KERİMENUR İŞBECER BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2018 - 09:33, Güncelleme: 30.07.2018 - 09:33
 

KERİMENUR İŞBECER BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Minikler Balkan Şampiyonası’nda Manisa ve Salihli Belediyespor’u Milli Takımda temsil eden Kerimenur İşbecer, altın madalyanın sahibi oldu.
Türkiye’de ve Avrupa’da katıldığı müsabakalarda kazandığı madalyalarla adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, yine büyük bir başarıya imza attı. Minikler Balkan Şampiyonası, 10 ülkeden toplam 325 judocunun katılımı ile Yunanistan’ın Selanik kentinde gerçekleştirildi. Balkan Şampiyonasında mücadele eden Salihli Belediyespor Judo Takımından Kerimenur İşbecer, 52 kilogramda Balkan Şampiyonu oldu. İşbecer’in kazandığı Balkan Şampiyonluğu ile hem ülkemize hem de Salihli’ye büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Öte yandan Kerimenur İşbecer, İzmir'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda da 52 kilogramda Türkiye şampiyonu olmuştu.  
Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen Minikler Balkan Şampiyonası’nda Manisa ve Salihli Belediyespor’u Milli Takımda temsil eden Kerimenur İşbecer, altın madalyanın sahibi oldu.
Türkiye’de ve Avrupa’da katıldığı müsabakalarda kazandığı madalyalarla adından söz ettiren Salihli Belediyespor Judo Takımı, yine büyük bir başarıya imza attı. Minikler Balkan Şampiyonası, 10 ülkeden toplam 325 judocunun katılımı ile Yunanistan’ın Selanik kentinde gerçekleştirildi. Balkan Şampiyonasında mücadele eden Salihli Belediyespor Judo Takımından Kerimenur İşbecer, 52 kilogramda Balkan Şampiyonu oldu. İşbecer’in kazandığı Balkan Şampiyonluğu ile hem ülkemize hem de Salihli’ye büyük bir sevinç ve gurur yaşattı.
Öte yandan Kerimenur İşbecer, İzmir'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda da 52 kilogramda Türkiye şampiyonu olmuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.