MANİSA'NIN SULTANLARI KENDİ EVİNDE MAĞLUP

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2017 - 09:26, Güncelleme: 27.11.2017 - 09:26
 

MANİSA'NIN SULTANLARI KENDİ EVİNDE MAĞLUP

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 9’ncu haftasında İstanbul temsilcisi Bahçelievler Voleybol takımını konuk etti. Karşılaşmayı 2-0 önde götüren Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan 2-3 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sezon evinde ilk kez mağlubiyetle tanışırken haftayı ikinci sırada kapadı. 
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bahçelievler Voleybol takımı ile karşılaştı. Tarık Almış Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri, Kaynak ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve Manisalı voleybol severler izledi. Karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor seti 25-17 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci seti de önde bitiren Büyükşehir’in Sultanları, 25-19’luk skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü set 23-25 Bahçelievler Voleybol lehine sonuçlanarak durum 2-1 oldu. Dördüncü seti de Bahçelievler Voleybol’un kazanmasıyla 2-2 olan karşılaşmada Tie break seti de 09-15’lik skorla Bahçelievler Voleybol lehine sonuçlandı, 2-3. Bu sonucun Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon evinde ilk kez mağlubiyetle tanıştı. Salon: Tarık Almış Spor Salonu Hakemler: Turgut Uzunparmak, Kazım Pehlivan Manisa Büyükşehir Belediyespor: Aybüke, Seden, Gülem, Duygu, Wilson, Asli, Buse, Melis, Selin, Selen, Merve, Ece, Herrera. Baş Antrenör: Aykut Lale Bahçelievler Voleybol: Ece, Halime, Bilge, Tülin, Bahar, Bulet, Derya, Büşra, Elif, Ebrar Baş Antrenör: Nursan Güllü
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, ligin 9’ncu haftasında İstanbul temsilcisi Bahçelievler Voleybol takımını konuk etti. Karşılaşmayı 2-0 önde götüren Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan 2-3 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Manisa Büyükşehir Belediyespor bu sezon evinde ilk kez mağlubiyetle tanışırken haftayı ikinci sırada kapadı. 

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor, Bahçelievler Voleybol takımı ile karşılaştı. Tarık Almış Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyeleri, Kaynak ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış ve Manisalı voleybol severler izledi.

Karşılaşmanın ilk setine iyi başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor seti 25-17 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci seti de önde bitiren Büyükşehir’in Sultanları, 25-19’luk skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü set 23-25 Bahçelievler Voleybol lehine sonuçlanarak durum 2-1 oldu. Dördüncü seti de Bahçelievler Voleybol’un kazanmasıyla 2-2 olan karşılaşmada Tie break seti de 09-15’lik skorla Bahçelievler Voleybol lehine sonuçlandı, 2-3. Bu sonucun Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon evinde ilk kez mağlubiyetle tanıştı.

Salon: Tarık Almış Spor Salonu
Hakemler: Turgut Uzunparmak, Kazım Pehlivan
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Aybüke, Seden, Gülem, Duygu, Wilson, Asli, Buse, Melis, Selin, Selen, Merve, Ece, Herrera.
Baş Antrenör: Aykut Lale
Bahçelievler Voleybol: Ece, Halime, Bilge, Tülin, Bahar, Bulet, Derya, Büşra, Elif, Ebrar
Baş Antrenör: Nursan Güllü
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.