'KOŞAR TURGUTLUSPOR'A ZARAR VERİYOR'

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2012 - 17:05, Güncelleme: 21.02.2012 - 17:05
 

'KOŞAR TURGUTLUSPOR'A ZARAR VERİYOR'

Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, “Bu hakemlerle 3 gün maç oynasak yine de kazanamazdık. Hakemler Turgutlu’nun başarısına gölge düşürüyor. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar ile Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan arasındaki çekişmeden dolayı, Arif Koşar Turgutluspor'a zarar veriyor.” dedi.
 Geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa karşılaşmasında yaşanan olayların ardından patlak veren Turgutluspor ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerginlik, Tokatspor karşılaşmasının ardından da devam etti. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmada alınan Gaziosmanpaşa mağlubiyetinin ardından bu hafta da sahasında Tokatspor ile berabere kalarak zirve ve play-off yolunda büyük yara alan Turgutluspor'da karşılaşmanın hakemlerine büyük öfke ve tepki var. Mutlak galibiyet parolası ile çıkılan Tokat karşısında 1 puana razı olan Turgutluspor taraftarını üzdü. Ankara bölgesi hakemlerinden Serkan Bal'ın yönettiği karşılaşmada net bir penaltı pozisyonunun ceza alanı dışarısında olduğu gerekçesi ile penaltının verilmediği ve karşılaşma boyunca ters kararlar ile hakemin futbolcuları hataya zorladığı iddia edildi. “Maçı resmen katlettiler” Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan adeta ateş püskürdü. Ayhan, "Bu hakemler ile 3 gün maç oynasak yine de bu takımı yenemezdik. Hakemlerin bu kötü yönetimine söylenecek bir söz bulamıyorum, maçı resmen katlettiler. Maç sonrası sahaya inerek hakemlerin elini sıkmak istedim ama bana ellerini uzatmadılar. Sen kim oluyorsun da benim uzattığım elimi geri çevirip ceza almamla tehdit ediyorsun. Son iki haftadır hakemler Ultrabet verdikleri ters kararlar ile Turgutluspor'un başarısına gölge düşürüyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar ile Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan arasındaki kişisel çekişmeden dolayı, Arif Koşar Turgutluspor'a zarar veriyor, zarar gören Turgutluspor oluyor. Hafta içerisinde Manisaspor haricindeki Ege kulüplerinin başkanları olarak İzmir'de bir araya geleceğiz ve Arif Koşar'a destek vermeme kararı alacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. “Oyun düzenimiz bozuldu” Turgutluspor'un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek ise "Bugün çok etkili bir futbol oynadığımız söylenemez. Ankara bölgesi hakemlerinin kötü yönetimi Tokat ile berabere kalmamıza yetti. Tolga'ya çift sarı kart sonrası kırmızı kart göstererek takımımızı 10 kişi bıraktı. Oyun düzenimiz bozuldu. Rakiplerimizde puan kaybetti ve bu bize avantaj oldu kaybettiğimiz çok şey yok. Ligi ilk beş takım arasında tamamlayacağız. Bir kesim taraftarımız bizi destekledi. Ancak maç sonrasında da bazı taraftarlar bize ağza alınmayacak küfürler ve argo sözler söyledi. Bizimle sorunu olan tesislere gelsin biz tesislerde bekliyoruz." diye konuştu.
Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, “Bu hakemlerle 3 gün maç oynasak yine de kazanamazdık. Hakemler Turgutlu’nun başarısına gölge düşürüyor. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar ile Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan arasındaki çekişmeden dolayı, Arif Koşar Turgutluspor'a zarar veriyor.” dedi.
 Geçtiğimiz hafta Gaziosmanpaşa karşılaşmasında yaşanan olayların ardından patlak veren Turgutluspor ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki gerginlik, Tokatspor karşılaşmasının ardından da devam etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmada alınan Gaziosmanpaşa mağlubiyetinin ardından bu hafta da sahasında Tokatspor ile berabere kalarak zirve ve play-off yolunda büyük yara alan Turgutluspor'da karşılaşmanın hakemlerine büyük öfke ve tepki var. Mutlak galibiyet parolası ile çıkılan Tokat karşısında 1 puana razı olan Turgutluspor taraftarını üzdü. Ankara bölgesi hakemlerinden Serkan Bal'ın yönettiği karşılaşmada net bir penaltı pozisyonunun ceza alanı dışarısında olduğu gerekçesi ile penaltının verilmediği ve karşılaşma boyunca ters kararlar ile hakemin futbolcuları hataya zorladığı iddia edildi.

“Maçı resmen katlettiler”

Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan adeta ateş püskürdü. Ayhan, "Bu hakemler ile 3 gün maç oynasak yine de bu takımı yenemezdik. Hakemlerin bu kötü yönetimine söylenecek bir söz bulamıyorum, maçı resmen katlettiler. Maç sonrası sahaya inerek hakemlerin elini sıkmak istedim ama bana ellerini uzatmadılar. Sen kim oluyorsun da benim uzattığım elimi geri çevirip ceza almamla tehdit ediyorsun. Son iki haftadır hakemler Ultrabet verdikleri ters kararlar ile Turgutluspor'un başarısına gölge düşürüyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar ile Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan arasındaki kişisel çekişmeden dolayı, Arif Koşar Turgutluspor'a zarar veriyor, zarar gören Turgutluspor oluyor. Hafta içerisinde Manisaspor haricindeki Ege kulüplerinin başkanları olarak İzmir'de bir araya geleceğiz ve Arif Koşar'a destek vermeme kararı alacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

“Oyun düzenimiz bozuldu”

Turgutluspor'un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek ise "Bugün çok etkili bir futbol oynadığımız söylenemez. Ankara bölgesi hakemlerinin kötü yönetimi Tokat ile berabere kalmamıza yetti. Tolga'ya çift sarı kart sonrası kırmızı kart göstererek takımımızı 10 kişi bıraktı. Oyun düzenimiz bozuldu. Rakiplerimizde puan kaybetti ve bu bize avantaj oldu kaybettiğimiz çok şey yok. Ligi ilk beş takım arasında tamamlayacağız. Bir kesim taraftarımız bizi destekledi. Ancak maç sonrasında da bazı taraftarlar bize ağza

alınmayacak küfürler ve argo sözler söyledi. Bizimle sorunu olan tesislere gelsin biz tesislerde bekliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.