Manisa FK’nın Yeni Ceo’su Tecrübeli İsim Yılmaz Bal Oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2021 - 14:26, Güncelleme: 25.07.2021 - 14:26
 

Manisa FK’nın Yeni Ceo’su Tecrübeli İsim Yılmaz Bal Oldu

2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü’nün yeni CEO’su Yılmaz Bal oldu.
2. etap antrenmanlarını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren takımın bulunduğu otelde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve Sportif Direktör Serkan İşyapan da katıldı. AKTAN; “HEDEFİMİZ SÜPER LİG” İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mevlüt Aktan; “Yılmaz kardeşimiz güzel bir aileye katıldı. Kulüp büyüdükçe nitelikli, kaliteli, güvenilir insanları içimize alıyoruz. Böyle de olması gerekiyor. Bunlar tek başına yapılacak işler değil. Futbol bir ekip işi. Daha önceden de tanıdığımız, sevdiğimiz Yılmaz kardeşimle görüştük. Kulübümüzü CEO olarak temsil edecek. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Umarım Manisa Futbol Kulübü’nde hep birlikte başarılı günler geçiririz. Manisa Futbol Kulübü keyifli bir kulüp. Ne yaptığını bilen bir kulüp. Ne yapacağımız da çok önemli. Yılmaz kardeşimin bilgi ve birikimlerinden en iyi şekilde faydalanacağız. Hedefimiz Süper Lig ve umarım en kısa sürede hedeflediğimiz yere ulaşırız” İŞYAPAN; “HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN” Kulüp CEO’su Yılmaz Bal’a yeni görevinde başarılar dileyen Sportif Direktör Serkan İşyapan, “Bu güzel aileye katıldığı için Yılmaz ağabeye teşekkür ediyorum. Hem kulübümüz için hem de kendisi için hayırlısı olsun. Hep birlikte bilgi ve birikimlerinden faydalanarak takımımızı en üst lige çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. CEO BAL; “ELBİRLİĞİYLE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM” İmza töreninde konuşan yeni CEO Yılmaz Bal, “Manisa Futbol Kulübü’ne geldiğim için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon namağlup şampiyon olan bir ekibe katıldım. Bunun vermiş olduğu büyük bir mutluluk var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gördüler. İnşallah elbirliğiyle başarılı olacağımıza inancım tam. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” dedi.
2021-2022 sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Manisa Futbol Kulübü’nün yeni CEO’su Yılmaz Bal oldu.

2. etap antrenmanlarını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren takımın bulunduğu otelde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve Sportif Direktör Serkan İşyapan da katıldı.

AKTAN; “HEDEFİMİZ SÜPER LİG”

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mevlüt Aktan; “Yılmaz kardeşimiz güzel bir aileye katıldı. Kulüp büyüdükçe nitelikli, kaliteli, güvenilir insanları içimize alıyoruz. Böyle de olması gerekiyor. Bunlar tek başına yapılacak işler değil. Futbol bir ekip işi. Daha önceden de tanıdığımız, sevdiğimiz Yılmaz kardeşimle görüştük. Kulübümüzü CEO olarak temsil edecek. Yeni görevinde başarılar diliyorum. Umarım Manisa Futbol Kulübü’nde hep birlikte başarılı günler geçiririz. Manisa Futbol Kulübü keyifli bir kulüp. Ne yaptığını bilen bir kulüp. Ne yapacağımız da çok önemli. Yılmaz kardeşimin bilgi ve birikimlerinden en iyi şekilde faydalanacağız. Hedefimiz Süper Lig ve umarım en kısa sürede hedeflediğimiz yere ulaşırız”

İŞYAPAN; “HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN”

Kulüp CEO’su Yılmaz Bal’a yeni görevinde başarılar dileyen Sportif Direktör Serkan İşyapan, “Bu güzel aileye katıldığı için Yılmaz ağabeye teşekkür ediyorum. Hem kulübümüz için hem de kendisi için hayırlısı olsun. Hep birlikte bilgi ve birikimlerinden faydalanarak takımımızı en üst lige çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

CEO BAL; “ELBİRLİĞİYLE BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANCIM TAM”

İmza töreninde konuşan yeni CEO Yılmaz Bal, “Manisa Futbol Kulübü’ne geldiğim için çok mutluyum. Geçtiğimiz sezon namağlup şampiyon olan bir ekibe katıldım. Bunun vermiş olduğu büyük bir mutluluk var. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beni bu göreve layık gördüler. İnşallah elbirliğiyle başarılı olacağımıza inancım tam. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.