...KONGREDE SON DURUM

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2016 - 16:38, Güncelleme: 25.06.2016 - 16:38
 

...KONGREDE SON DURUM

Manisaspor'un geçtiğimiz hafta çıkan olaylar nedeniyle ertelenen kongresi yoğun güvenlik önlemleri ile gerçekleşti. Delegelerin oy kullanımı son bularak sandıklar açılıp oy sayımına geçildi.
Katılımın yüksek olduğu kongrede yönetim kurulu oy çokluğu ile ibra edildi.. Kongredeki Divan Kurulu başkanlığına her iki adayın da ortak isim olarak deklare ettiği Hayrullah Solmaz seçildi.. İl genel meclisi eski başkanıö tecrübeli politikacı Hayrullah Solmaz, yaptığı konuşmayla salondaki havayı yumuşatarak, katılımcıların gergin bir atmosfere girmesini önledi.. Öncelikli olarak oy kullanacak olanların engelliler ve bayanların olmasını anons etmesi salonda takdir alkışları topladı..  506 delegenin oy kullanacağı Manisaspor kongresinde, Manisaspor tarihinde ilk kez 500'e yakın üyenin oy kullanmaya geldiği görüldü.. oylama saat 17:00'ye kadar sürecek.. 16:00 itibariyle oy kullanma sükunet içinde devam ediyor.. Seçimin tansiyonu an itibariyle sakin bir seviyeye düştü.. Dışarıda bekleyen yüzlerce taraftarın yavaş yavaş dağılmaya başladığı gözlendi.. 17:00 Artık son oylar kullanımda.. Saat 17:00'ye kadar kullanılıcak ve ardından hızlı bir şekilde sayılmaya gecilecek.. 17:10 Oylar açılıp sayılmaya başlandı...
Manisaspor'un geçtiğimiz hafta çıkan olaylar nedeniyle ertelenen kongresi yoğun güvenlik önlemleri ile gerçekleşti. Delegelerin oy kullanımı son bularak sandıklar açılıp oy sayımına geçildi.
Katılımın yüksek olduğu kongrede yönetim kurulu oy çokluğu ile ibra edildi.. Kongredeki Divan Kurulu başkanlığına her iki adayın da ortak isim olarak deklare ettiği Hayrullah Solmaz seçildi.. İl genel meclisi eski başkanıö tecrübeli politikacı Hayrullah Solmaz, yaptığı konuşmayla salondaki havayı yumuşatarak, katılımcıların gergin bir atmosfere girmesini önledi.. Öncelikli olarak oy kullanacak olanların engelliler ve bayanların olmasını anons etmesi salonda takdir alkışları topladı.. 

506 delegenin oy kullanacağı Manisaspor kongresinde, Manisaspor tarihinde ilk kez 500'e yakın üyenin oy kullanmaya geldiği görüldü.. oylama saat 17:00'ye kadar sürecek..

16:00 itibariyle oy kullanma sükunet içinde devam ediyor.. Seçimin tansiyonu an itibariyle sakin bir seviyeye düştü.. Dışarıda bekleyen yüzlerce taraftarın yavaş yavaş dağılmaya başladığı gözlendi..

17:00 Artık son oylar kullanımda.. Saat 17:00'ye kadar kullanılıcak ve ardından hızlı bir şekilde sayılmaya gecilecek..

17:10 Oylar açılıp sayılmaya başlandı...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.