Manisa FK’da 3 isim süresiz kadro dışı bırakıldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2020 - 15:25, Güncelleme: 21.02.2020 - 15:25
 

Manisa FK’da 3 isim süresiz kadro dışı bırakıldı

Manisa Futbol Kulübü’nde Ferhat Yazgan (fotoğraftaki), Oğuzhan Erdoğan Ve Mustafa Çakir, Yetersiz Performansları Ve Motivasyon Eksiklikleri Nedeniyle Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı.
Manisa Futbol Kulübü’nde Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, yetersiz performansları ve motivasyon eksiklikleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı. TFF 2. Lig ekiplerinden Manisa FK’da Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda, yönetim kurulunun aldığı kararla kadro dışı bırakılan Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, bundan sonraki süreçte çalışmalarına takımdan ayrı olarak devam edecek. Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, performanslarının yetersiz olmaları ve motivasyon eksikliği nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmışlardır” ifadelerine yer verildi.
Manisa Futbol Kulübü’nde Ferhat Yazgan (fotoğraftaki), Oğuzhan Erdoğan Ve Mustafa Çakir, Yetersiz Performansları Ve Motivasyon Eksiklikleri Nedeniyle Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı.

Manisa Futbol Kulübü’nde Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, yetersiz performansları ve motivasyon eksiklikleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

TFF 2. Lig ekiplerinden Manisa FK’da Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda, yönetim kurulunun aldığı kararla kadro dışı bırakılan Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, bundan sonraki süreçte çalışmalarına takımdan ayrı olarak devam edecek. Manisa Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, performanslarının yetersiz olmaları ve motivasyon eksikliği nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılmışlardır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.