MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞARILARA DOYMUYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2017 - 15:35, Güncelleme: 31.10.2017 - 15:35
 

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞARILARA DOYMUYOR

MBBS’UN 6 DAĞCISI CUMHURİYET İÇİN TIRMANDI Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıl dönümü kapsamında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Kayseri Erciyes dağına tırmanış düzenlendi. Zaman zaman saatte 45 kilometreyi bulan rüzgâr ve yer yer tipi şeklinde yağan kar yağışı altındaki tırmanışta 125 sporcu zirve yapabildi. Bu 125 sporcunun içerisinde MBBS Kulübü’nün 6 sporcusu da var.Sporcular zirvede ‘Cumhuriyet Coşkusu’nu yaşadı ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu ve ardından milli marşımızı hep bir ağızdan okudu.  BÜYÜKŞEHİR’İN ATICISI HEM ŞAMPİYON OLDU, HEM REKOR KIRDI Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Gülşen Delen temsil etti. Delen, Mersin’den şampiyon olarak döndü.   Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Gülşen Delen rakipleri karşısında mücadele ettiği 50m yat ve 3X20 atışlarında Türkiye Şampiyonu olurken, yine 3X20 atışlarında da Türkiye rekorunu kırdı. EGE BÖLGESİ’NDE AHMET BAYRAM KONUŞULDU Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, 4 günde 3 farklı ilde düzenlenen Cumhuriyet Koşusu’na katıldı. Bayram gösterdiği performansla Torbalı, Muğla ve Denizli’de hem kendinden hem de Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden bahsettirdi.   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ege Bölgesi’nin çeşitli il ve ilçelerinde ‘Cumhuriyet Koşusu’na düzenlendi. 4 gün arka arkaya süren koşulara katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram ilerleyen yaşına rağmen genç atletleri kendisine hayran bıraktı. 4 günde 3 farklı ilde düzenlenen ‘Cumhuriyet Koşusu’na katılan yeşil-beyazlı sporcu Manisa’ya madalyalarla döndü. İlk olarak Torbalı’da düzenlenen Cumhuriyet Koşusu’na katılan Bayram burada yaş grubunda 2. oldu. Bayram daha sonra ise Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen yarı maratona katıldı. Yeşil-beyazlı sporcu bu yarışta da genel klasmanda 2. olmayı başardı. Muğla’dan Denizli’ye geçen Bayram, Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği spor oyunlarına katıldı. Bayram bu yarışı da boş geçmeyerek yaş gurubunda 2. oldu.  
MBBS’UN 6 DAĞCISI CUMHURİYET İÇİN TIRMANDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıl dönümü kapsamında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Kayseri Erciyes dağına tırmanış düzenlendi. Zaman zaman saatte 45 kilometreyi bulan rüzgâr ve yer yer tipi şeklinde yağan kar yağışı altındaki tırmanışta 125 sporcu zirve yapabildi. Bu 125 sporcunun içerisinde MBBS Kulübü’nün 6 sporcusu da var.Sporcular zirvede ‘Cumhuriyet Coşkusu’nu yaşadı ve başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan savunmasında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu ve ardından milli marşımızı hep bir ağızdan okudu. 









BÜYÜKŞEHİR’İN ATICISI HEM ŞAMPİYON OLDU, HEM REKOR KIRDI
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Manisa’yı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Gülşen Delen temsil etti. Delen, Mersin’den şampiyon olarak döndü.
 
Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Gülşen Delen rakipleri karşısında mücadele ettiği 50m yat ve 3X20 atışlarında Türkiye Şampiyonu olurken, yine 3X20 atışlarında da Türkiye rekorunu kırdı.






EGE BÖLGESİ’NDE AHMET BAYRAM KONUŞULDU
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, 4 günde 3 farklı ilde düzenlenen Cumhuriyet Koşusu’na katıldı. Bayram gösterdiği performansla Torbalı, Muğla ve Denizli’de hem kendinden hem de Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden bahsettirdi.
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ege Bölgesi’nin çeşitli il ve ilçelerinde ‘Cumhuriyet Koşusu’na düzenlendi. 4 gün arka arkaya süren koşulara katılan Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram ilerleyen yaşına rağmen genç atletleri kendisine hayran bıraktı. 4 günde 3 farklı ilde düzenlenen ‘Cumhuriyet Koşusu’na katılan yeşil-beyazlı sporcu Manisa’ya madalyalarla döndü. İlk olarak Torbalı’da düzenlenen Cumhuriyet Koşusu’na katılan Bayram burada yaş grubunda 2. oldu. Bayram daha sonra ise Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenen yarı maratona katıldı. Yeşil-beyazlı sporcu bu yarışta da genel klasmanda 2. olmayı başardı. Muğla’dan Denizli’ye geçen Bayram, Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği spor oyunlarına katıldı. Bayram bu yarışı da boş geçmeyerek yaş gurubunda 2. oldu.




 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.