KUPALAR BAŞKANA HEDİYE

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2018 - 08:34, Güncelleme: 17.07.2018 - 08:34
 

KUPALAR BAŞKANA HEDİYE

Salihlispor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve özel turnuvalarda kazandıkları kupaları Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya götürdü.
Salihlispor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktör Abdullah Türkkan, yöneticiler, teknik heyet ve sporcular, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette sporcular, 2017-2018 futbol sezonunda TFF ve özel turnuvalarda kazandıkları kupaları Başkan Kayda ile paylaştı. Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Başkan Kayda, emeği geçen sporculara ve teknik heyete teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Kayda: “Futbol sadece güçle değil akılla da oynanan bir spordur. Sporla birlikte gençlerimiz geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor. Biz de Salihli Belediyesi olarak spora imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye her daim hazırız” diyerek, başarılarının devamını diledi. Öte yandan ziyaret anısına Başkan Kayda’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Salihlisporforması hediye edildi. ​
Salihlispor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve özel turnuvalarda kazandıkları kupaları Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya götürdü.
Salihlispor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktör Abdullah Türkkan, yöneticiler, teknik heyet ve sporcular, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette sporcular, 2017-2018 futbol sezonunda TFF ve özel turnuvalarda kazandıkları kupaları Başkan Kayda ile paylaştı. Başarılarından dolayı sporcuları kutlayan Başkan Kayda, emeği geçen sporculara ve teknik heyete teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Zeki Kayda: “Futbol sadece güçle değil akılla da oynanan bir spordur. Sporla birlikte gençlerimiz geleceğe emin adımlarla hazırlanıyor. Biz de Salihli Belediyesi olarak spora imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye her daim hazırız” diyerek, başarılarının devamını diledi. Öte yandan ziyaret anısına Başkan Kayda’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Salihlisporforması hediye edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.