MANİSA AMATÖRDE ŞİKE İDDİASI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2012 - 15:01, Güncelleme: 22.06.2012 - 15:01
 

MANİSA AMATÖRDE ŞİKE İDDİASI

Merkez İkinci Amatör Küme A Gençler ligini Murat Germen Spor Kulübü şampiyon olarak tamamladı ancak tartışmalar sona ermedi. Ligi ikinci olarak tamamlayan Akmescitspor’un Başkanı Osman Akbulut, “Bu şampiyonlukta şaibelik var. Son maçta yenildiğimiz Alaybey İdmanyurdu üç gün önce Murat Germen maçına çıkmadı ve hükmen 3–0 sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bizim maçta tam kadro sahadaydılar” dedi.
Manisa 2. Amatör Küme A Gençler liginde şampiyon Murat Germen oldu. Son haftaya kadar şampiyonluk için kapışan Akmescitspor ve Murat Germen takımları arasında yaşanan rekabet sonunda gülen taraf Murat Germen Spor Kulübü olmuş ve bu durum Manisa amatör futbolunda tartışmalara sebep oldu. Ligde Alaybey İdmanyurduspor’un Murat Germen maçında sahayı çıkmayıp, önceki gün Akmescitspor maçına çıkması Akmescitspor cephesini isyan ettirdi. “Yaşananlar rezalet” Yıllardır amatör futbolunun içinde yer alan ve tüm mesaisini Akmescitspor’un başarısı için harcayan Akmescitspor Kulübü Başkanı Osman Akbulut yaşananları tam bir rezalete olarak değerlendirdi. Gençleri Türk Futboluna böylemi yetiştireceğiz diyerek söze başlayan Akmescitspor Kulübü Başkanı Osman Akbulut, “ Son haftaya kadar şampiyonluk iddiamızı sürdürdük. Biz kaçırdığımız şampiyonluğa üzülmüyoruz. Kısıtlı bütçemizle Amatör Küme de var olma mücadelesi verirken her zaman şampiyonluk yarışının içerisinde olduk. Ancak A Gençlerde son yaşadığımız olaylar bizleri son derece üzdü. Murat Germenle haftalarca şampiyonluk için ter döktük. Alaybey İdmanyurdu Takımı Betlike 17 Haziran Pazar günü oynaması gereken Murat Germen maçına çıkmadı ve sahadan 3-0  hükmen yenilgiyle ayrıldı. Ne ilginçtir ki Pazar günü Murat Germen maçına çıkmayan Alaybey İdmanyurdu üç gün sonra 20 Haziran Çarşamba günü bizle oynadığı maça tam kadro çıktı.  Alaybey İdmanyurdu takımı karşısında son maçta sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldık ve şampiyon Murat Germen oldu. Biz aldığımız yenilgi ve kaçan şampiyonluğa üzülmüyoruz. Ancak Alaybey İdmanyurdu Takımının Murat Germen maçına çıkmayıp bize karşı üç gün sonra tam kadro sahaya çıkması bizi büyük bir şüpheye sürükledi. Biz Manisa da Amatör Futbola hizmet etmek için mücadele veriyoruz. Alaybey İdmanyurduspor’un Murat Germen maçında da sahaya çıkması gerekiyordu. Neden bu maça çıkmadılar da üç gün sonra bize karşı sahaya çıktılar. Manisa da Amatör Futbola büyük bir şaibe düşmüştür. Bunun hesabı verilmelidir” diye konuştu.                   
Merkez İkinci Amatör Küme A Gençler ligini Murat Germen Spor Kulübü şampiyon olarak tamamladı ancak tartışmalar sona ermedi. Ligi ikinci olarak tamamlayan Akmescitspor’un Başkanı Osman Akbulut, “Bu şampiyonlukta şaibelik var. Son maçta yenildiğimiz Alaybey İdmanyurdu üç gün önce Murat Germen maçına çıkmadı ve hükmen 3–0 sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bizim maçta tam kadro sahadaydılar” dedi.
Manisa 2. Amatör Küme A Gençler liginde şampiyon Murat Germen oldu. Son haftaya kadar şampiyonluk için kapışan Akmescitspor ve Murat Germen takımları arasında yaşanan rekabet sonunda gülen taraf Murat Germen Spor Kulübü olmuş ve bu durum Manisa amatör futbolunda tartışmalara sebep oldu. Ligde Alaybey İdmanyurduspor’un Murat Germen maçında sahayı çıkmayıp, önceki gün Akmescitspor maçına çıkması Akmescitspor cephesini isyan ettirdi.

“Yaşananlar rezalet”

Yıllardır amatör futbolunun içinde yer alan ve tüm mesaisini Akmescitspor’un başarısı için harcayan Akmescitspor Kulübü Başkanı Osman Akbulut yaşananları tam bir rezalete olarak değerlendirdi. Gençleri Türk Futboluna böylemi yetiştireceğiz diyerek söze başlayan Akmescitspor Kulübü Başkanı Osman Akbulut, “ Son haftaya kadar şampiyonluk iddiamızı sürdürdük. Biz kaçırdığımız şampiyonluğa üzülmüyoruz. Kısıtlı bütçemizle Amatör Küme de var olma mücadelesi verirken her zaman şampiyonluk yarışının içerisinde olduk. Ancak A Gençlerde son yaşadığımız olaylar bizleri son derece üzdü. Murat Germenle haftalarca şampiyonluk için ter döktük. Alaybey İdmanyurdu Takımı Betlike 17 Haziran Pazar günü oynaması gereken Murat Germen maçına çıkmadı ve sahadan 3-0  hükmen yenilgiyle ayrıldı. Ne ilginçtir ki Pazar günü Murat Germen maçına çıkmayan Alaybey İdmanyurdu üç gün sonra 20 Haziran Çarşamba günü bizle oynadığı maça tam kadro çıktı.  Alaybey İdmanyurdu takımı karşısında son maçta sahadan 3-1 yenilgiyle ayrıldık ve şampiyon Murat Germen oldu. Biz aldığımız yenilgi ve kaçan şampiyonluğa üzülmüyoruz. Ancak Alaybey İdmanyurdu Takımının Murat Germen maçına çıkmayıp bize karşı üç gün sonra tam kadro sahaya çıkması bizi büyük bir şüpheye sürükledi. Biz Manisa da Amatör Futbola hizmet etmek için mücadele veriyoruz. Alaybey İdmanyurduspor’un Murat Germen maçında da sahaya çıkması gerekiyordu. Neden bu maça çıkmadılar da üç gün sonra bize karşı sahaya çıktılar. Manisa da Amatör Futbola büyük bir şaibe düşmüştür. Bunun hesabı verilmelidir” diye konuştu.                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.