyvesini de ligde alacağımıza eminiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.