KULA’NIN EFELERİ ES SPORU EZDİ GEÇTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2017 - 10:44, Güncelleme: 17.01.2017 - 10:44
 

KULA’NIN EFELERİ ES SPORU EZDİ GEÇTİ

Voleybol Erkekler 1. Lig’inde 11 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Jeopark Kula Belediyespor İstanbul ekipleriden Es Spor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda rakiplerini hüsrana uğratıyor.
Kula Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabaka da rakibinin sahasından üst üste aldığı puanlar ile ilk seti 25-15’lik skor ile açık ara fark ile bitiren Kula’nın Efeleri ikinci sette de 25’e 15’lik bir skor ile maç sayısını 2-0 yaptı. İki takım arasında çekişmeli geçen maçta rakibine hiç set vermeyen Jeopark Kula Belediyespor 26-24’lük son set sayısı ile maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 40’a çıkardı. Karşılaşmayı, Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi Eski Başkanlarından Halil Gülcü, Kula Belediyespor başkanı Vedat Yılmaz ve çok sayıda voleybol sever izledi. ‘SAHADA UYUM YİNE GALİBİYETİ GETİRDİ’ Taraftarlarına çok keyifli bir maç izleten takımın Teknik Patronu Mustafa Çayır, “Bugün iyi bir oyun sergiledik ve sahadan galip ayrılmasını bildik. Emin adımlarla hedefe yaklaşıyoruz" dedi. Kulüp başkanı Vedat Yılmaz ise “Bugün de galip gelmesini bildik. Bizleri bu mutluluğu yaşatan başta teknik ekip olmak üzere oyuncularımıza ve bizden desteklerini esirgemeyen seyircimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Voleybol Erkekler 1. Lig’inde 11 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Jeopark Kula Belediyespor İstanbul ekipleriden Es Spor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda rakiplerini hüsrana uğratıyor.
Kula Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabaka da rakibinin sahasından üst üste aldığı puanlar ile ilk seti 25-15’lik skor ile açık ara fark ile bitiren Kula’nın Efeleri ikinci sette de 25’e 15’lik bir skor ile maç sayısını 2-0 yaptı. İki takım arasında çekişmeli geçen maçta rakibine hiç set vermeyen Jeopark Kula Belediyespor 26-24’lük son set sayısı ile maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 40’a çıkardı. Karşılaşmayı, Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediyesi Eski Başkanlarından Halil Gülcü, Kula Belediyespor başkanı Vedat Yılmaz ve çok sayıda voleybol sever izledi.

‘SAHADA UYUM YİNE GALİBİYETİ GETİRDİ’
Taraftarlarına çok keyifli bir maç izleten takımın Teknik Patronu Mustafa Çayır, “Bugün iyi bir oyun sergiledik ve sahadan galip ayrılmasını bildik. Emin adımlarla hedefe yaklaşıyoruz" dedi. Kulüp başkanı Vedat Yılmaz ise “Bugün de galip gelmesini bildik. Bizleri bu mutluluğu yaşatan başta teknik ekip olmak üzere oyuncularımıza ve bizden desteklerini esirgemeyen seyircimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.