MANİSA FK, ŞAMPİYONLUKTAKİ İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2020 - 17:33, Güncelleme: 19.01.2020 - 17:33
 

MANİSA FK, ŞAMPİYONLUKTAKİ İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

 TFF 2. Lig Beyaz Grup 19. hafta karşılaşmasında Manisa Futbol Kulübü, Mümin Özkasap Stadyumu'nda Hacettepe Sporu ağırladı. Karşılaşmanın 1. yarısını Umut Kaya'nın attığı gol ile 1-0 önde kapatan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda ise Sertaç, Serdar ve Erhan’ın golleriyle farka koştu, rakibini 4-0 mağlup eden Manisa FK, puanını 46’ya yükselterek şampiyonluktaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk için ter döken Manisa Futbol Kulübü' nün rakibini 4-0 mağlup ettiği karşılaşmasını; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Başkan Vekili Engin Anlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Balatlı, Ertan Korkmaz, Özcan Nalbantlar, Onur Baylan, Bülent Karakurt ve çok sayıda futbolsever izledi.   EFSANEVİ FUTBOLCU FETHİ GÖNÜL’E PLAKET TAKDİM EDİLDİ   Manisa’nın efsanevi futbolcularından ‘Şapkacı Fethi’ lakaplı Fethi Gönül, dün oynanan Manisa FK-Hacettepe Spor maçı öncesinde Manisa ve Türk futboluna verdiği hizmetlerden dolayı, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan tarafından “Efsaneleri Yaşarken Analım’ etkinliği kapsamında plaketle onurlandırıldı. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Gönül’e ayrıca üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Futbol Kulübü formasını hediye etti.   ŞAMPİYONLUK YOLUNA GİDEN MAÇTAN DAKİKALAR 42.dakikada Manisa Futbol Kulübü’nün golü geldi. Bu dakikada Mehmet Zahit Çınar’ın ortasında Serdar topla buluştu. Serdar’ın pasında topu kontrol eden Umut Kaya, sağ ayağıyla meşin yuvarlığı ağlara bıraktı. (1-0) Karşılaşmanın ilk yarısı Manisa Futbol Kulübü’nün 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 48. dakikada Nizamettin’in ara pasında topla buluşan Sertaç Çam, meşin yuvarlığı ikinci kez ağlara bıraktı. (2-0) 50. dakikada Umut Kaya’nın uzun pasında topla buluşan Serdar Deliktaş, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Serdar’ın vuruşunda top üçüncü kez ağlarla buluştu. (3-0) 85. dakikada Sertaç’ın pasında Ferhat Yazgan, topu kontrol etti. Ferhat’ın ceza sahası dışından şutunda kaleci Numan gole izin vermedi. 90. dakikada kazanılan en direkt serbest vuruşta topun başına Erhan Kara geçti. Erhan Kara’nın kullandığı en direkt serbest vuruşta top 90’a gitti ve karşılaşma Manisa Futbol Kulübü’nün 4-0 üstünlüğüyle sona erdi ​
 TFF 2. Lig Beyaz Grup 19. hafta karşılaşmasında Manisa Futbol Kulübü, Mümin Özkasap Stadyumu'nda Hacettepe Sporu ağırladı. Karşılaşmanın 1. yarısını Umut Kaya'nın attığı gol ile 1-0 önde kapatan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıda ise Sertaç, Serdar ve Erhan’ın golleriyle farka koştu, rakibini 4-0 mağlup eden Manisa FK, puanını 46’ya yükselterek şampiyonluktaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk için ter döken Manisa Futbol Kulübü' nün rakibini 4-0 mağlup ettiği karşılaşmasını; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte Manisa Valisi Ahmet Deniz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Başkan Vekili Engin Anlı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Balatlı, Ertan Korkmaz, Özcan Nalbantlar, Onur Baylan, Bülent Karakurt ve çok sayıda futbolsever izledi.
 
EFSANEVİ FUTBOLCU FETHİ GÖNÜL’E PLAKET TAKDİM EDİLDİ
 
Manisa’nın efsanevi futbolcularından ‘Şapkacı Fethi’ lakaplı Fethi Gönül, dün oynanan Manisa FK-Hacettepe Spor maçı öncesinde Manisa ve Türk futboluna verdiği hizmetlerden dolayı, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan tarafından “Efsaneleri Yaşarken Analım’ etkinliği kapsamında plaketle onurlandırıldı. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Gönül’e ayrıca üzerinde isminin yazılı olduğu 45 numaralı Manisa Futbol Kulübü formasını hediye etti.
 
ŞAMPİYONLUK YOLUNA GİDEN MAÇTAN DAKİKALAR
42.dakikada Manisa Futbol Kulübü’nün golü geldi. Bu dakikada Mehmet Zahit Çınar’ın ortasında Serdar topla buluştu. Serdar’ın pasında topu kontrol eden Umut Kaya, sağ ayağıyla meşin yuvarlığı ağlara bıraktı. (1-0)
Karşılaşmanın ilk yarısı Manisa Futbol Kulübü’nün 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
48. dakikada Nizamettin’in ara pasında topla buluşan Sertaç Çam, meşin yuvarlığı ikinci kez ağlara bıraktı. (2-0)
50. dakikada Umut Kaya’nın uzun pasında topla buluşan Serdar Deliktaş, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Serdar’ın vuruşunda top üçüncü kez ağlarla buluştu. (3-0)
85. dakikada Sertaç’ın pasında Ferhat Yazgan, topu kontrol etti. Ferhat’ın ceza sahası dışından şutunda kaleci Numan gole izin vermedi.
90. dakikada kazanılan en direkt serbest vuruşta topun başına Erhan Kara geçti. Erhan Kara’nın kullandığı en direkt serbest vuruşta top 90’a gitti ve karşılaşma Manisa Futbol Kulübü’nün 4-0 üstünlüğüyle sona erdi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.