MANİSA DÜNYA'YA ADINI DUYURUYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 15:30, Güncelleme: 16.11.2016 - 15:30
 

MANİSA DÜNYA'YA ADINI DUYURUYOR

Dünya Shotokan Federasyonunun düzenlediği ve Gürcstan'da yapılan 8. Avrupa ve Dünya Shotokan karate şampiyonasında Avrupa ve Dünya şampiyonu olan karateciler Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti.
Başkan Karaçoban şampiyon sporcuları Cumhuriyet Altınıyla ödüllendirdi. "Türk Milleti olarak gururlandığımız bir şampiyonluk" diyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Bu başarınız bizleri çok heyecanlandırdı. Alaşehir’in öne çıkması, Alaşehir’in tanıtımı açısından, Alaşehir Belediyespor adının öne çıkması bizleri çok mutlu etti. Dünya çapında bir başarıyı yakalamak çok zordur. Sizler bu başarıyı yakaladığınız için hepinizi kutluyorum." dedi. Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Alaşehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Bilal Gültekin ise ziyarette, "Sporcularımız dünyanın en üst çıtalarından birisi olan alanda şampiyon oldu. Çalıştıkları okullarda, istenilen destek olamıyor, çalışma imkanı olamıyor. Dünya çapındaki bu başlarımızda bize büyük destek verdiniz. Bu amaçla yakaladığımız başarımızı sizinle paylaşmak istedik." şeklinde konuşarak Başkan Karaçoban'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 11-13-Kasım 2016 tarihinde Gürcistan'ın Batum şehrinde yapılan Dünya Shotokan Federasyonunun düzenlediği 8'inci Avrupa ve Dünya Shotokan karate şampiyonasına 22 ülkeden bin 100 sporcu katıldı. Şampiyonada, Alaşehir Belediyespor kulübünün sporcuları Ekrem Aykanat Avrupa ve dünya şampiyonu, Mert Şimşek Avrupa 3'üncüsü ve dünya şampiyonu oldu. 
Dünya Shotokan Federasyonunun düzenlediği ve Gürcstan'da yapılan 8. Avrupa ve Dünya Shotokan karate şampiyonasında Avrupa ve Dünya şampiyonu olan karateciler Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ı ziyaret etti.
Başkan Karaçoban şampiyon sporcuları Cumhuriyet Altınıyla ödüllendirdi.
"Türk Milleti olarak gururlandığımız bir şampiyonluk" diyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Bu başarınız bizleri çok heyecanlandırdı. Alaşehir’in öne çıkması, Alaşehir’in tanıtımı açısından, Alaşehir Belediyespor adının öne çıkması bizleri çok mutlu etti. Dünya çapında bir başarıyı yakalamak çok zordur. Sizler bu başarıyı yakaladığınız için hepinizi kutluyorum." dedi.

Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi ve Alaşehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Bilal Gültekin ise ziyarette, "Sporcularımız dünyanın en üst çıtalarından birisi olan alanda şampiyon oldu. Çalıştıkları okullarda, istenilen destek olamıyor, çalışma imkanı olamıyor. Dünya çapındaki bu başlarımızda bize büyük destek verdiniz. Bu amaçla yakaladığımız başarımızı sizinle paylaşmak istedik." şeklinde konuşarak Başkan Karaçoban'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

11-13-Kasım 2016 tarihinde Gürcistan'ın Batum şehrinde yapılan Dünya Shotokan Federasyonunun düzenlediği 8'inci Avrupa ve Dünya Shotokan karate şampiyonasına 22 ülkeden bin 100 sporcu katıldı. Şampiyonada, Alaşehir Belediyespor kulübünün sporcuları Ekrem Aykanat Avrupa ve dünya şampiyonu, Mert Şimşek Avrupa 3'üncüsü ve dünya şampiyonu oldu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.