MANİSA OKÇULUKTA İDDİALI

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2016 - 09:42, Güncelleme: 25.05.2016 - 09:42
 

MANİSA OKÇULUKTA İDDİALI

Şampiyonada Makaralı Yay kategorisinde Manisa Spor Lisesi’nden Caner Türkan Türkiye 3.’sü oldu. Çağatay Uluçay Ortaokulu’ndan Deniz Zibeller ise Türkiye 4.’sü oldu
 Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa ürettikleri proje çerçevesinde Antalya’da düzenlenen ‘Okullar arası Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda çeşitli illerden gelen okullardaki 920 sporcu kıyasıya hedefleri tutturmaya çalıştı. Şampiyonaya Manisa ilinden toplam 26 sporcu katılırken kafilenin başkanlığını Okçuluk İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu üstlendi. Antrenörler Arif Zeyrek, Yeliz Zeyrek, Nihal  Er ve Elif İnce nezaretinde yarışmalara katılan Manisalı okçular kürsüye çıkabilmek için hedeflere kilitlendi. CANER VE DENİZ GURURUMUZ OLDU Şampiyonanın sonunda hedefleri tutturan Caner Türkan Genç Erkeklerde birçok sporcuyu geride bırakarak Türkiye 3.’sü oldu. Aynı şekilde Genç Kızlar’da da Deniz Zibeller adını Türkiye 4.’cülüğüne yazdırdı. Türkan ve Zibeller madalya alarak Manisa’yı kürsüde temsil etti. Caner Türkan ve Deniz Zibeller’in elde ettiği Türkiye şampiyonlukları Manisa’daki ailelerinde büyük sevince neden oldu. YARDIMCIOĞLU DERECELERDEN MEMNUN Okçuluk Manisa İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu, “Gerçekten beklenenin çok üzerinde bir katılımlı şampiyona oldu. Biz de Manisa ekibi olarak 26  sporcu ile şampiyonaya katıldık.Türkiye dereceleriyle döndük. Sporcularımızın hepsi çok başarı ve gelecek vaat ediyor. Bugüne kadar birçok derecelerimiz hatta Avrupa düzeyinde başarılarımız bulunuyor. Hedefimiz önümüzdeki aylarda yapılacak olan ilk Uluslararası şampiyonada kürsüye çıkarak İstiklal marşımızı okutup Türk Bayrağımızı göndere çekmektir.” dedi.
Şampiyonada Makaralı Yay kategorisinde Manisa Spor Lisesi’nden Caner Türkan Türkiye 3.’sü oldu. Çağatay Uluçay Ortaokulu’ndan Deniz Zibeller ise Türkiye 4.’sü oldu
 Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa ürettikleri proje çerçevesinde Antalya’da düzenlenen ‘Okullar arası Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda çeşitli illerden gelen okullardaki 920 sporcu kıyasıya hedefleri tutturmaya çalıştı. Şampiyonaya Manisa ilinden toplam 26 sporcu katılırken kafilenin başkanlığını Okçuluk İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu üstlendi. Antrenörler Arif Zeyrek, Yeliz Zeyrek, Nihal  Er ve Elif İnce nezaretinde yarışmalara katılan Manisalı okçular kürsüye çıkabilmek için hedeflere kilitlendi.

CANER VE DENİZ GURURUMUZ OLDU

Şampiyonanın sonunda hedefleri tutturan Caner Türkan Genç Erkeklerde birçok sporcuyu geride bırakarak Türkiye 3.’sü oldu. Aynı şekilde Genç Kızlar’da da Deniz Zibeller adını Türkiye 4.’cülüğüne yazdırdı. Türkan ve Zibeller madalya alarak Manisa’yı kürsüde temsil etti. Caner Türkan ve Deniz Zibeller’in elde ettiği Türkiye şampiyonlukları Manisa’daki ailelerinde büyük sevince neden oldu.

YARDIMCIOĞLU DERECELERDEN MEMNUN

Okçuluk Manisa İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu, “Gerçekten beklenenin çok üzerinde bir katılımlı şampiyona oldu. Biz de Manisa ekibi olarak 26  sporcu ile şampiyonaya katıldık.Türkiye dereceleriyle döndük. Sporcularımızın hepsi çok başarı ve gelecek vaat ediyor. Bugüne kadar birçok derecelerimiz hatta Avrupa düzeyinde başarılarımız bulunuyor. Hedefimiz önümüzdeki aylarda yapılacak olan ilk Uluslararası şampiyonada kürsüye çıkarak İstiklal marşımızı okutup Türk Bayrağımızı göndere çekmektir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.